Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ben halen senin yanındayım @papuleoo :A onalrda izlemez bakma sen ben izlemiyorum dedim diye @china_shangai abi bana inat izlierim diyor :A
Aga biliyorum :) biz yine belki biraz izleriz ama agalarim hemen bırakır :(
Ayrıca gerçekten merak ediyorum kim izler kim izlemez diye şimdilik çoğu izliyorum diyor hayret halbuki polat olmasına rağmen akifi ben dahil hazmedemiyorum/z düşünsenize akif başrol ve usta gibi davranıyor.

Ben halen senin yanındayım @papuleoo :A onalrda izlemez bakma sen ben izlemiyorum dedim diye @china_shangai abi bana inat izlierim diyor :A
Ayrıca gerçekten merak ediyorum kim izler kim izlemez diye şimdilik çoğu izliyorum diyor hayret halbuki polat olmasına rağmen akifi ben dahil hazmedemiyorum/z düşünsenize akif başrol ve usta gibi davranıyor.

hep hayalimdei başrol jön olan akifi hayaletmiştim:)))))))

set
10475220_363264200516468_3787222805907401000_n.jpg

agalar size bir şey sorcam konumuzla alakası yok ama cehennem melekleri serisini izleyen var mı izlemeye değer mi ?

Aga zaten polatın olmadığı bölümler bizim en kötü bolumlerimiz ben ne yapayim eğer polat yoksa diziyi. 5-10 bölüm izler bırakırız biraz gerçekçi olalım.
katılmıyorum
önemli olan senaryo iş senaryoda biter usta bizim olmazsa olmazımızdır o ayrı
fikrine tabiki saygı duyarım aga ama ben kişiler için vadi izlemiyorum yani gerçekçi olalım derken o senin fikrindir benim için geçerli olmaz mesela

polatın olmadığı bölümlerin en kötü bölümler olduğuna da katılmıyorum 2 bölümdür yok mesela usta ama senaryo müthiş ilerliyor ve bana göre sezonun en iyi bölümü 237.bölüm ve usta yoktu

onun dışında maskeli bölümler damgasını vuruyordu usta 2 ay yoktu
geçen sene polat varmıydı biliyosun mezarından çıkmıyordu herkes izledi mi izledi :D

hee burdan şöyle bi artistlik yapmıyorum polat alemdar olsa nolur olmasa nolur ölse bile vadiye hiçbişey olmaz
böyle bişey diyecek kadar haddimi aşmam :D

skor tahminleriniz nedir agalar ? @-KADİR- @papuleoo
4-1 alırız demek istiyorum ama pek inanmıyorum 🙂

katılmıyorum
önemli olan senaryo iş senaryoda biter usta bizim olmazsa olmazımızdır o ayrı
fikrine tabiki saygı duyarım aga ama ben kişiler için vadi izlemiyorum yani gerçekçi olalım derken o senin fikrindir benim için geçerli olmaz mesela

polatın olmadığı bölümlerin en kötü bölümler olduğuna da katılmıyorum 2 bölümdür yok mesela usta ama senaryo müthiş ilerliyor ve bana göre sezonun en iyi bölümü 237.bölüm ve usta yoktu

onun dışında maskeli bölümler damgasını vuruyordu usta 2 ay yoktu
geçen sene polat varmıydı biliyosun mezarından çıkmıyordu herkes izledi mi izledi :D

hee burdan şöyle bi artistlik yapmıyorum polat alemdar olsa nolur olmasa nolur ölse bile vadiye hiçbişey olmaz
böyle bişey diyecek kadar haddimi aşmam :D
aga noktasına virgülüne kadar her dediğine katılıyorum 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
173,403
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU