Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kenan çoban net kötü oyuncudur oyunculuk sıfır , abdülhey karakterini iyi canlandırdı karekterin hakkını verdi ona sözüm yok

Kaale almıyorsan alma kardeşim seni de kaale alan yok senin gibi gidip her vadi oyuncusunu beğenecek kadar dibe vurmadım.Hadi kardeşim hadi
ağzını topla lan haddini biladamın sinirini bozma akşam akşam

Ha birde şunu söylim O İbrahim var ya Ali Buharayı da Abdülheyi de ikiye katlar bunu git kime sorarsan sor
onun için mi 10 bölümde toz ettiler dizisinde hemde ana başrolken
ben abdülhey karakterine laf söyletmem sonuna kadar hakkını vermiştir

hee birde burak bu entel ayalarını sen önceden böylemiydin smileysiz mesajlar 3 noktalar soru işaretleri falan filan :D kendi özüne dön millete özenme kendin ol aga vallahi mesajların o kadar samimiyetsiz geliyor ki bu mesajları abi kadir recep master yada çd yazsa hiçbişey demem ama sen yazınca inandırıcı ve samimi gelmiyor bana boş ve saçma geliyor
Bana da senin mesjaların artık saçma geliyor her vadi oyuncusuna çok iyi oynadı falan yazıyorsun birde insanların fikirleriyle allay ediyorsun bence senin samimiyetin yok :) kimseyede özendiğim yok illa birine özenseydim burda vakit öldürmezdim :)

ağzını topla lan haddini biladamın sinirini bozma akşam akşam

onun için mi 10 bölümde toz ettiler dizisinde hemde ana başrolken
ben abdülhey karakterine laf söyletmem sonuna kadar hakkını vermiştir
Toplamazsam ne yaparsın küfür mü atarsın ? asıl sen benim sinirimi bozma

@takas @Maskeli Fedai ikiniz de iyimisiniz bence gs nin hali sizi yıpratmış biraz, bunlar hep ünal ın halt etmesi 🙂

ya arkadaş sinir oluyorum bu yorumlara adam kimseyi beğenmiyor kimseyi herkes kötü çık sen oyna görelim kardeşim :D
ben vadideki herkesi beğenmiyorum
gaye gürsel i hiç beğenmiyorum mesela kgt elemanlarının en az yarısını beğenmiyorum sayarımda daha

Adam baktı bahadırlarda iş yoktu kaçtı kurtardı kendini
güzel bahaneymiş :d her ne kadar vadiyi bırakmış olsalarda ihanette etmiş olsalar o adamların kaleminin gücü bellidir o konuda rahat ol
ibrahim berbat oynadığı için tutmamıştır bence :D öyle havalı bi asker ilk kez görüyorum :D

güzel bahaneymiş :d her ne kadar vadiyi bırakmış olsalarda ihanette etmiş olsalar o adamların kaleminin gücü bellidir o konuda rahat ol
ibrahim berbat oynadığı için tutmamıştır bence :D öyle havalı bi asker ilk kez görüyorum :D
Bana kalırsa Bahadırların bitmek bilmeyen kini yüzünden tutmadı bu dizi.Necati abiye ziyarete gitseydiler tavan yapacaklardı gitmeiler ve dip yaptı bu kadar basit :D

Ayip oluyor ama tamam bu kadar yeter isi hakaret noktasina getirdiniz .ikinizde iyi arkadassiniz baslarin kenanada ibrahimede sizden arkadasliginizdan degerli mi

Bana kalırsa Bahadırların bitmek bilmeyen kini yüzünden tutmadı bu dizi.Necati abiye ziyarete gitseydiler tavan yapacaklardı gitmeiler ve dip yaptı bu kadar basit :D
ya arkadaş ne alakası var Necati abiye ziyarete gitmediler diye mi tutmadı uzaktan yakından sağdan soldan alakası yok
sanki önceden 10 alıyolardı da o olaydan sonra 3 e düştüler
bu yaptıkları biz vadicilerin gözünde onları bitirmiştir yoksa diziyi etkilemez pek

verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz başta @china_shangai olmak üzere vadici arkadaşlardan
hee maskeliye söylediklerimin arkasındayım onu da söylim
herkese iyi geceler

Son düzenleme:
Genel sohbet konusunun havasini dagatmak lazim.havada barut kokusu yogunlasti biz fragmsna donelim andy garciayi gormek hostu ne zaman kanal d ye gecse bir atilim yspiyor vadi:)umarim bidaha ki senelerde de holywod yildizlarini goruruz.guzel bolum olacaga benziyor polat belki olmayacak ama ben pek umursamiyorum senaryo olaylar gizem yetiyor diziden zevk almak icin

Son düzenleme: