Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

239 bölümde pusat ve özelliklede raskoln şov izlemek istiyorum , tilki nin şovunu izledik iyi de oldu bu hafta sıra raskoln de

Bakalım bu hafta büyük yükseliş bekliyorum dizimden.

Aslında bu bölüm harikaydı, bu oranlar resmen yuh dedirttirdi.
aynen öyle bu oranlarla beraber bu güzelim bölümlere gerçekten yazık oluyor ,sen hala vadiyi izliyomuydun 🙂

@china_shangai @Maskeli Fedai perşembe türkiye kupasında saat 7 de trabzon maçı varmış yani ordan bir düşüş yaşamıyacaz bu hafta yanlış bilgiyi düzelteyim dedim

aynen öyle bu oranlarla beraber bu güzelim bölümlere gerçekten yazık oluyor ,sen hala vadiyi izliyomuydun 🙂
İzliyorum fakat bu 3 haftadır geriden takip ediyorum. Forumda bayadır aktif değildim.

Hep sınavlar yüzünden. [emoji20]
Yorum'da yapamıyorum bu nezih ortama...

İzliyorum fakat bu 3 haftadır geriden takip ediyorum. Forumda bayadır aktif değildim.

Hep sınavlar yüzünden. [emoji20]
Yorum'da yapamıyorum bu nezih ortama...
senide aramızda görmek isterim eğer imkanın varsa perşembe akşamı yorumlarını okumaktan keyif alacağımı düşünüyorum, bekleriz yani aga 😀

Polat dikiş izleri sakaldan dolayı fazla belli olmuyor

Bu gün fragman günü @takas agamin dediği gibi fragmanlara artık iyi müzikler koysunlarda izlerken gaza gelelim

bugün günlerden fragman

Son düzenleme:
ARTIK bu hafta bari fragman müziğini değiştirmeyi akıl etsinler

ayyy zaman zaman düşünüyorumda mematinin ölmesi çok yerinde olmuş
memati varken bu kgt denilen ergen topluluğu abdülheyelre yaptıkları artistliği mematiye yapamazdılar mematiciğim her bölüm tokatlardı bunları hahahaha

ayoll özellikle akif denilen vampir kılıklı şey mematinin olduğu yerde bukdar rahat patron havasıdna takılamazdı memati her bölüm döverdi bu akifi

tamam gürkan bey isteğiyle ayrıldı ama eğer ayrılmasaydı bu akifle kgt ekibiyle memati aynı anda vadide olamazdı bence yinede insan düşünmeden edemiyor acaba memati çıkmasaydı akifle ne olurdu diye

eğer memati olsaydı akif bukadar ön planda olmazdı buna eminim herkese artistlik taslasa bile mematinin yanında mum gibi dururdu

eğer memati olsaydı akif bukadar ön planda olmazdı buna eminim herkese artistlik taslasa bile mematinin yanında mum gibi dururdu
abdülhey ve cahit bile mematiye abi derken kaldıkı memati polata abi demeyen tek kişiydi usta diyordu akifin mematiye memati diyip artistlik yapması olmazdı yaa bence cnm akif ve kgt memati oslaydı pusuya dahil olmazdı ahh gürkan bey çıkmasa belkide bu ergenler başımıza bela olmayacaktı 🙂🙂🙂

aynen öyle ama bi yandanda iyi oldu çıkması senaryoya yeni ivme kazandırmışlardı ama oda 5 10 bölüm sürdü sonrası yine tırt