Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hiç unutmadık ki abi 😀

Bu bölümler nasıl unutulur abi

Agalar sizce Tilki neden erken çıktı diziden

Gökhan Kırdar üstaddan artk bir türkü bekliyorum , güzel bir türküyü yine Türkiye nin gündemine sokma zamanı geldi, artık yeni bir yorum mu yapar bilmem ama epeydir bekliyorum bunu

Gökhan Kırdar üstaddan artk bir türkü bekliyorum , güzel bir türküyü yine Türkiye nin gündemine sokma zamanı geldi, artık yeni bir yorum mu yapar bilmem ama epeydir bekliyorum bunu
kesinlikle aga bikaç türküyü vadiye yerleştirmesi lazım artık
mesela acem kızı elif dedim ve yeni bir bomba bekliyorum
birde gladio müziğiyle bu aşk ve fragmanlarda çalan cendere versiyonlarının vadide çok sık çalması lazım

Aga su aksiyon sahnelerinde Öldümde Uyandim,Bu Aşk,Cendere calsa Özel Kuvvet,Canavar,Belge,Sedid müziklerinden bin kat daha güzel ve heyecanli olacak ama nerde
(

Aga su aksiyon sahnelerinde Öldümde Uyandim,Bu Aşk,Cendere calsa Özel Kuvvet,Canavar,Belge,Sedid müziklerinden bin kat daha güzel ve heyecanli olacak ama nerde
(
yeni sezon müziklerinden canavarı çok beğeniyorum sagir sahnelerinde çalıyor onu istedikleri kadar çalsınlar çok güzel
onun dışındakiler eski müziklerin yanından geçemez

yeni sezon müziklerinden canavarı çok beğeniyorum sagir sahnelerinde çalıyor onu istedikleri kadar çalsınlar çok güzel
onun dışındakiler eski müziklerin yanından geçemez
O digerlerinden az da olsa idare ediyor ama diğer müziklerle Vadinin o eski tadi kalmıyor Cendere,Öldümde Uyandim,Bu Aşk falan calsa o eski havayi da yakalariz. Birde su Kgt yi temizleseler coluk çocukla olmuyor şöyle Memati ve Abdülhey gibi karakter getirseler sadece 1 karakterde olur Pusat veya Erhan olsa Mematinin yerini doldurur yanina Pusatin yanina bir adamini verseler simdi ki adami olmaz baska birilerini bulmaları lazim. Erhan tek basina yeter
birde Maskelinin sözünü ettigi Kaybolan Yillarda ki Esmeri de Derin Devletin adami olarak cikarsalar. Eski ofise Polat,Pusat ve o Esmer otursa muziklerde 10 numara olursa al sana eski hava düşman karakterlerde süper. Simdi aklima geldi Muro,Çeto,Yildirim-Zaza,Cevher gibi komedi karakterler bulsalar o komedi havasi da yakalanmis olur bunun ilaci Tuncay-Deli Husnü-Abidin üçlüsü. 2.komedi unsuru olarakta Ayi İbo ve Mehmet Fikret karakterlerini de senaryoya monte ederlerse güzel olur

Sahsen benim istediğim Vadi böyle tabii sizi bilemem

Son düzenleme:
Ertuğrul bey diziye çok yakıştı. Rolü biraz daha artsa süper olur.
aga çoğu karakterin gölgesinde kalıyor vadide bence
onun rolü bu kadar resmi olmamalı efendimden ziyade abi falan demeli polata mesela zamanla olacaktır yeni daha

ustanın müthiş karizması 2010 yılından

videoyu bi izleyin bence

ABD senatosunda bile örnek gösterilmiş bir diziyiz yani şaşırmamalı

A
Aga aslında şu lobilere girilmese eski Vadi konsepti dirililseydi çok çok iyi olacaktı. Tuncay'ın gümrük olayı falan diriltilmeye müsaitti ama adamı hastaneye kapattılar.