Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

240.bölüm sezonun en iyi bölümü olacak eminim buna ustanın eğer sağlık sorunu tamamen giderilirse coşarız Allah ın izniyle

vadisizlik gerçekten kötü vadisiz kalmak hiç istemem

aga tamam abartmayın
vadinin fragmanı pazartesi akşam üstü çıkacaktır ve bomba etkisi yaratacak bomba
Bombacı mülayim geldi
))))))) ulan bu muhabbette bende olsaudim bays makaraya sarilacak konu ve konuklar mevcutmus-
burayi esra eronun programina cevirmissiniz

Bombacı mülayim geldi
))))))) ulan bu muhabbette bende olsaudim bays makaraya sarilacak konu ve konuklar mevcutmus-
burayi esra eronun programina cevirmissiniz
Keske sende olaydin abi keske senin gelisini bekleyeydik ama şimdi iyi baktim da yorunlara belki sende farketmissindir konuyu ben koruklemisim

offf resimler manyak acayip heycanlandım ustam çok fazla karizma ya bu kadar da karizma olunmaz ciddi diyorum felaket adam

DİGİTÜRK'ten Kurtlar Vadisi Sürprizi!

Digitürk yeni satın aldığı kanalları Moviemax Türk ve Moviemax Türk HD de bugünden itibaren her gece saat 23.00'de Kurtlar Vadisini (1-97) HD kalitesi ile ile yayınlanacak. Yılbaşına özel tüm üyelere açık olan Digitürk film paketi olmayanlar için en azından 1 hafta Kurtlar Vadisi izleme şansını sunuyor

Bu nr zamanin haberi

Muhtesem bir haber daha yeni bitirmistim tekrardan seyredecem inanin en 10 ile 15 kere izlemisimdir