Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ketum olmasınlar vadi ile ilgili haberleri en ucra dandirik sitelerin haberlerinden alıyoruz .biraz bir zahmet kendi malı olan dizisine yapacağı haberleriyle sahip çıksın faydasız yazete

bu hafta bölümü 12 ye kadar uzatsınlar reklamlara güzel bi ayar çeksinler bölümde aksiyonlu süper oldu mu aradan sonra yaşanan düşüş yerini yükselişe bırakabilir
yoksa total ve abc1 de gider zaten büyük ihtimal abc1 de geçilecez haftaya

ketum olmasınlar vadi ile ilgili haberleri en ucra dandirik sitelerin haberlerinden alıyoruz .biraz bir zahmet kendi malı olan dizisine yapacağı haberleriyle sahip çıksın faydasız yazete
evet abi vadi şov yapsınlar bizim sitemiz olsun tüm haberleri oradan alalım
uyduruk yerlerden tüyo resim alacaz diye yırtınıyoz ne gerek yok ulan

nedense gaza geldim bi anda

yalnız bugün o menemen sahnesini defalarca izledim
ustanın da döneceğini farzedersek acayip gaza geldim
menemen sahnesi ileriye dönük çok mesaj veriyor

senin gaza gelmen için bir neden yok ki takasım yakıtın gaz olduğu için hemen ''gaza'' geliveriyon

yalnız bugün o menemen sahnesini defalarca izledim
ustanın da döneceğini farzedersek acayip gaza geldim
menemen sahnesi ileriye dönük çok mesaj veriyor
aynen abi müthiş bi sahne vadiyi var ya kimse durduramaz ezingo yapacaz Allah ın izniyle sabredin

ezingo lafını çoktandır kullanmıyordum vadinin artık ezingo yapmaya başlaması lazım busezon çok geç kaldık

birde ''dehşetül vahşet '' lafı
acaba neden kullanamıyon biraz düşün istersen

abi ezingo tek yetiyor bırak şimdi mezingoyu falan
cıvıklaştırmanın gereği yok
yok sen ezingoyu sade kullanmazsın yanına mezingoyuda eklersin
kullanmaya kullanmaya yalama yaptı herhalde
bu laf rahmetli seyfo dayınında allah rahmet eylesin

Bugun okulda arkadasla Vadiyi konustuk o Vadici yaptigim arkadasla adam diyor sen bu bilgileri nereden aliyon ben de gaza gelip bizim sette akraba var oradan aliyoruz dedim set resimleri gösterdim sasti kaldi

Agalar dikkat ettiyseniz Vadide ki hocalar hoca yani diğer dizilerde tövbe yarabbim Kurani düzgün okuyamiyolar Vadide hocalar devrede bir büyüklük de buradan geliyor

İSKENDER BÜYÜK: Bizim gibi adamlar 2 yerde rahat dururlar. Bir mapusta birde mezarda

POLAT ALEMDAR: Sen önce bir mezara girde bizde huzur bulalım. !