Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sen nesin çüürk yumurtaÇürük kurttan cevap yok ?
aga tamam abartmayınSen nesin çüürk yumurta
E sende papagansan benim sana diyecek hicbir seyim yokSen nesin çüürk yumurta
değerini olmadığı zamanlarda daha iyi anlıyoruz eğer vadi bir gün biterse inanılmaz bi özlem duyacaz o yüzden kıymetini bilelim fazlasıylavadisizlik gerçekten kötü vadisiz kalmak hiç istemem
burası kurtlar vadisi konusu aga burda tek sohbet vadidir bilmem anlatabildim miİyi sohbet bulduk dedik sohbet bitti la güzel bir konu daha bulalim
evet aga aynen umarım vadi bitmez en azından yakın tarihte bitmezdeğerini olmadığı zamanlarda daha iyi anlıyoruz eğer vadi bir gün biterse inanılmaz bi özlem duyacaz o yüzden kıymetini bilelim fazlasıyla
Bombacı mülayim geldiaga tamam abartmayınvadinin fragmanı pazartesi akşam üstü çıkacaktır ve bomba etkisi yaratacak bomba
abi hiç sorma ne hale getirdiler güzelim konuyu senin yokluğunu fırsat bildilerBombacı mülayim geldi))))))) ulan bu muhabbette bende olsaudim bays makaraya sarilacak konu ve konuklar mevcutmus-burayi esra eronun programina cevirmissiniz
Keske sende olaydin abi keske senin gelisini bekleyeydik ama şimdi iyi baktim da yorunlara belki sende farketmissindir konuyu ben koruklemisimBombacı mülayim geldi))))))) ulan bu muhabbette bende olsaudim bays makaraya sarilacak konu ve konuklar mevcutmus-burayi esra eronun programina cevirmissiniz
Bu nr zamanin haberiDİGİTÜRK'ten Kurtlar Vadisi Sürprizi!
Digitürk yeni satın aldığı kanalları Moviemax Türk ve Moviemax Türk HD de bugünden itibaren her gece saat 23.00'de Kurtlar Vadisini (1-97) HD kalitesi ile ile yayınlanacak. Yılbaşına özel tüm üyelere açık olan Digitürk film paketi olmayanlar için en azından 1 hafta Kurtlar Vadisi izleme şansını sunuyor
Muhtesem bir haber daha yeni bitirmistim tekrardan seyredecem inanin en 10 ile 15 kere izlemisimdirDİGİTÜRK'ten Kurtlar Vadisi Sürprizi!
Digitürk yeni satın aldığı kanalları Moviemax Türk ve Moviemax Türk HD de bugünden itibaren her gece saat 23.00'de Kurtlar Vadisini (1-97) HD kalitesi ile ile yayınlanacak. Yılbaşına özel tüm üyelere açık olan Digitürk film paketi olmayanlar için en azından 1 hafta Kurtlar Vadisi izleme şansını sunuyor
Abi 2013 un haberiMuhtesem bir haber daha yeni bitirmistim tekrardan seyredecem inanin en 10 ile 15 kere izlemisimdir
Ne pismis pismis guluyon leeenAbi 2013 un haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?