Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Tekrardan başın sağolsun abi Allah rahmet eylesin @china_shangai

Bu arada aklıma geldi de anneannemin yedisinde lokma döktüyorduk bakkala ekmek getirip götüren ağac bizim lokma aracına bir patlattı adamların yüzüne buhar bir vurdu adamlar İzmir Ege Üniversitesi Hastanesine uçakla. Bende arabanın yanındaydım araba çaktı bende o an nasıl olduysa bir anda 6 metre ileri sıçradım çöp kutusunun arkasına yüzümde kaşım yanmıştı bir de kollarım Vallaha ucuz atlatmıştık :)

Tekrardan başın sağolsun abi Allah rahmet eylesin @china_shangai

Bu arada aklıma geldi de anneannemin yedisinde lokma döktüyorduk bakkala ekmek getirip götüren ağac bizim lokma aracına bir patlattı adamların yüzüne buhar bir vurdu adamlar İzmir Ege Üniversitesi Hastanesine uçakla. Bende arabanın yanındaydım araba çaktı bende o an nasıl olduysa bir anda 6 metre ileri sıçradım çöp kutusunun arkasına yüzümde kaşım yanmıştı bir de kollarım Vallaha ucuz atlatmıştık :)
Ulan valla filim adamsin:))))))

Polat Şaşmaz ve saçma maceraları :))))))

Yarın vadi şov yapacak müthiş bölüm olacak
@china_shangai abi Allah kabul etsin mekanı cennet olsun

Polat Şaşmaz ve saçma maceraları :))))))

Yarın vadi şov yapacak müthiş bölüm olacak
@china_shangai abi Allah kabul etsin mekanı cennet olsun
Allah aşkına aga bunun neresi saçma ya adamlar resmen ölecekti o gpn tpm mahalle sokağa döküldü o suratı yanan adamların arabadan atlayışı arabanın yanışı adamların yandım Allah diye bağırması sokaktakilerin adamlara o su borularıyla su tutması son and tüpün patlamasından kurtulduğumuz (eniştem yetişmese tüpler patlayacaktı.) İtfaiyenin gelişi ben muayene oluyordum o an lokmacıların yaşadğı anlar sonra polis şubesine gidip kamerayla sorulan sorulara cevap vermem o yüzü yanan adamların mahkemeye çıkışları benim şahitliğim bunlar saçmaysa bende birşey bilmiyorum :)