ben onuda izlemiyorum artık hiç denk gelmiyor, kanal d çıldırmış resmen önüne geeni harcıyor hiç belli olmazKanal D Vadiden sonra izlediğim diğer dizi Galipi yayından kaldırmaz İnşallah
ben onuda izlemiyorum artık hiç denk gelmiyor, kanal d çıldırmış resmen önüne geeni harcıyor hiç belli olmazKanal D Vadiden sonra izlediğim diğer dizi Galipi yayından kaldırmaz İnşallah
Kanal D ne yapacağını bilmiyor bence aslında 4 reyting çok kötü sayılmazben onuda izlemiyorum artık hiç denk gelmiyor, kanal d çıldırmış resmen önüne geeni harcıyor hiç belli olmaz
vadi nin parasını ödesinde o yeter agaKanal D ne yapacağını bilmiyor bence aslında 4 reyting çok kötü sayılmaz
aga çok ara veriyoz üç haftada 2 kez ara verdikşanssız vakalar sonucu verilen aralar ister istemez etkiliyor bizi eğer ara vermeden bu haftada devam etseydik şuan 12 leri görmüştük büyük ihtimalle
Zorunlu aralar aga yapacak birşey yok Vadi kadar ara veren dizi dünya da yokaga çok ara veriyoz üç haftada 2 kez ara verdik
aga ilk önce vadi farkı diyeceksin sonra da geçeceksinaga çok ara veriyoz üç haftada 2 kez ara verdik
Zorunlu aralar aga yapacak birşey yok Vadi kadar ara veren dizi dünya da yok
tamam da bu iyi bir özelliğimiz değil bu aralar yüzünden ne kadar çok seyirci reyting kaybettikaga ilk önce vadi farkı diyeceksin sonra da geçeceksin
bu aralarda bizim farkımız ötesi yok
Aynen aga ya bu aralar tv den baya uzaklastim. Reaksiyon-Karadayı-Kaçak-Seksenler-Vadi-Kertenkele kaldi Vadi ve Kacak disindakileri de yarim yamalak izleyebiliyorumTv den Vadi de olmazsa uzaklaştığımı görüyorum artık eskisi gibi tv izlemiyorum.Vadide olmazsa hiç izlemem
ee tabi aga zamanında 3 ay ara verdiğimiz dönemler olmuştu stardaki sezon adeta bir kabustu ara verme açısındantamam da bu iyi bir özelliğimiz değil bu aralar yüzünden ne kadar çok seyirci reyting kaybettik
Aga bu fragmandan değil mi ? Bir an Necati abimin hastaligini unutup setten mi dicektim
aga şimdi sen bunları izliyon daha ne izleyicen zaten 6 dizi saymışsınAynen aga ya bu aralar tv den baya uzaklastim. Reaksiyon-Karadayı-Kaçak-Seksenler-Vadi-Kertenkele kaldi Vadi ve Kacak disindakileri de yarim yamalak izleyebiliyorum
Hepsini izliyor agaaga şimdi sen bunları izliyon daha ne izleyicen zaten 6 dizi saymışsınyoksa sadece vadiyle kaçak ığımı izliyon
Genellikle Vadi ile Kacagi izliyorum diğerlerini takip etmeye calisiyorumaga şimdi sen bunları izliyon daha ne izleyicen zaten 6 dizi saymışsınyoksa sadece vadiyle kaçak ığımı izliyon
yeni bölümden resim aga 😉Aga bu fragmandan değil mi ? Bir an Necati abimin hastaligini unutup setten mi dicektim
anladım aga 🙂Genellikle Vadi ile Kacagi izliyorum diğerlerini takip etmeye calisiyorum
önden çekilmiş hali fragmanda var agaFragmanda var mi ?
aga reaksiyonla kaçak ı ortak izliyonuz zaten 🙂adam her diziyi izliyor yok karadayı yok seksenler yok şu yok bu
Şu Carsambayla Cumaya care bulamadik aga dvd yi verdik kumanda icin adam dvd yi kirmis ne desem az simdi bekliyom yapmasi icin 3 aydir etrafta yok gorsem adamin beyni patlatacamadam her diziyi izliyor yok karadayı yok seksenler yok şu yok bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?