ağzını topla lan haddini biladamın sinirini bozma akşam akşamKaale almıyorsan alma kardeşim seni de kaale alan yok senin gibi gidip her vadi oyuncusunu beğenecek kadar dibe vurmadım.Hadi kardeşim hadi
onun için mi 10 bölümde toz ettiler dizisinde hemde ana başrolkenHa birde şunu söylim O İbrahim var ya Ali Buharayı da Abdülheyi de ikiye katlar bunu git kime sorarsan sor
Bana da senin mesjaların artık saçma geliyor her vadi oyuncusuna çok iyi oynadı falan yazıyorsun birde insanların fikirleriyle allay ediyorsun bence senin samimiyetin yokhee birde burak bu entel ayalarını sen önceden böylemiydin smileysiz mesajlar 3 noktalar soru işaretleri falan filankendi özüne dön millete özenme kendin ol aga vallahi mesajların o kadar samimiyetsiz geliyor ki bu mesajları abi kadir recep master yada çd yazsa hiçbişey demem ama sen yazınca inandırıcı ve samimi gelmiyor bana boş ve saçma geliyor
Toplamazsam ne yaparsın küfür mü atarsın ? asıl sen benim sinirimi bozmaağzını topla lan haddini biladamın sinirini bozma akşam akşam
onun için mi 10 bölümde toz ettiler dizisinde hemde ana başrolken
ben abdülhey karakterine laf söyletmem sonuna kadar hakkını vermiştir
aga sakin ol ya herkes neyi beğenirse beğensin @Maskeli Fedai @takas agalar sakin olun birazağzını topla lan haddini biladamın sinirini bozma akşam akşam
Adam baktı bahadırlarda iş yoktu kaçtı kurtardı kendiniağzını topla lan haddini biladamın sinirini bozma akşam akşam
Sende iyi firsat buldun ha@takas @Maskeli Fedai ikiniz de iyimisiniz bence gs nin hali sizi yıpratmış biraz, bunlar hep ünal ın halt etmesi 🙂
aga gerçekler acıdır, daha gol yemediniz mi sizSende iyi firsat buldun ha
güzel bahaneymişAdam baktı bahadırlarda iş yoktu kaçtı kurtardı kendini
Bana kalırsa Bahadırların bitmek bilmeyen kini yüzünden tutmadı bu dizi.Necati abiye ziyarete gitseydiler tavan yapacaklardı gitmeiler ve dip yaptı bu kadar basitgüzel bahaneymişher ne kadar vadiyi bırakmış olsalarda ihanette etmiş olsalar o adamların kaleminin gücü bellidir o konuda rahat ol
ibrahim berbat oynadığı için tutmamıştır benceöyle havalı bi asker ilk kez görüyorum
Hayir evlenemem bu aralar o kadar doluyum ki evlenmeye fırsat kalmiyorBenimle Evlenir Misin ?
Yok artik 😱 Polat Ebruya teklif etmisti orada farkında isen bolümü canli anlatim yapiyordumHayir evlenemem bu aralar o kadar doluyum ki evlenmeye fırsat kalmiyor
Soruya bak maşallah @Çiğdem- koş kız belki sana yapılmış bi tekliftir 😉
Ve abi noktayi koyarAyip oluyor ama tamam bu kadar yeter isi hakaret noktasina getirdiniz .ikinizde iyi arkadassiniz baslarin kenanada ibrahimede sizden arkadasliginizdan degerli mi
ya arkadaş ne alakası var Necati abiye ziyarete gitmediler diye mi tutmadı uzaktan yakından sağdan soldan alakası yokBana kalırsa Bahadırların bitmek bilmeyen kini yüzünden tutmadı bu dizi.Necati abiye ziyarete gitseydiler tavan yapacaklardı gitmeiler ve dip yaptı bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?