Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ya aga kendimden söyle örnek vereyim Raskolnun ciktigi ilk bölümden itibaren kayboldu o hava kayboldu bende sanki Vadi değilde baska bir dizi izliyormusum havasi var Allah sonumuzu hayir etsin

@34rcp44 kardeş iki aylık ara mevzuu sadece pana filimin alacağa karar deil kanalında okey vermesi lazımdı

uykum geliyor eleştirilere cevap veremiyorum ama ara verdik diye gömmeninde bi manası yok
@34rcp44 aga vadi diğer dizilere benzemez karadayı diyorsun 5 saatte çekseler 1 haftada çekebilirler adamlarda aksiyon yok bişey yok bi platoda çekiyolar yapma Allah aşkına
vadide bin tane mekan var aksiyon sahneleri var var oğlu var kolay değil

@34rcp44 kardeş iki aylık ara mevzuu sadece pana filimin alacağa karar deil kanalında okey vermesi lazımdı
abi öyle tabi ama valla ne diceğimi bilmiyorum senaristler 10 kişi toplanmış karpuz kesiyo heralde senarist grubunda 3 kişiden fazla olmicak bana göre yoksa görüyoruz işin cılkı çıkıyo her kafadan bi ses bi senaryo çıkıyo yazdıkları düzgün bişey olsa gam yemicem.

aga öyle diyonda çektikleri aksiyon sahnesine görüyoz bu dedikleri önceki sezonlarda olsa amenna haklısın ama şimdiki çatışma aksiyon sahneleri kimse k.bakmasın bunu sende çok iyi biliyosun vasatında altında gidiyor malesef kuru sıkıyı geçtim sahnelerdeki gerçeklik 0 maşallah bütün arabalar kurşun geçirmez camlar kurşun geçirmez duvar bile kurşun geçirmez olmuş aga akşam akşam konuşturma beni bu seniki aksiyon bölümlerinde ne gördük sadece ilk giriş bölümü muazzamdı öyle birşey daha nezaman görürüz Allah bilir.

Dediğim gibi.. ne olursa olsun, bir açıklama yapmakta mecburlar.. arayı geçtim artık.. bu sessizlik insanı çıldırtan. Yeni bölüm yok mu, çık ve bunu duyur.. ama insanları bekletme. Neyden üşeniyorlar anlamıyorum.. bu kadar anlayışlı olan bir seyircin var.. bunun benzeri dünyada yoktur belki.. her hatanıza birşeyler uyduran, haksız olmalarına rağmen halkı olarak yorumlayan, sahiplenen ve yıllardır destekleyen bir seyirciye bir açıklama yapmaktan bile kaçınılıyorsa, diyeceğim birşey yok..

Tapatalk 2

en iyi aksiyonu her zaman vadi yapar geçin bu işleri emek var vadide bunları haketmiyoruz
arayı savunacak hale getirdiniz aga hemen sallama modundasınız
ulan diğer dizilerin rezil ötesi aksiyon sahnelerini görüyoruz Türkiye de ötesi yok bunun diğer aksiyon dizileri rezil berbat ötesi durumdalar bunu net bi şekidle görüyoruz yapmayın
ki senaryoları da rezil rüsva halde ve basitlikte yapmayın

agalar geçen bölümdeki pusat baltazar sahnesine çok tepki var bana göre de kurgu hatası olan bir sahneydi. aksiyon sahnelerindeki durumu düzeltmeleri lazım nerde o kurusıkıların kullanıldığı sahneler şimdi öyle bir efekt yapıyorlar ki sanırsın bütün arabalar kurşun geçirmez. koskoca pana filmin yeşil perde dublajı yapacak bütçesi yoksa zorlamanın anlamı yok.

maşllh herkes eteğindeki taşları dökmüş

aklıma tek bir şey geliyor bu ara ile ilgili ama bunun olacağını hiç zannetmiyorum

bir tek sen ve takas hala savunuyor bu olanları
)))))
ayyy yeter abiciğim beni eleştiriyor diye kızıyorlar ama sonucta yine benim eleştirilerim doğru çıkıyor haftalar öncesinden bu rezilliklerin olucağını anlatmıştım ben

234.bölümden sonra kolaj verdik 235.bölümü yayınlayıp 10 reytinge ulaştık ama sonra yine ara verdik ve 236 237 238 239 bölümlerde 8 reyting geçemiyoruz ve yine ara verdik

yayınlanan 6 bölüm var ve ara verilen 3 hafta var 6 bölüme karşılık 3 hafta ara verdik
bu saçmalığı korumak daha büyük bir saçmalık bence

abi savunmak demeyelim de yani ben de eleştiriyorum da bu kadar plansız iş yapmış olamazlar diye düşünüyorum bakalım ne düşünmüşler
cnm 6 bölüm verip 3 tanede ara vermişler böyle bir saçmalığı başka hangi dizide gördük acaba
ayoll normalde 5 bölüm yayınlar 1 ara verirsin bunlar 6 bölüme 3 ara veriyor bu ne emek biliyormusun cnm ayy resmen 2 bölüm basına 1 verilen ara demek 2şer bölümden sonra 1 ara vermiş oluyorlar 🙄🙄🙄

abi savunmak demeyelim de yani ben de eleştiriyorum da bu kadar plansız iş yapmış olamazlar diye düşünüyorum bakalım ne düşünmüşler
neyse ben bişey demiyecem dün gece ben kotamı doldurdum
daha fazla devam edersem yanlış kelamlar çıkacak ağzımdan .ben sustummmmm

neyse ben bişey demiyecem dün gece ben kotamı doldurdum
daha fazla devam edersem yanlış kelamlar çıkacak ağzımdan .ben sustummmmm
ben olucağını söyliyim cnm kesinlikle totelde 7 reytingi görüceğimiz hafta olucak önümüzdeki hafta
ve kanal d vadiyi bitiriyormu haberleriyle birsürü dedikodunun geçtiği bir haftayla boğuşucaz ve 241.bölüm verilmicek süresiz kaderi belirsiz bir araya girilicek bu sefer
sonrada vadi hangi kanala geçiyor diye haberlerle boğusucaz bir sürü dedikodu falan
kısaca bu sezonu tamamlayamıcaz 🙄🙄🙄

yok be ablacım sen ne biliyorsun ki .
vadi ara verdiyse kesin bir hikmeti sebebi vardır.
sen bakma bu aralara toparlanıp daha muhteşem bölümler izleyeceğiz. daha dur necati bey iyileşecek sahalara bomba gibi geri dönecek
.her zaman olduğu gibi vardır onların planı .hikmetlerinden sual olunmaz eleştirilemez laf söz söylenemez
.zaten vadi ara verdi ya centilmenlik gereği kocamın ailesi de ara verecekmiş .ben vadinin olmadığı haftalarda reytin tablosunda birinci olsam ne yazar diyormuş
.bundan evvel ki bölümler o kadar muhteşemdi ki denekler vadi ne kadar ara verirse versin bizler beklemeye hazırız diyorlarmış .nede olsa özetimiz bile ikinci durumdaymış

.yani anlayacağın ablacım herşey güllük gülistanlık niye bu kadar evham yapıyorsun ki rakiplerimiz bile bizlere saygısından bizlere yol vermiş durumda
.sonra biz vadiyiz biz bu ufak sendelemelerden etkilenecek dizi miyiz
fırtına ne kadar sert eserse esin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur felsefine bürünmüş bir yapıyız bize bişey olmaz sen canını sıkma 😀

Son düzenleme:
hahaha ayy abiciğim senin içine @-KADİR- kaçmış bence

240.bölümde eğer 7 reyting görürsek kimse 241.bölümü beklemesin ama bu sefer norml araya girmicez belirsiz ve uzun bir araya giricez o sırada kanal d vadiyi bitiriyormu vadi kanalmı değiştiriyor vsyle vsyle hergün 4-5 tane haber çıkıcak benim iddam şöyle 240.bölümde 7 reyting görürsek süresiz bir araya giriceğimize ben çok eminim 🙁

ben ironi yapmıştım ama sen beni anlamadın sanırım
)))))))