Maskeli Fedai
Favori Üye
Mümkünse settar ağa hiç olmasınbelli belli, yarın güzel bir bölüm izleyeceği aga kaçarı yok
Mümkünse settar ağa hiç olmasınbelli belli, yarın güzel bir bölüm izleyeceği aga kaçarı yok
heee ya adam en sevmediğim karekter, hiç gözükmesin hatta kalp krizi geçirip ölüm haberi gelsin veya pusat kafsına sıksınMümkünse settar ağa hiç olmasın
Ya da mümkünse ortadan kaybolsun bir daha da gelmesinheee ya adam en sevmediğim karekter, hiç gözükmesin hatta kalp krizi geçirip ölüm haberi gelsin veya pusat kafsına sıksın
Allah kabul etsin abi.Tekrardan başın sağolsunYsrin aksam merhume annanemin aksam saat 20 00 de mevlutu var
Allah rahmet eylesin, doğru yarın haftası var değil miYsrin aksam merhume annanemin aksam saat 20 00 de mevlutu var
Evet iyi izle senden siki yorum bekliyorum hatta yarin ki genel yorumunda beni etiketlemeni istiyorumAllah rahmet eylesin, doğru yarın haftası var değil mi
Bende yorumumda seni etiketliyeyim miEvet iyi izle senden siki yorum bekliyorum hatta yarin ki genel yorumunda beni etiketlemeni istiyorum
tabi ki abi özelllikle süha yı detaylarıyla yazıcamEvet iyi izle senden siki yorum bekliyorum hatta yarin ki genel yorumunda beni etiketlemeni istiyorum
Etiketle tabi melunumBende yorumumda seni etiketliyeyim mi
Sakin ha anlatma olaylari ben senden genel degerlendirme istiyorum olay olay sakin sonra zevki kacartabi ki abi özelllikle süha yı detaylarıyla yazıcam
tamam anladım yani bölümün genel itibarıyla gidişatını aktarayımEtiketle tabi melunum))))kanbersiz dugun olur mu? Hic🙂
Sakin ha anlatma olaylari ben senden genel degerlendirme istiyorum olay olay sakin sonra zevki kacar))
Sanki emrivaki yapar gibi oldu kusura bakma zahmet olmazsa tabikidetamam anladım yani bölümün genel itibarıyla gidişatını aktarayım
abi gayet normal bir tepki ben de olsam aynı tepkiyi veririm 😀 ne zahmeti abi estğfrllahSanki emrivaki yapar gibi oldu kusura bakma zahmet olmazsa tabikide
Ulan valla filim adamsinTekrardan başın sağolsun abi Allah rahmet eylesin @china_shangai
Bu arada aklıma geldi de anneannemin yedisinde lokma döktüyorduk bakkala ekmek getirip götüren ağac bizim lokma aracına bir patlattı adamların yüzüne buhar bir vurdu adamlar İzmir Ege Üniversitesi Hastanesine uçakla. Bende arabanın yanındaydım araba çaktı bende o an nasıl olduysa bir anda 6 metre ileri sıçradım çöp kutusunun arkasına yüzümde kaşım yanmıştı bir de kollarım Vallaha ucuz atlatmıştık
Ben ilerleyen yıllarda kitabımı çıkarmak istiyorum abi ilerleyen yıllarda benim ismimi görürseniz şaşırmayınUlan valla filim adamsin)))))
Hemde uzun metrajli filimsinBen ilerleyen yıllarda kitabımı çıkarmak istiyorum abi ilerleyen yıllarda benim ismimi görürseniz şaşırmayın
Bu arada Lokmacı, Lokmacı Sedattı herhalde belki internette o kazayı bulurum
Amin allah razi olsun kardesimPolat Şaşmaz ve saçma maceraları)))))
Yarın vadi şov yapacak müthiş bölüm olacak
@china_shangai abi Allah kabul etsin mekanı cennet olsun
Allah aşkına aga bunun neresi saçma ya adamlar resmen ölecekti o gpn tpm mahalle sokağa döküldü o suratı yanan adamların arabadan atlayışı arabanın yanışı adamların yandım Allah diye bağırması sokaktakilerin adamlara o su borularıyla su tutması son and tüpün patlamasından kurtulduğumuz (eniştem yetişmese tüpler patlayacaktı.) İtfaiyenin gelişi ben muayene oluyordum o an lokmacıların yaşadğı anlar sonra polis şubesine gidip kamerayla sorulan sorulara cevap vermem o yüzü yanan adamların mahkemeye çıkışları benim şahitliğim bunlar saçmaysa bende birşey bilmiyorumPolat Şaşmaz ve saçma maceraları)))))
Yarın vadi şov yapacak müthiş bölüm olacak
@china_shangai abi Allah kabul etsin mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?