Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hangi sahneymiş bu abi
hani birbirlerine sıktıkları sahne varya sadece pusatla baltazar ayakta kalmıştı işte o sahne
işin traji komik tarafı @Master.1000 kardeşim o sahne o gece bu forumda bazı iyimser ,polyanna arkadaşlar tarafından muhteşem sahne olarak adlandırılmıştı
)))

Son düzenleme:
eee kim demiş eleştirildi falan diye kim haber yapmış soruyorum böyle ama göremiyorum biliyosun 🙂

Gerçekliği gittikçe uzaklaşıyoruz malesef.. Vadinin o efsane aksiyon sahnelerinden eser kalmamış. Raci Şaşmaz çok arıyorum..

Tapatalk 2
ya kardeşim raciyle alakası yok o işlerin
allah aşkına o yönetmen bostan korkuluğu mu ? o sahne önüne geldi mi yönetmen olarak itirazını yapacaksın bu sahne olmaz diye .

eee kim demiş eleştirildi falan diye kim haber yapmış soruyorum böyle ama göremiyorum biliyosun 🙂
ya kadir kimin ne dediğinin önemi var mı ya
sahne kendisini kabak gibi ele veriyor bunlar fizik kurallarını bile alt üst etti
sen o gün o fragmanın o sahnesini izlediğin gün ne dediğini hatırlıyorsun deil mi . ayrıca o haberi yapan haberler.com sitesi. o sitede haberi kafasına göre yapmamış .sosyal medyadaki yorumları taşımış köşesine

Son düzenleme:

Aksiyon sahneler son birkaç sezondur kendini kaybetmiş durumda.. burda da bence Raci Şaşmaz faktörü büyük rol oynuyor.. bu adamın döneminde herşey dahada bir titizlikle yapılıyordu.. diziyi bıraktıktan sonra işi biraz sallı verdiler.. ve en son ki örneğe bakarsak, yönetmenleriz en saçma sahneyi bile itirazsız çekeceklerdir. 🙂

Tapatalk 2

çatışma sahneleri türkiye standartlarına göre bence normal hala bu konudada zirvedeyiz

sende haklısın yalnız raci şaşmaz sadece patron ve senaristti .herşeyle en ince ayrıntısına kadar ilgileniyordu tabi bahadır ve cüneyt faktörünüde unutmamak gerekir.şimdi bu arkadaşlar uçup gidince necati bey yalnız kaldı bütün işlerle ilgilenemiyor adam hem patron hem senarist hemde oyuncu arkasını toplayacak adam yok .necati bey o kadar kötü ve dar bir zamanda şirketi kucağında buldu ki zaten sezon bitmişti. yeni sezon hazırlıklarına başladılar. bir taraftan ayrılan ayrılana diğer taraftan yeni oyuncular en önemlisi de andy garcıa gibi bir starı getirme çabaları derken zaten yeni sezon başladı .tabi birde kardeşi raci efendinin şirketi boşaltması için necati beye mahkeme kağıtları yollaması adam resmen kucağında bomba buldu.ve en önemliside zaman çok kısıtlıydı.hem reyting hemde senaryo açısından herşey yolunda giderken necati beyin kazası meydana geldi .hal böyle olunca da halının altına itilen problemler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.biz burada adamı eleştiriyoruz ama adam az badirelerden geçmedi .bu kısa zaman zarfında onun başına gelenler inan pişmiş tavuğun başına gelmez.ama ne yapacan hayat devam ediyor ve allah nasip ettiği sürece de devamda edecek

ez cümle bütün bu olumsuz gelişmeler olurken necati beyin bu piyasada yalnız kalması onun en büyük handikapı olmuştur.kolay deil 12 yıllık bir çınarın sahibi olmak ve onu en iyi şekilde yönetmek her babyiğidin harcı deildi . aslında bütün bu olumsuzlukların düzlüğe çıkması için zamana ihtiyacı var diyecem ama izleyenlerin artık zerre sabrı kalmadı @Master.1000 kardeşim izleyenler senin dediğin sıkıntıların giderilememesinin ardındaki sebeplere ve benim saydığım bahanelerin hiçbirine bakmaz . onlar o haftaki dizinin onları tatmin edip etmediğine bakarlar haksız deiller.içerde fırtınalar kopmuş sıkıntılar ard arda gelmiş onlarla ilgilenmezler onlar dizinin inandırıcılığına aksiyonuna verdiği mesajların doğruluğuna bakarlar .haksızda deiller ne yapayım iki ucu moklu değnek
)))) yalnız necati beyin haksız olduğu konularda var bunların en başında cahit ile akifi bu dizinin başrolleri yaparak vadinin bugün ki durumunu dönülmez yollara sokmuştur

