Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

malesef bunu kabul etmek zorundayız
raci ve bahadır

abi bu konuda haklısın ne diyim

iyi geceler bende çıkıyorum geç oldu
Allah rahatlık versin

Son düzenleme:
@china_shangai abinin gerçek adını ben biliyorum

Vadiye eski ruhun gelmesi için müziklerde eskiler sık sık kullanılmalı samimiyet artmalı Polat Aelmdarın rolü artmalı gereksiz karakterlerin çıkması lazım.Akif Cahit bu ikisi şu anda başrol için kapışıyorlar.Bu ikilinin rolü azalmalı acilen

Kanal D Vadiye hiç ama hiç değer vermiyor.Hiç fragmanları falan göremiyoruz.Bitirmeye çalışıyor

Son düzenleme:
müzik konusu cidden çok sıkıntı herkes eski müzikler eski müzikler diyor artık burda gökhan kırdar a birilerinin bunu iletmesi lazım
vadi ruhuna ayrkırı gitar müziklerini bi bıraksın yav
elif dedim türküsünü özledim çalsın eskileri bu bile yeter

pananın diğer dizisinin çekimleri başlamış

kanal d de vadiyi gösteriyorlar agalar

Son düzenleme:
Alıntıdır; bu aşağıdaki yazılanlara siz ne dersiniz agalar

Bilindigi uzere gecen bolumlerde Tapinakta eli opulen bir bebek vardi.
Sozde bu bebek 66.kusagi temsil edicek..

Onemsiz bir bebek olmadigi asikar yoksa iki de bir cahit acaba o sirri mi ogrendi edasi yaratmazlar..

Bu bebek 66.kusagi temsil edicekse ve bunu bize lanse etmeye calisiyorsa senaristler..Durun bi dakika bu bebegin fehmiden yada ondan bundan olucak hali yokya..

Karahanli ve Davut tataroglu gibi onemli isimlerin torunu olacak kisi anca aday ve bu senaristlerin bu sezon final golu olucaktir.

Polat ve inciden olan bebegin olmedigini bebeklerin degistirildigini kacirildigini tezgahliyip bize sunucak senaristler..

Tapinakcilar polattan intikam almak icin onun bir zamanlar babasina yaptigini tapinakcilar onun ogluna yaptiricak..ve polatin sonu oglundan olucak..

Birkaç haftadır konuya mesaj yazamadım ama takip ediyordum mesajlarınızı son 4 bölümü izleyemedim sınavlardan ve hastalıklarla uğraşmaktan. Pek TV'nin karşısına geçecek fırsatım olmadı...

Neyse telefona dizi programı indirdim oradan izleyeceğim geceleri, programda 97 bölümlük eski Vadi de varmış hemde yüksek kalitede belki eski Vadi'yi yeniden izleyebilirim, böyle de bir planım var.

Bölümleri takip edemediğim için pek yorum yapamıycam sadece yorumları okudum. 8 reyting Vadi için reyting değil sürekli yavaş yavaş düşüyor dizi özellikle AB tam bir utanç. Bu düşüşün bence hem Pana'nın hem de Kanal D'nin payı büyük...

Sezon başında Kanal D'ye geçerken demiştim bu kanalın yayın prototipine Vadi uygun değil. Kanal D bu zamana kadar hep kadın izleyici ağırlıklı diziler yaptı erkeklere yönelik yaptığı en son dizi sanırım Yılan Hikayesi idi. Kanal D'nin izleyicisi Vadi'ye alışmadı... Ve en önemlisi de fragmanlar. Gerçekten hiç rastlamadım 23.15'de yayına giren Takip, 112 Acil gibi ucuz yapımların bile fragmanları sık sık dönerken Vadi'nin fragmanın verilmemesi büyük fiyasko. Fragmanı verilmeyen bir dizi nasıl izleyici kazansın? İsterse en iyi bölümü yapsın Vadi tanıtımı yapılmadıktan sonra o kaybettiği kitle farkında bile olmaz. Yahu 2 milyon veriyorsunuz (indirim yapılmadıysa) ben yönetici olsam sokaklara afiş bile bastırırdım, özel tanıtımlar yaptırırdım.

Pana'ya gelince burada @china_shangai abime kesinlikle katılıyorum Vadi'ye adam akıllı oyuncu transferi yapamadılar yabancı oyuncular iyi hoş da ne biliyim o kadar usta isim boştayken bir iki yabancı oyuncu alıp kalan kadroyu figüran ayarında oyuncularla doldurmak... Vadi'nin kalitesini düşürtmekten başka bir şey değil.

Şu yeni dizi haberine de çok kızdım daha doğru düzgün Vadi'ye önem vermiyorlar birde yeni dizi yapıyorlar?!

