ömer baba ne alaka agaAcaba ömer baba olur mu diyecem ama zor ihtimal. Belki de nazife anne vefat eder.
Nazife annenin ölmesi sürpriz değil mi agaömer baba ne alaka aganazife anne falan olmaz süpriz diyor
Aynen o kesin biliyordur@34rcp44 kardeş nerelerde onun kulağı kesıktır belki bir bilgi bir detay paylaşabilirdi bizlerle
yapma aga ya vadicilerin heycanlanacağı sahne diyor dediklerinden biri olsun forumu bırakırımNazife annenin ölmesi sürpriz değil mi aga
Aga sen forumu bırakma da gerisi önemli değilyapma aga ya vadicilerin heycanlanacağı sahne diyor dediklerinden biri olsun forumu bırakırım
Bilmem artik [emoji1]@Polat Şaşmaz sen bir sitenin yönetim kurulu başkan yardımcısı deil miydin hiçbir bilgiye tüyoya haiz deil misin
ne demek bilmem bileceksin yoksa istifa etBilmem artik [emoji1]
abi soru ne@34rcp44 kardeş nerelerde onun kulağı kesıktır belki bir bilgi bir detay paylaşırdı bizlere
@Polat Şaşmaz sen bir sitenin yönetim kurulu başkan yardımcısı deil miydin hiçbir bilgiye tüyoya haiz deil misin
Abdulhey geri donuyor desem mi acaba forum hit kazansin. Gerci saka yapiyorum bizim sayfa fosne demek bilmem bileceksin yoksa istifa et
son final sahnesi süprizlere gebeymiş akif abimiz twitt atmışabi soru ne
abi benim kaynak bir açıklama yapmadığı için bişey diyemicem eğer yarın gün içinde bişeyler duyarsam yazarım yalnız akifin sözüne pek inanmıyorum onun muhteşem diyeceği sahnenin kalitesinden şüpheliyim eğer gerçekten şaşıracak bişey olucaksa ben eskilerden biri giricek diyorum tahminim şu 3 kişi Abdül,Doğubey veya Tuncay geri dönücek isim olucak.Bazıları nazife anne ölücek diyolar bu sürpriz olmaz bizim içinson final sahnesi süprizlere gebeymiş akif abimiz twitt atmış
benim favorim doğu bey 10. sezondan itibaren doğu beyi sayıklıyorumabi benim kaynak bir açıklama yapmadığı için bişey diyemicem eğer yarın gün içinde bişeyler duyarsam yazarım yalnız akifin sözüne pek inanmıyorum onun muhteşem diyeceği sahnenin kalitesinden şüpheliyim eğer gerçekten şaşıracak bişey olucaksa ben eskilerden biri giricek diyorum tahminim şu 3 kişi Abdül,Doğubey veya Tuncay geri dönücek isim olucak.Bazıları nazife anne ölücek diyolar bu sürpriz olmaz bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?