Son düzenleme:
çatışma sahneleri türkiye standartlarına göre bence normal hala bu konudada zirvedeyiz
ya kadir merakımı hoş gör ama sen bu yorumu hangi kafayla yazdın
inanılır gibi deil tamam bizde vadiyi seviyoruz ve devam etmesini istiyoruz ama bu sizinkisi ayrı bişey aklım hafızalam almıyor
)))))

@china_shangai helal olsun abi valla o kadar iyi ki özet çıkarmışsın ki tebrikler dediklerininin %95 ine tamamen katılıyorum

@china_shangai helal olsun abi valla o kadar iyi ki özet çıkarmışsın ki tebrikler dediklerininin %95 ine tamamen katılıyorum
muhtemelen %5 lik kısmı cahitle akiftir
o zaman polyannacı iyilik meleği kardeşim durmak yok vadiye methiyeler düzmeye devam diyorsun
zaten bu yazıyı senin için yazdım bakalım kadir; abi muhteşem bir yazı olmuş diyecek mi diye
ama yine 5 puanımı kırmışsın. olsun senin canın saolsun .o kadar hata kadı kızında da olurmuş

Son düzenleme:
abi zaten mükemmel olmuş dedim o yüzde 5 ide cahit konusuydu tebrikler onuda bildin akif e katılıyorum zaten

@china_shangai ellerine saglik.. cok güzel bir yazi olmus, tamamen katiliyorum.
ya kardeşim bu forumda cahitin başrollerde olmasına bir tek ben mi takığım yoksa benim gibi düşünenler var mı? zaten aksini düşünen iki iyimser arkadaşı bütün vadi ahalisi biliyor
))))) @34rcp44 sen ne diyon kardeşim bu işe

Son düzenleme:
Malesef Pana Yazim Grubu "karakterler" konusunda sifir.. bu sezon ki oyuncu kadrosu yine cok kalabalik.. ama %90 pasif durumda malesef... en cokta bu yönden Bahadir Özdener ve Cüneyt Aysan'i ariyorum.. adamlar yaratiklari her karakteri ayri bir fenomen hale getiriyorlardi.. özelikle de o yazdiklari kalietli diyaloglar.. adamlari oynatiyordu.. bu yazim grubu herkesi bir yere tikmis ve sohbet ettiryor herkesi...

Kurtlar Vadisi ara verince artik ne var ne yok dökeriz ortaliga.. umarim yarin fragman cikar da, elestirileri bi kenara birakip yeni bölüme yöneliriz..

aga eğer fragman çıkarsa daha çok eleştiririz söyliyim madem bölüm hazır niye göstermiyorsunuz diye tefe koyarım
fragman çıkarsa bu arayı kanal d verdirtmiştir diyecem biz tahmin ediyoruz ki necati şaşmaz ın iyileşmesini beklemek için ara verildi

@Master.1000 çok doğru tespitler...... tebrik ederim kardeşim

levent can kaan girgin mete aymar cahit durmadan aynı mekanlarda aynı konuşmalarla bizlere artık daral getirdiler.tabi bunu yapanda ne yazık ki çapsız PANA YAZIM GRUBU
ve bu sorunlar geçen sezondan itibaren aralıksız devam ediyor . @-KADİR- le hep bu konu üzerinde durduk .herkes oyuncu transferlerinden bahsederken bizler yeni katılacak senarist grubundan bahsettik .zaman ne yazık ki bizleri olumsuz yönde haklı çıkardı
gördük ki senarist grubuna ne giden varmış nede gelen
sadece selman kayabaşı gelmiş oda pana filime genel bir taslak çerceve çizmiş oradan yürüyün demiş
.oda zaten hanedanlar konusu

Son düzenleme:
dahar erken abi ortada vahim bir durum yok ki bu yıl gayet iyi gidiyor senaryo ben memnunum yani sadece ratingler vasat 10 bölümden 7 si iyiydi 3 de normal iyiydi yani 😀

dahar erken abi ortada vahim bir durum yok ki bu yıl gayet iyi gidiyor senaryo ben memnunum yani sadece ratingler vasat 10 bölümden 7 si iyiydi 3 de normal iyiydi yani 😀
tebrik ederim bu yorumunla yine şaşırtmadın bu iyimser ve polyanna tavırlarınla istikrar abidesin

Son düzenleme:
Fehmi Algis Can bey ve daha birçoğu bunlar dizinin etkisiz elemanı.Pana Yazım grubu rol dağıtma konusunda çok beceriksiz.Ayrıca dizide uzun zamandır kaliteli diyalog veya replik yok bunun düzeltilmesi lazım