Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hepiniz düğünlerinizi birlikte yapaydiniz iyiydikim evleniyor olm ya sende var ya
aga nerden aklına geldi şimdi bu ya bizim vadiclerde cin gibi hiçbirşey kaçmıyoraga nişanmı var yoksa
Şakayı anlamadıysan ne diyeyim ki agaNe Merali lan Kadir evleniyor
aga beni bilmiyonmu ben hocayım 6. hissim kuvvetlidiraga nerden aklına geldi şimdi bu ya bizim vadiclerde cin gibi hiçbirşey kaçmıyor
lannnnaga nerden aklına geldi şimdi bu ya bizim vadiclerde cin gibi hiçbirşey kaçmıyor
Benim de aklima gelmişti: D
Aga yoksa gerçekten mi evleniyon 😱
aga bişeyi biliyozda söylüyoz ben olmasam haberiniz olmicaktılannnnaga gerçekten mi ben şaka yapıyordum sözde gerçekmiş aaaaaga çok şaşırdım ve çok sevindim nasıl oldu
ufak detaylar versenvay be helal olsun agama yakışır
aga sen nasıl bişeysin gerçekten hiç haberin yokken tahmin mi ettin doğru söyle bakaga beni bilmiyonmu ben hocayım 6. hissim kuvvetlidir
evet aga harbiden evleniyormuş bende aklımca şaka yapmaya çalışıyorum vay be helal olsun valla sıra bize geliyor aga sende var mı manita falanAga yoksa gerçekten mi evleniyon 😱
ne hocası aga 🙂 6. hissini bilmemde epey yaratıcı olduğun kesinaga beni bilmiyonmu ben hocayım 6. hissim kuvvetlidir
aga aslında dün söylicektim araya bişeyler girdi kaynadı bugünde yazılanları görünce birden ilham geldi vallahiaga sen nasıl bişeysin gerçekten hiç haberin yokken tahmin mi ettin doğru söyle bak
Bana diyene bakin heleAga yoksa gerçekten mi evleniyon 😱
yok aga hoca olamadık daha müezinlik filan yapıyoz işte ama birden ilham geldine hocası aga 🙂 6. hissini bilmemde epey yaratıcı olduğun kesin
Yok maalesef aga bizde golsüz beraberlik manita falan hiç yokaga sen nasıl bişeysin gerçekten hiç haberin yokken tahmin mi ettin doğru söyle bak
evet aga harbiden evleniyormuş bende aklımca şaka yapmaya çalışıyorum vay be helal olsun valla sıra bize geliyor aga sende var mı manita falan
Oha sende mi imam olacan ula bugün bizim vadicilere ne oluyor lan biri evlenir diğeri imam olacak benim gibi İnsallahyok aga hoca olamadık daha müezinlik filan yapıyoz işte ama birden ilham geldi
inşallah oluruz agaOha sende mi imam olacan ula bugün bizim vadicilere ne oluyor lan biri evlenir diğeri imam olacak benim gibi İnsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?