Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yazete bence vadiye çok yoğunlaşmalı öyle daha çok ziyaret edilir ve hit kazanır
mesela set fotosu haberler oyuncu röportajları reyting değerlendirmeleri bölüm analizleri vs. olursa çok daha iyi olur bıraksınlar haber işlerini
ketum olmasınlar vadi ile ilgili haberleri en ucra dandirik sitelerin haberlerinden alıyoruz .biraz bir zahmet kendi malı olan dizisine yapacağı haberleriyle sahip çıksın faydasız yazete :F

bu hafta bölümü 12 ye kadar uzatsınlar reklamlara güzel bi ayar çeksinler bölümde aksiyonlu süper oldu mu aradan sonra yaşanan düşüş yerini yükselişe bırakabilir
yoksa total ve abc1 de gider zaten büyük ihtimal abc1 de geçilecez haftaya

ketum olmasınlar vadi ile ilgili haberleri en ucra dandirik sitelerin haberlerinden alıyoruz .biraz bir zahmet kendi malı olan dizisine yapacağı haberleriyle sahip çıksın faydasız yazete :F
evet abi vadi şov yapsınlar bizim sitemiz olsun tüm haberleri oradan alalım
uyduruk yerlerden tüyo resim alacaz diye yırtınıyoz ne gerek yok ulan :D

nedense gaza geldim bi anda :D

yalnız bugün o menemen sahnesini defalarca izledim :D ustanın da döneceğini farzedersek acayip gaza geldim :) menemen sahnesi ileriye dönük çok mesaj veriyor :X

bu hafta bölümü 12 ye kadar uzatsınlar reklamlara güzel bi ayar çeksinler bölümde aksiyonlu süper oldu mu aradan sonra yaşanan düşüş yerini yükselişe bırakabilir
yoksa total ve abc1 de gider zaten büyük ihtimal abc1 de geçilecez haftaya

evet abi vadi şov yapsınlar bizim sitemiz olsun tüm haberleri oradan alalım
uyduruk yerlerden tüyo resim alacaz diye yırtınıyoz ne gerek yok ulan :D

nedense gaza geldim bi anda :D
senin gaza gelmen için bir neden yok ki takasım yakıtın gaz olduğu için hemen ''gaza'' geliveriyon:A

yalnız bugün o menemen sahnesini defalarca izledim :D ustanın da döneceğini farzedersek acayip gaza geldim :) menemen sahnesi ileriye dönük çok mesaj veriyor :X
aynen abi müthiş bi sahne vadiyi var ya kimse durduramaz ezingo yapacaz Allah ın izniyle sabredin :D
ezingo lafını çoktandır kullanmıyordum vadinin artık ezingo yapmaya başlaması lazım busezon çok geç kaldık :d

aynen abi müthiş bi sahne vadiyi var ya kimse durduramaz ezingo yapacaz Allah ın izniyle sabredin :D
ezingo lafını çoktandır kullanmıyordum vadinin artık ezingo yapmaya başlaması lazım busezon çok geç kaldık :D
birde ''dehşetül vahşet '' lafı :A:A:A acaba neden kullanamıyon biraz düşün istersen :D

Bugun okulda arkadasla Vadiyi konustuk o Vadici yaptigim arkadasla adam diyor sen bu bilgileri nereden aliyon ben de gaza gelip bizim sette akraba var oradan aliyoruz dedim set resimleri gösterdim sasti kaldi :F