Geçen sezon bu zamanlarda Vadi 13 üzeri alıyordu açık ara yapıyordu en kötü bölümlerle bile 10'un altına düşmedik 11 civarında almıştık şimdi 8'lerde dolaşılıyor yapımcılar bir reytinglere baksın yaklaşık geçen sezona göre yaşanan 4, 5 reytinglik kaybı düşünsün yeni dizilerle uğraşacaklarına....

Son düzenleme:
şu oyuncu eleştirilerine zerre kadar katılmıyorum vadinin kadrosunda mükemmel oyuncular var geçin bunları söz konusu dahi olamaz

Kesinlikle vadi tarihinin en dandik oyuncu kadrosu gecen sezonla başladı bu sezon artarak devam ediyor

Birkaç haftadır konuya mesaj yazamadım ama takip ediyordum mesajlarınızı son 4 bölümü izleyemedim sınavlardan ve hastalıklarla uğraşmaktan. Pek TV'nin karşısına geçecek fırsatım olmadı...

Neyse telefona dizi programı indirdim oradan izleyeceğim geceleri, programda 97 bölümlük eski Vadi de varmış hemde yüksek kalitede belki eski Vadi'yi yeniden izleyebilirim, böyle de bir planım var.

Bölümleri takip edemediğim için pek yorum yapamıycam sadece yorumları okudum. 8 reyting Vadi için reyting değil sürekli yavaş yavaş düşüyor dizi özellikle AB tam bir utanç. Bu düşüşün bence hem Pana'nın hem de Kanal D'nin payı büyük...

Sezon başında Kanal D'ye geçerken demiştim bu kanalın yayın prototipine Vadi uygun değil. Kanal D bu zamana kadar hep kadın izleyici ağırlıklı diziler yaptı erkeklere yönelik yaptığı en son dizi sanırım Yılan Hikayesi idi. Kanal D'nin izleyicisi Vadi'ye alışmadı... Ve en önemlisi de fragmanlar. Gerçekten hiç rastlamadım 23.15'de yayına giren Takip, 112 Acil gibi ucuz yapımların bile fragmanları sık sık dönerken Vadi'nin fragmanın verilmemesi büyük fiyasko. Fragmanı verilmeyen bir dizi nasıl izleyici kazansın? İsterse en iyi bölümü yapsın Vadi tanıtımı yapılmadıktan sonra o kaybettiği kitle farkında bile olmaz. Yahu 2 milyon veriyorsunuz (indirim yapılmadıysa) ben yönetici olsam sokaklara afiş bile bastırırdım, özel tanıtımlar yaptırırdım.

Pana'ya gelince burada @china_shangai abime kesinlikle katılıyorum Vadi'ye adam akıllı oyuncu transferi yapamadılar yabancı oyuncular iyi hoş da ne biliyim o kadar usta isim boştayken bir iki yabancı oyuncu alıp kalan kadroyu figüran ayarında oyuncularla doldurmak... Vadi'nin kalitesini düşürtmekten başka bir şey değil.

Şu yeni dizi haberine de çok kızdım daha doğru düzgün Vadi'ye önem vermiyorlar birde yeni dizi yapıyorlar?!

Geçen sezon bu zamanlarda Vadi 13 üzeri alıyordu açık ara yapıyordu en kötü bölümlerle bile 10'un altına düşmedik 11 civarında almıştık şimdi 8'lerde dolaşılıyor yapımcılar bir reytinglere baksın yaklaşık geçen sezona göre yaşanan 4, 5 reytinglik kaybı düşünsün yeni dizilerle uğraşacaklarına....​
Muhteşem analiz yüreğine sağlık

oooooooo m.akif vallahi süper ötesi olurr İnşallah doğrudur ya İnşallah aksiyon sahnelerinde müthiş bi adam vadiye heycan getirir
yılın transferi olur net söylüyorum

set vadisi paylaşmış heycanlandım baya dizisi de bitti boşta şuan harbiden dehşet olur vadide

bakalım aslı varmıymış
aga set vadisi paylaşmış mutlaka gerçeklik payı vardır

aga bilmiyorum ya gwlirse vadiye mutlaka bir hava katar da ben gerçeklik ihtimalini şu aşamada düşük görüyorum

işte vadiye katkı sağlayabilecek ender isimlerden biri
adanalıyı izleyenler bilir aksiyona acayip yakışan bir adam karizmasını söylemiyorum bile

aga bilmiyorum ya gwlirse vadiye mutlaka bir hava katar da ben gerçeklik ihtimalini şu aşamada düşük görüyorum
aga yine de biraz umutluyum set vadisi boş haber paylaşmaz ama kesin bişey olana kadar sevinmeyelim