Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

niye polyannacılık yapayım abi bu sezon sence kötü mü
ilk üç dört bölüm hariç vasat ve kötü
))) şimdi sana soruyorum geçen sezondan ne farkı var bu sezonun . tabi o kaza olmasaydı daha da iyi olabilirdi orasını da es geçmemek lazım

@34rcp44 nrrelerdesin kardesim.bir tiyo bir haber yok mu?
abi valla hiç sorma bizim burda çalışma var elektrikler sürekli kesin şuan için bile her an gidebilir
Tüyo varmı desen yok ama yayınlanmamasının nedeni şu
Vadi izleyenlerine Duyurulur !
Kurtlar Vadisi Pusu Her Kanalla 34-35 Bölümlük anlaşma yapıyor.Ve bu anlaşmada 35 Bölümü geçmemesi lazım.Yani her kanalda her sezon ne kadar bölümlük anlaşıyorsa o kadar oynayabilir.Ve 35 Bölümü Geçmemesi için Bazen 4,Bazen 5 haftada bir yayınlanmaması gerekiyor..

abi bende senin gibi düşünüyorum ama cahitin ön planda olması akifinki kadar koymuyo

Son düzenleme:
teşbihte hata olmaz kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş
)))

240.bölümde büyük süprizler olacak hazır olun vadiciler

abi göreceksiniz sabredin sadece müthiş bi bölüm olacak usta da sahada olacak
süprizlere hazır olun 18 aralıkta coşacaksınız
biz bu lafları iki senedir çok duyuyoruz takas kardeş artık karnımız tok sırtımız pek .artık icraat please

bu sezon bizi frenleyen olay ustanın kazası oldu o kaza olmasa çok daha değişik şeyler konuşacaktık ama oldu bi kez yapacak hiçbişey yok
her işte bi hayır vardır elbet bununda bir dönüşü olacak
aralara kızıyoruz ediyoruz ama her zaman böyle vadi bu sezonki aralar peşpeşe gelince ve şuanki reyting durumu çok kötü olduğu için tepkiyi fazla gösterdik ve haklıyız

biz bu lafları iki senedir çok duyuyoruz takas kardeş artık karnımız tok sırtımız pek .artık icraat please
yav abi daha 2 hafta önce müthiş süper bölüm diye övgüler diziyordun ne çabuk unuttun vadi bu sene kaliteliyi yükseltti senaryo sağlam elimizde çok iyi karakterler var
bu sezona kimse kötü diyemez 10 bölümün en az 6 sı müthişti

Aga sana kalsa atv sezonu tnt sezonu ve geçen sezon da müthişti süperdi

ben ilk bölümlere müthiş dedim sonraki bölümler ne yazık ki nostalji esintisi verdi bizlere yani berbat geçen geçen sezonun esintileri