Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi hayırlı haberlerde verdik de pek inanan olmadı 🙂 yav pana ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim ara verilirmi hiç böyle bir dönemde

bu hafta vadi olmazsa fişimizi kendi ellerimizle çekeriz net söylüyorum geri dönüşü olmaz

aga kesinliği ne kadar nerden aldın bilgiyi çözümleme yap ve söyle bize İnşallah olur ya
aga bilmiyom bana göre olması gerekli 2 hafta önce ara vermiştik reytingler düşüyor zaten 3 hafta sonra yılbaşına denk geliyor yine ara verecek bence bu hafta kesin olması lazım bakalım inş fragman çıkar

tarihi bir hata olur gerçekten bu sefer durum çok ciddi bundan sonra ara diye bi kelimeyi lügatlarından silmeleri lazım yılbaşı falan hikaye o zamanda devam

tarihi bir hata olur gerçekten bu sefer durum çok ciddi bundan sonra ara diye bi kelimeyi lügatlarından silmeleri lazım yılbaşı falan hikaye o zamanda devam
aga 1 ocak da yüzde yüz ara verecekler bu hafta ki ara nerden çıktı ben onu anlamadım yani resmen kendi ayağına sıkmak bu

aga 1 ocak da yüzde yüz ara verecekler bu hafta ki ara nerden çıktı ben onu anlamadım yani resmen kendi ayağına sıkmak bu
ya aga böyle bişey yok ne arası yav bu ayağa sıkmak falan değil resmen kafaya sıkmaktır
İnşallah böyle bişey yoktur twitterdan mehmet canpolat a sorsak mı aga

aaa ne arası ayoll öyle bir kredimiz yok şuan kolajtan sonra 1 bölüm verip tekrar araya girdikleri haftadan sonra artık ara vermemiz söz konusu bile değildir 245.bölüme kadar ara verme ihtimali bence olmayacak ama 245.bölüme ara verilebilir 🙂🙂🙂

ya aga böyle bişey yok ne arası yav bu ayağa sıkmak falan değil resmen kafaya sıkmaktır
İnşallah böyle bişey yoktur twitterdan mehmet canpolat a sorsak mı aga
aga sorarsan iyi olur ben soramam beni engelledi