Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bence de görür Necati Sasmazin kazası reytinglere yansiyacaktir o anda gosterilecek herhalde gosterilirse ben zaten kalpten giderim herhaldeVadi bu hafta 11 reytingi görür kesin.
Bence de görür Necati Sasmazin kazası reytinglere yansiyacaktir o anda gosterilecek herhalde gosterilirse ben zaten kalpten giderim herhaldeVadi bu hafta 11 reytingi görür kesin.
müthiş haberler müthiş müthiş müthiş
aga artık devam ediceğiz , reytinglerde her hafta artırak gideriz diyorummüthiş haberler müthiş müthiş müthiş
3 haftaya 14 ü geçeriz aga not edin bunuaga artık devam ediceğiz , reytinglerde her hafta artırak gideriz diyorum
bende umutluyum aga 13 e kesin çıkarız gerisi şartlara göre değişir3 haftaya 14 ü geçeriz aga not edin bunu
Söyler misin bana Nazife anne hangi sahnelerde kullanılacak yine gereksiz ağlama sahnelerinde mi bana göre çıksın artıkNazife Annenin Ömer Baba nın çıkmasıyla misyonu doldu zaten ayrılması doğru karar umarım Nazife Anne senaryosunu da fazla uzatmazlar@Maskeli Fedai Nazife annenin ne misyonu var buda yeni moda olmuş Nazife anne kesinlikle çïkmamali
Favori üye olsaydım açardım da işte favori üye değiliz@takas aga konusunu aç facede kurtlar vadisi pusu sayfası 4 milyon 300 bin beğeniyi geçti 😀
aga ikimidez bedevi gibiyizFavori üye olsaydım açardım da işte favori üye değiliz
Daha 40 firin ekmek yemen lazimFavori üye olsaydım açardım da işte favori üye değiliz
Maalesef öyle gözüküyor konu açamıyorsun hiçbirşey yapamıyorsun mesaj dışındaDaha 40 firin ekmek yemen lazim))))
yav polatın annesidir annesi tabi ki kalsın arada bir göstersinler varlığını bilelim yeterSöyler misin bana Nazife anne hangi sahnelerde kullanılacak yine gereksiz ağlama sahnelerinde mi bana göre çıksın artık
nasıl tv de yayınlanmayan bölümler aga yok artıkagalar sinegraf kurtlar vadisi nin 55 bölümünü youtube yüklemiş yüksek çözünürlükle , baya iyi olmuş bence özet falanda var ayrıca normal tv de yayınlanmayan sahnelerde var @takas @china_shangai @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44
Gereksiz karakterleri istemiyoruz aga Nazife anne de gereksiz bir karakter.Ben böyle düşünüyorumyav polatın annesidir annesi tabi ki kalsın arada bir göstersinler varlığını bilelim yeter
yav arkadaş tek derdiniz silah patlasın çatışma olsun başka bişey yok vadiyi o gözle izlemeyin duygu alın ben nazife anneyi görünce eski vadi aklıma gelir belki zaten eskilerden kimse kalmamış
polatın bütün ailesini öldürsünler o zaman kimse kalmasın
ölecek biri varsa safiye karakteridir tam anlamıyla gereksiz bi karakter
ama nazife anneye laf söylemeyin bunlar vadide her zaman olması gereken isimler varlıkları bile yetecektir
nasıl tv de yayınlanmayan bölümler aga yok artıklinkte atsaydın iyi olurdu
nerden akıllarına gelmiş helal
sana göre silah sıkmayan herkes gereksiz yok öyle dava senin isteyip istememenle de olmuyor bu işlerGereksiz karakterleri istemiyoruz aga Nazife anne de gereksiz bir karakter.Ben böyle düşünüyorum
Yok silah sıkan gereksiz karakterler de var başta Akif geliyorsana göre silah sıkmayan herkes gereksiz yok öyle dava senin isteyip istememenle de olmuyor bu işler
bende istiyorum nazife anneyi
sana göre herkes gereksiz raskoln e bile gereksiz diyodun o yüzden diyecek bişey bulamıyorumYok silah sıkan gereksiz karakterler de var başta Akif geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?