Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Nazife Annenin Ömer Baba nın çıkmasıyla misyonu doldu zaten ayrılması doğru karar umarım Nazife Anne senaryosunu da fazla uzatmazlar​
@Maskeli Fedai Nazife annenin ne misyonu var buda yeni moda olmuş Nazife anne kesinlikle çïkmamali

Necati Şaşmaz İyileşince Vadi Ekibi ''Beyaz Show''a katılacak

@takas

Söyler misin bana Nazife anne hangi sahnelerde kullanılacak yine gereksiz ağlama sahnelerinde mi bana göre çıksın artık

@takas aga konusunu aç facede kurtlar vadisi pusu sayfası 4 milyon 300 bin beğeniyi geçti 😀

Söyler misin bana Nazife anne hangi sahnelerde kullanılacak yine gereksiz ağlama sahnelerinde mi bana göre çıksın artık
yav polatın annesidir annesi tabi ki kalsın arada bir göstersinler varlığını bilelim yeter
yav arkadaş tek derdiniz silah patlasın çatışma olsun başka bişey yok vadiyi o gözle izlemeyin duygu alın ben nazife anneyi görünce eski vadi aklıma gelir belki zaten eskilerden kimse kalmamış
polatın bütün ailesini öldürsünler o zaman kimse kalmasın
ölecek biri varsa safiye karakteridir tam anlamıyla gereksiz bi karakter
ama nazife anneye laf söylemeyin bunlar vadide her zaman olması gereken isimler varlıkları bile yetecektir

nasıl tv de yayınlanmayan bölümler aga yok artık
linkte atsaydın iyi olurdu
nerden akıllarına gelmiş helal

Gereksiz karakterleri istemiyoruz aga Nazife anne de gereksiz bir karakter.Ben böyle düşünüyorum