Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi sen böyle yazdıkdan sonra dahada söylemem
söyle lütfen yaaa ben sana takılıyorum kadir
benim yazdıklarıma bakma
bak benim hemen bir fikir aklıma geldi acaba diyorum amonu tekrardan türkiyeye mi çağardılar . sen gelmişken yanında da alpacınoyu da mı getir dediler acaba
pana bu durur durur turnayı gözünden vurur hep karavana atacak deiller ya
gerçi bu son yazdığıma ben bile inanmadım ama sağlık olsun
))))

abi biliyorum senin sonsuz kredin var; yine güzel fikirler sunmuşsun dediklerin süper onda üçü bile olsa yine dört köşe oluruz
yalnız ne düşündüğümü o olay gerçekleşmesse kimseyle paylaşmayacam böyle yazınca da öyle çok enteresan falan birşey sanma sakın aslında gayet normal birşey 🙂

aslında o katılmadığım yüzde 10 luk dilimde metnin ana fikrinde ironi yaptığını görüp tersten çakma yaptığın için katılmadım

nerden nereye
TOTAL

Son düzenleme:
Siyaset bilimine dünyanın ilk terör örgütü olarak adını yazdıran Haşhaşiler dizi oluyor! Hasan Sabbah’ın Alamut Kalesi’ni ele geçirişi ve müritleri, Alparslan, Nizam-ı Mülk ve Ömer Hayyam’ın da olacağı Selçuklu döneminin anlatılacağı dizi gelecek sezon Ekim ayı için tasarlanıyor. Döneme ait araştırmaların sürdüğü, yeni bilgi ve belgelerin ele geçirildiği projenin henüz senaryosu yazılıyor. Projenin danışmanlığını tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik yapıyor. Henüz netleşmiş bir oyuncu kadrosu yok. Ama Alamut Kalesi ve hikâyesi gerçekten çok ilginçtir ve bugüne de notlar düşer. Ben projeyi duyunca çok heyecanlandım. Umarım, dünyanın ilk terör örgütünün nasıl yapılandığını açık açık izler ve dersimizi alırız.

Daha Vadiye önem vermiyorlar birde başka dizi çıktı başımıza.Ağlanacak hale gülüyoruz
yav aga siz niye bu kadar negatif oldunuz niye ağlanılacak halimiz olsun vadinin çok daha kötü dönemleri oldu sadece reytingler düşük o kadar 🙂

yav aga siz niye bu kadar negatif oldunuz niye ağlanılacak halimiz olsun vadinin çok daha kötü dönemleri oldu sadece reytingler düşük o kadar 🙂
Aga kusura bakma da birşeyler kötü gidiyor sistem ve kanal d el birliğiyle bizi bitirmeye çalışıyor sen onlarla mücadele edeceğine aralarla resmen kendi ipini çekiyorsun hadi ara verdin bari bir mesaj falan yazın vadi yok diye o da yok.Siz fazla iyimser bakıyorsunuz olaylara.

yok aga bu yazdıklarında kesinlikle haklsın ne dediysen imzamı atraım altına

Herkese iyi aksamlar beyler nereye kayboldunuz
)))) gelin.biraz vadi muhabbet yapalim -

Herkese iyi aksamlar beyler nereye kayboldunuz
)))) gelin.biraz vadi muhabbet yapalim -
abi yapacak muhabbet mi kaldı vadinin olmadığı hafta benim için berbat sıkıcı ve kötü bir haftadır
en çok 240.bölüm fragmanını merak ediyorum belki çok pozitifsin hadi lan falan dersiniz ama çok müthiş bişey bekliyorum abi
ne dersin

sen şimdi bu kahkahalarla tam olarak ne mesaj vermek istiyon abi 😀
Ben sanati sanat icin yapanlardanim toplum icin sanat yapmam
)))))ne.mesaj vermesi yorumun hosuma gitti guldum -
onuda cok mu gordun bize .hep elestiri hep elestiri yaparak ortami germemek lazim neme lazim bu elistirilerden dolayi pimi cekilmis bomba tadindasiniz
)) biraz guldurelim gulelim dedim

Insaallah kardesim hersey iyi olurda vsdimiz tam gaz devam eder

iyi yapmışsın abi ne bileyim bunca yıldır vadi izleye izleye artık herşeyin altında bir iş arıyoruz resmen