aga bulamdım link var mıHelikopterler falan fena
aga bulamdım link var mıHelikopterler falan fena
onların her yeri fena olsa nolur aga vadi gelir iş biter NETAgalar Beyaz Karanfil cok fena fragman hazirlamis ama basarili olamazlar
abi daha kötülerinide gördük ama ses tam bir felaket o rezaleti nasıl yapmışlar cidden ilginçGecen persembe vadi yoktu beyaz karanfile bir bakayim dedim iddaa ediyorum turk tv dunyasinin en rezil dizisidir o seslendirmeler ne oyle ya konu desen sacma sapan birsey haftaya yayindan kalkar
adamlarda nasıl bir akıl varsa cidden şaşılırsenaryosu harbiden çok vasat karakterler berbat bu adamlar anca bu kadar kötü kullanılabilirdi ulan kenan çoban bunun için mi bıraktın vadiyi hakan boyav
yazık ya
Evet haklisin aklima daha beteri geldi yine bahadir ve cuneytin yaptigi tnt de yayinlanan bir kadin tanidim vardiabi daha kötülerinide gördük ama ses tam bir felaket o rezaleti nasıl yapmışlar cidden ilginç
ona hiç bakmadım , yalnız o ses süper gidiyor gülmekten yıkıldımEvet haklisin aklima daha beteri geldi yine bahadir ve cuneytin yaptigi tnt de yayinlanan bir kadin tanidim vardi)))))
Aynen simdiki yarismaci muhtesemdiona hiç bakmadım , yalnız o ses süper gidiyor gülmekten yıkıldım
gökhan - mö -acun kopartıyor resmenAynen simdiki yarismaci muhtesemdi
ya aga tabi istiyoruz soruya bak yolla hemen çatlatma bizisenaryo hakkında bilgi isteyenleri görelim...
Uzatma usagum hadu dasenaryo hakkında bilgi isteyenleri görelim...
fena değil izliyorum aga@takas aga Reaksiyona bakiyon mu bölüm harika Yavuz iyi oldu karsisina İskender yapmak istedikleri adami getirdiler baya guzel bölüm adamdan tirsmalar falan ayni İskenderin ilk dönemleri. Az önce Vadi anilarini canlandirmak istemisler Vadiden bir kopya cektiler
Vay recebim yuzunu goren cennetliksenaryo hakkında bilgi isteyenleri görelim...
O aksiyon muzigi elinde varsa atar misinfena değil izliyorum aga
reaksiyonun müzikleri güzel o konuda tam not alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?