Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

allahın izniyle bu haftadan itibaren yükselişe geçecez

Ben halen senin yanındayım @papuleoo
onalrda izlemez bakma sen ben izlemiyorum dedim diye @china_shangai abi bana inat izlierim diyor
Aga biliyorum
biz yine belki biraz izleriz ama agalarim hemen bırakır

Ayrıca gerçekten merak ediyorum kim izler kim izlemez diye şimdilik çoğu izliyorum diyor hayret halbuki polat olmasına rağmen akifi ben dahil hazmedemiyorum/z düşünsenize akif başrol ve usta gibi davranıyor.

Ben halen senin yanındayım @papuleoo
onalrda izlemez bakma sen ben izlemiyorum dedim diye @china_shangai abi bana inat izlierim diyor
Aga biliyorum
biz yine belki biraz izleriz ama agalarim hemen bırakır

Ayrıca gerçekten merak ediyorum kim izler kim izlemez diye şimdilik çoğu izliyorum diyor hayret halbuki polat olmasına rağmen akifi ben dahil hazmedemiyorum/z düşünsenize akif başrol ve usta gibi davranıyor.

hep hayalimdei başrol jön olan akifi hayaletmiştim
))))))

agalar size bir şey sorcam konumuzla alakası yok ama cehennem melekleri serisini izleyen var mı izlemeye değer mi ?

Aga zaten polatın olmadığı bölümler bizim en kötü bolumlerimiz ben ne yapayim eğer polat yoksa diziyi. 5-10 bölüm izler bırakırız biraz gerçekçi olalım.
katılmıyorum
önemli olan senaryo iş senaryoda biter usta bizim olmazsa olmazımızdır o ayrı
fikrine tabiki saygı duyarım aga ama ben kişiler için vadi izlemiyorum yani gerçekçi olalım derken o senin fikrindir benim için geçerli olmaz mesela

polatın olmadığı bölümlerin en kötü bölümler olduğuna da katılmıyorum 2 bölümdür yok mesela usta ama senaryo müthiş ilerliyor ve bana göre sezonun en iyi bölümü 237.bölüm ve usta yoktu

onun dışında maskeli bölümler damgasını vuruyordu usta 2 ay yoktu
geçen sene polat varmıydı biliyosun mezarından çıkmıyordu herkes izledi mi izledi

hee burdan şöyle bi artistlik yapmıyorum polat alemdar olsa nolur olmasa nolur ölse bile vadiye hiçbişey olmaz
böyle bişey diyecek kadar haddimi aşmam

skor tahminleriniz nedir agalar ? @-KADİR- @papuleoo
4-1 alırız demek istiyorum ama pek inanmıyorum 🙂

aga noktasına virgülüne kadar her dediğine katılıyorum 🙂