Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Battalgazyi işliyorduk sonra hoca dedi bu filmlerle dalga geçenler var ama günümüzde bunun milyonlarca kat daha kötüsü olan my ilgiyle izleniyor araya kadın unsuru koydukları için falan filan dedi işte sonra dedi günümüzde modernkahraman filmleri var Kurtlar Vadisi izleyici kahraman filmleri izlemeyi seviyor arkasında da Ömer Baba gibi dini bir karakter olunca da tadından yenmiyor günümüzde ilgiyle izleniyor dedi
Sonra işte Deli Yürekte ki kuşçudan da bahsettiği oldu

Ha bir de de dedi my bir sınavdı bakın görün önümüzdeki senelerde daha ne ecdadımıza hakaret eden diziler filmler yayınlayacak eşcinsel bir padişah filmi dizisi görürseniz şaşırmayın bu onların kuyruk acıları falan dedi

off müthiş konuşmuş müthiş

bizim derstede vadinin ismi geçti
osmanlı tarihi dersinde istanbulun fethini işliyoruz
cenevizliler kuşatma sırasında boğazdan geçmişler bunun nedenini sordu çocuğun biri içimizde hain olabilir falan dedi
hoca da polat alemdar modeli Kurtlar Vadisi Pusu dedi
vadi farkı

Bu tip olaylar Ankara'da niye hiç olmuyor? Bana niye hiç denk gelmiyor?

Bu tip olaylar Ankara'da niye hiç olmuyor? Bana niye hiç denk gelmiyor?
sana denk gelmemiştir aga yoksa bizim derslerde çok geçmiştir vadi ismi fazlasıyla
bu osmanlı tarihi hocamız büyük ihtimal vadici dönem başında da hangi padişahtı unuttum şuan
onun yaptığını polat alemdardan örnek vererek şaka yollu anlatmıştı
çakır öldüğünde polat alemdarın bir gecede 6 babayı temizlemesi gibi falan demişti
bi hocamızda dönem başıydı gene diziler raydan çıktı falan diyordu işte bi tek kurtlar vadisinde ahlaksızlıklar olmuyo demişti

Yürü be Hekimoğlu Ölümden Öte Bize Köy Mü Var Be Ya Bismillah..ÇAKIR

Aynen aga bizde de o konu geçti
Tarihçi edebiyatçı coğrafyacıyı unutmayalım adam kankam gibiydi her ders gelir Vadiyi sorardı bana fragmanlara falan bakardı ama bu dönem derslerimize girmiyor.Eski okulda ki Fizikçi de Vadiciydi adamın telefonunda Vadi müziği çalardı.Şimdi bizim imam hatipte her ders Vadinin adı geçer oldu televizyon reyting vadi deyince de akla okulda ilk ben gelirim bana bakarlar
Hocalar gelip reytingleri soruyor.Unutmam Coğrafyacı bu kolaj değil önce ki kolaj öncesi ben kolaj deyince sinirlenmişti derste yanıma gelip tekme atıyordu sonra beşeşten +5,+10 puanlar falan verirdi ah Coğrafyacı ah hayatımda gördüğüm en iyi hoca

Son düzenleme:
Şunlar süper

Bizde böyle hocalar yok. Paso solcu
Sorma aga ya bizde de solcu varda Kuranı Kerim hocası var her derste Ak Parti'yi kötülüyor yav arkadaş hocam olmasa dalacam ama hocam ama bu kadar da olmaz ya yok dün akşam ki kasetleri falan dinlediniz mi yok şu yok bu bugün dersi yoktu teneffüste geldi yine dedi bir de adam şomağızlı Nasreddin Hoca gibi her söylenilene bir cevap buluyor
Dün Fıkıh dersini işliyordu Şafiilerde 40 kişi olunca anca Cuma Namazı kılınabiliyormuş arkadaş dedi hocam 39 kişi olsa ne olacak adam

Bizde böyle hocalar yok. Paso solcu
Sorma aga ya bizde de solcu varda Kuranı Kerim hocası var her derste Ak Parti'yi kötülüyor yav arkadaş hocam olmasa dalacam ama hocam ama bu kadar da olmaz ya yok dün akşam ki kasetleri falan dinlediniz mi yok şu yok bu bugün dersi yoktu teneffüste geldi yine dedi bir de adam şomağızlı Nasreddin Hoca gibi her söylenilene bir cevap buluyor
Dün Fıkıh dersini işliyordu Şafiilerde 40 kişi olunca anca Cuma Namazı kılınabiliyormuş arkadaş dedi hocam 39 kişi olsa ne olacak adam cevabı verdi şimdi söyleyemem burada

Son düzenleme: