Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

şanssız vakalar sonucu verilen aralar ister istemez etkiliyor bizi eğer ara vermeden bu haftada devam etseydik şuan 12 leri görmüştük büyük ihtimalle

Tv den Vadi de olmazsa uzaklaştığımı görüyorum artık eskisi gibi tv izlemiyorum.Vadide olmazsa hiç izlemem
Aynen aga ya bu aralar tv den baya uzaklastim. Reaksiyon-Karadayı-Kaçak-Seksenler-Vadi-Kertenkele kaldi Vadi ve Kacak disindakileri de yarim yamalak izleyebiliyorum

vadinin verdiği araları başka dizi verseydi çoktan tarihin o kanlı topraklarında kimyasal maddelerle birlikte bir karışım olmuştu :D

ama efsane dimdik her zaman ayakta ne yaparsa yapsın etki etmiyor Allah ın izniyleeeeee

tamam da bu iyi bir özelliğimiz değil bu aralar yüzünden ne kadar çok seyirci reyting kaybettik
ee tabi aga zamanında 3 ay ara verdiğimiz dönemler olmuştu stardaki sezon adeta bir kabustu ara verme açısından
neyse geçmişi hatırlamayalım bu konuda hep sıkıntılıyız ama bu da bir güç göstergesidir aga :D

10421644_759775260724277_4284475751564821737_n.jpg
Aga bu fragmandan değil mi ? Bir an Necati abimin hastaligini unutup setten mi dicektim :D

Aynen aga ya bu aralar tv den baya uzaklastim. Reaksiyon-Karadayı-Kaçak-Seksenler-Vadi-Kertenkele kaldi Vadi ve Kacak disindakileri de yarim yamalak izleyebiliyorum
aga şimdi sen bunları izliyon daha ne izleyicen zaten 6 dizi saymışsın :D yoksa sadece vadiyle kaçak ığımı izliyon