Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Gecen persembe vadi yoktu beyaz karanfile bir bakayim dedim iddaa ediyorum turk tv dunyasinin en rezil dizisidir o seslendirmeler ne oyle ya konu desen sacma sapan birsey haftaya yayindan kalkar

Gecen persembe vadi yoktu beyaz karanfile bir bakayim dedim iddaa ediyorum turk tv dunyasinin en rezil dizisidir o seslendirmeler ne oyle ya konu desen sacma sapan birsey haftaya yayindan kalkar
abi daha kötülerinide gördük ama ses tam bir felaket o rezaleti nasıl yapmışlar cidden ilginç

senaryosu harbiden çok vasat karakterler berbat bu adamlar anca bu kadar kötü kullanılabilirdi ulan kenan çoban bunun için mi bıraktın vadiyi hakan boyav
yazık ya :D

avatarım süper oldu ustanın en son ki müthiş karizması avatarımda :D

@takas aga Reaksiyona bakiyon mu bölüm harika Yavuz iyi oldu karsisina İskender yapmak istedikleri adami getirdiler baya guzel bölüm adamdan tirsmalar falan ayni İskenderin ilk dönemleri. Az önce Vadi anilarini canlandirmak istemisler Vadiden bir kopya cektiler

@takas aga Reaksiyona bakiyon mu bölüm harika Yavuz iyi oldu karsisina İskender yapmak istedikleri adami getirdiler baya guzel bölüm adamdan tirsmalar falan ayni İskenderin ilk dönemleri. Az önce Vadi anilarini canlandirmak istemisler Vadiden bir kopya cektiler
fena değil izliyorum aga
reaksiyonun müzikleri güzel o konuda tam not alırlar

KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDE SENARYO SÜREKLİ DEĞİŞİYOR !
Necati Şaşmaz'ın kazasından sonra dizinin senaryosu durmadan değişiyor .
İlk Senaryo : Takip sırasında yapılan çekimde normal senaryo işlenecek Polat kaybolup yurt dışına kaçacak .
İkinci Senaryo : Kaçış sahnesinde kaza senaryo ile birleşip Polat'ın kaza yapması sağlanacak ve çenesi kırılacak konuşabilecek ama kendisi gösterilmeyecek .
Üçüncü Senaryo : Nazife Anne ölecek kaza sonra zor anlar yaşayan Polat arkadaşlarının , babasının ve annesinin de ölümüyle de şoka girip (normal hayatta düzelene kadar) felç olacak.

şuanda bunların üzerinde duruyolar ben son seçeneğin olmasını tercih ediyorum :D