Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Düşündüm de bu aralar acaba Pana ile ilgili değilde Kanal D'yle ilgili olabilir mi?
Malum maddi sıkıntılar içinde kanal. Yani geçen sezon bile bu kadar ara verilmiyordu çok ilginç cidden...

yok abi nerde ya baksana günlerce aylarca bunlar ne yapıyor diye kafayı yedik resmen nerde bizde öyle kaynak 😀
Ne bileyim.olm ne zaman bir haber cikacak olsa herkesten evvel o haberi alip bizlerle paylasiyorsun o yuzden dedim
)))) ben bu isten cok memnunum orasi ayri

yok abi nerde ya baksana günlerce aylarca bunlar ne yapıyor diye kafayı yedik resmen nerde bizde öyle kaynak 😀

@china_shangai abi bu gs yine 3 yedi
şimdilik
Allah bereket versin . Allah arttirsin
))))

Ne bileyim.olm ne zaman bir haber cikacak olsa herkesten evvel o haberi alip bizlerle paylasiyorsun o yuzden dedim
)))) ben bu isten cok memnunum orasi ayri
eyvallah abi, yalnız bak biz bu aralarda kanal d nin payını hiç irdelemedik @mrt-06 nın dediğide gayet mantıklı pana kafasına göre böyle ara veremez sonuçta

Umarım kolaj bölüm yerine başka bir program yayinlarlar.. kolaj bölümler milleti daha da provake ediyor.. sanki bölümleri izlememişiz veya tekrarları yokmuş gibi, birde kolaj bölüm hazırlıyorlar yorumu oluşuyor.

Tapatalk 2

Usta kaza yaptiktan sonra doktoru 6 hafta sonra agzinin icindeki dikisler alinacak demisti kasimin birindeydi kaza yaptiginda ve bu hafta 6 hafta oldu yani ez cumle bu operasyondan dolayi bolum yayinlanmamis olabilir
yani haftaya ustayi sahalarda gorebiliriz gibime geliyor sizler ne diyorsunuz arkadaslar

Düşündüm de bu aralar acaba Pana ile ilgili değilde Kanal D'yle ilgili olabilir mi?
Malum maddi sıkıntılar içinde kanal. Yani geçen sezon bile bu kadar ara verilmiyordu çok ilginç cidden...
kanal vadiyle ilgili bi karar veremez aga vadi kendi basit dizilerine benzemez sözleşmede herşey konuşulmuştur
klasik vadi işte her zaman böyleydi

Ben bilmem esim bilir varmis

aynen böyle düşünüyoruz abi aranın nedeni ustayı tam anlamıyla döndürmek ama herşey çok geç olabilir

yalnız bence kolaj olsa daha iyi olurdu perşembe günü vadi saatinde başka bi program olması da olmuyor

Şuan ki senaryo bana geçen sezon ki aksaçlı senaryosunu hatırlatıyor.. bütün sezon boyunca odada geçirdiği ve her bölümde kavuşma zamanı denilip final yaptıkları bölümler.. umarım Polat'ı yine bir başkan yapıp odaya tıkmazlar.

Tapatalk 2

yok aga öyle bişey olmaz kaza olayı herşeyi bozdu bu sezon
bu sezon herşey ustanın üstüne planlandı

Son düzenleme: