Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

x8XzRa.png

Ali Buhara'nın küçüklüğü :D

Battalgazyi işliyorduk sonra hoca dedi bu filmlerle dalga geçenler var ama günümüzde bunun milyonlarca kat daha kötüsü olan my ilgiyle izleniyor araya kadın unsuru koydukları için falan filan dedi işte sonra dedi günümüzde modernkahraman filmleri var Kurtlar Vadisi izleyici kahraman filmleri izlemeyi seviyor arkasında da Ömer Baba gibi dini bir karakter olunca da tadından yenmiyor günümüzde ilgiyle izleniyor dedi :D Sonra işte Deli Yürekte ki kuşçudan da bahsettiği oldu

Ha bir de de dedi my bir sınavdı bakın görün önümüzdeki senelerde daha ne ecdadımıza hakaret eden diziler filmler yayınlayacak eşcinsel bir padişah filmi dizisi görürseniz şaşırmayın bu onların kuyruk acıları falan dedi

Battalgazyi işliyorduk sonra hoca dedi bu filmlerle dalga geçenler var ama günümüzde bunun milyonlarca kat daha kötüsü olan my ilgiyle izleniyor araya kadın unsuru koydukları için falan filan dedi işte sonra dedi günümüzde modernkahraman filmleri var Kurtlar Vadisi izleyici kahraman filmleri izlemeyi seviyor arkasında da Ömer Baba gibi dini bir karakter olunca da tadından yenmiyor günümüzde ilgiyle izleniyor dedi :D Sonra işte Deli Yürekte ki kuşçudan da bahsettiği oldu

Ha bir de de dedi my bir sınavdı bakın görün önümüzdeki senelerde daha ne ecdadımıza hakaret eden diziler filmler yayınlayacak eşcinsel bir padişah filmi dizisi görürseniz şaşırmayın bu onların kuyruk acıları falan dedi
off müthiş konuşmuş müthiş :D
bizim derstede vadinin ismi geçti :d osmanlı tarihi dersinde istanbulun fethini işliyoruz
cenevizliler kuşatma sırasında boğazdan geçmişler bunun nedenini sordu çocuğun biri içimizde hain olabilir falan dedi :D hoca da polat alemdar modeli Kurtlar Vadisi Pusu dedi :D vadi farkı :D

off müthiş konuşmuş müthiş :D
bizim derstede vadinin ismi geçti :D osmanlı tarihi dersinde istanbulun fethini işliyoruz
cenevizliler kuşatma sırasında boğazdan geçmişler bunun nedenini sordu çocuğun biri içimizde hain olabilir falan dedi :D hoca da polat alemdar modeli Kurtlar Vadisi Pusu dedi :D vadi farkı :D
Bu tip olaylar Ankara'da niye hiç olmuyor? Bana niye hiç denk gelmiyor? :D

Bu tip olaylar Ankara'da niye hiç olmuyor? Bana niye hiç denk gelmiyor? :D
sana denk gelmemiştir aga yoksa bizim derslerde çok geçmiştir vadi ismi fazlasıyla :d bu osmanlı tarihi hocamız büyük ihtimal vadici dönem başında da hangi padişahtı unuttum şuan :D onun yaptığını polat alemdardan örnek vererek şaka yollu anlatmıştı :D çakır öldüğünde polat alemdarın bir gecede 6 babayı temizlemesi gibi falan demişti :D bi hocamızda dönem başıydı gene diziler raydan çıktı falan diyordu işte bi tek kurtlar vadisinde ahlaksızlıklar olmuyo demişti

Yürü be Hekimoğlu Ölümden Öte Bize Köy Mü Var Be Ya Bismillah..ÇAKIR

sana denk gelmemiştir aga yoksa bizim derslerde çok geçmiştir vadi ismi fazlasıyla :d bu osmanlı tarihi hocamız büyük ihtimal vadici dönem başında da hangi padişahtı unuttum şuan :D onun yaptığını polat alemdardan örnek vererek şaka yollu anlatmıştı :D çakır öldüğünde polat alemdarın bir gecede 6 babayı temizlemesi gibi falan demişti :D bi hocamızda dönem başıydı gene diziler raydan çıktı falan diyordu işte bi tek kurtlar vadisinde ahlaksızlıklar olmuyo demişti
Aynen aga bizde de o konu geçti :D Tarihçi edebiyatçı coğrafyacıyı unutmayalım adam kankam gibiydi her ders gelir Vadiyi sorardı bana fragmanlara falan bakardı ama bu dönem derslerimize girmiyor.Eski okulda ki Fizikçi de Vadiciydi adamın telefonunda Vadi müziği çalardı.Şimdi bizim imam hatipte her ders Vadinin adı geçer oldu televizyon reyting vadi deyince de akla okulda ilk ben gelirim bana bakarlar :D Hocalar gelip reytingleri soruyor.Unutmam Coğrafyacı bu kolaj değil önce ki kolaj öncesi ben kolaj deyince sinirlenmişti derste yanıma gelip tekme atıyordu sonra beşeşten +5,+10 puanlar falan verirdi ah Coğrafyacı ah hayatımda gördüğüm en iyi hoca :D

Son düzenleme:
Şunlar süper :D
79ee5b585a03f9efa88d174c4aa49d23.jpg
3714cac982f78e67ff597f135f58c743.jpg

Bizde böyle hocalar yok. Paso solcu :A
Sorma aga ya bizde de solcu varda Kuranı Kerim hocası var her derste Ak Parti'yi kötülüyor yav arkadaş hocam olmasa dalacam ama hocam ama bu kadar da olmaz ya yok dün akşam ki kasetleri falan dinlediniz mi yok şu yok bu bugün dersi yoktu teneffüste geldi yine dedi bir de adam şomağızlı Nasreddin Hoca gibi her söylenilene bir cevap buluyor :A Dün Fıkıh dersini işliyordu Şafiilerde 40 kişi olunca anca Cuma Namazı kılınabiliyormuş arkadaş dedi hocam 39 kişi olsa ne olacak adam

Bizde böyle hocalar yok. Paso solcu :A
Sorma aga ya bizde de solcu varda Kuranı Kerim hocası var her derste Ak Parti'yi kötülüyor yav arkadaş hocam olmasa dalacam ama hocam ama bu kadar da olmaz ya yok dün akşam ki kasetleri falan dinlediniz mi yok şu yok bu bugün dersi yoktu teneffüste geldi yine dedi bir de adam şomağızlı Nasreddin Hoca gibi her söylenilene bir cevap buluyor :A Dün Fıkıh dersini işliyordu Şafiilerde 40 kişi olunca anca Cuma Namazı kılınabiliyormuş arkadaş dedi hocam 39 kişi olsa ne olacak adam cevabı verdi şimdi söyleyemem burada :D

Son düzenleme: