hangisi aga sağdaki mi
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Genç Dinamik Başarılı Yönetmeni Doğan Ümit Karaca. İstanbul'da Ömerli Şile'de set devam 😉
senide mi engelledi aga sen ne yazmıştın kiaga benim kaynak olmicak diye bir açıklama yapmadı bu hafta var diyo bilmiyorum bellide olmaz tabi ama büyük ihtimal olucak
senidemi engellemiş aga bu adama bişey yazanı hemen engelliyo artist
ustam hiç değişmemiş ufakkende çok tatlıymış heyt be
her yere bir artistte lazım canpolat işini bilir
hangisi aga sağdaki mi
aga vadi bu hafta yok olsaydı çıkardı fragmanakşam maçım var İnşallah geldiğimde fragmanla karşılaşırım yoksa harbiden üzülecem olsun yav olsun
Yok artik bizim ebolali yilan adami tanimadin miustam hiç değişmemiş ufakkende çok tatlıymış heyt be
her yere bir artistte lazım canpolat işini bilir
hangisi aga sağdaki mi
Bizim Recep kardeş var diyor abla belli olmazslmlar yokmu ğerçekten vadı ya
olsun olsun ya zaten polatımı az ızlıyorum bırde 1 hafta ayrı kalamam vallaBizim Recep kardeş var diyor abla belli olmaz
Ara verirsek eyvayi yeriz İnşallah vermezler ara maraolsun olsun ya zaten polatımı az ızlıyorum bırde 1 hafta ayrı kalamam valla
Yok aga Leyla benim
Resim Vadisi'nin demesiyle olmuyor o. Akşam fragman çıkabilir.@sürgünüm vadi bu hafta yok ne diyon bu işe
Hem adam yok dememiş ki olmayabilir demiş bizim kaynak daha sağlam adam kesin konuşmuşResim Vadisi'nin demesiyle olmuyor o. Akşam fragman çıkabilir.
yok konuya bakdıysan ben pazar akşamı söyledim , de inş bu hafta olur olmazsa büyük zarar görürüzResim Vadisi'nin demesiyle olmuyor o. Akşam fragman çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?