Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga zaten ellerinde çekilmiş birkaç bölüm vardır. Polat usta sadece bir iki bölüm olmaz.
ne birkaç bölümü aga vadi diğer diziler gibi değil haftalık çekiliyor belki daha bu bölüm çekimleri bile bitmemitir ki bitmedi de zaten bu kaza 236.bölüm çekilirken oldu o sahneyi de bi şekilde tamamlayacaklar

Necati Şaşmaz için dua edelim İnşallah en kısa sürede düzelir ve vadimize devam eder
ortalığı boş bırakmayacaz kimse heveslenmesin bu hafta tüm gruplarda zirveye ambargo koymuşuz
emin olun buna sevinenler var o kadar vicdan yoksunu insanlar vardır zaten onların yüzünden bu talihsiz olay başımıza gelmiştir

herşeyde bir hayır vardır elbet bunda da bir hayır olacaktır
bence de vadi devam edecek heralde bi şekilde ayarlayacaklardır

Son düzenleme:
Bugun fragman cikar mi acaba​
Ne fragmanı bekliyon

6 hAfta müşahade altında olacakmış konuşması yasak damardan besleniyormuş bence bu sezon Necati beyin rol alması zor gözüküyor hayırlısı olsun sonuçta herşey Allah'tan

Gürkan Uygun ve Hakan Boyav bugün gelmiş gitmiş sanırım. Kenan Çoban ve Raci Şaşmaz hala yok ortalarda üzücü bir durum
aga onları yıllarca boş yere dam sanmışız , ne demek ya sen haberi duyduğun anda gitmiyorsan artık daha nediyim bunlara çok daha ağır kelamlar etmek isterim ama değmez

Son düzenleme:
aga onları yıllarca boş yere adam sanmışız , ne demek ya sen haberi duyduğun anda gitmiyorsan artık daha nediyim bunlara çok daha ağır hakaretler etmek isterim ama değmez
Ama aga şöyle bir durum var Hakan Boyav kazadan sonra Twitter'da geçmiş olsun mesajı yayınladı. Bu adamların da oynadığı diziler var pat diye gidemiyorlar izin almaları lazım. Gelmiş gitmişler de Kenan Çoban bu saatten sonra benim için bitmiştir. Ekmeğini yediği adama bir geçmiş olsun'a bile gitmeyen adamı silerim.

Bugün fragman çıkmadı geçen hafta Pazartesi akşamüstüne doğru çıkmıştı eğer yarın da çıkmazsa bu hafta büyük ihtimal yayınlanmaz Vadi.

aga olunca BÖYLE OLUYOR birde diyorlar necati şaşmaz abdülhey i yok sayıyor baksanıza adam nasıl bir yapısı var

Son düzenleme:
hepsine yazıklar olsun, karektersizliğin kitabını yazdılar , yazıklar olsun
Gürkan Uygun ve Hakan Boyav bugün gelmiş gitmiş sanırım. Kenan Çoban ve Raci Şaşmaz hala yok ortalarda üzücü bir durum
aga onları yıllarca boş yere adam sanmışız , ne demek ya sen haberi duyduğun anda gitmiyorsan artık daha nediyim bunlara çok daha ağır hakaretler etmek isterim ama değmez

En büyük ayıbı Raci Şaşmaz yapmıştır.. büyük bir hayal kırıklığı oldu şuan. Gerçekten pes! Durum bu kadar kötüymüş demek.

Tapatalk 2

En büyük ayıbı Raci Şaşmaz yapmıştır.. büyük bir hayal kırıklığı oldu şuan. Gerçekten pes! Durum bu kadar kötüymüş demek.

Tapatalk 2
raci ve bahadır gereçekten silindi, yaptıkları çok ayıp, artık onlara saygıda duymuyorum

Dağ gibi adamı devirdiler resmen.. adam iki sezondur ortada yoktu.. bir maskeli, bir aksaçlı olayı ile iyice arka plana düşmüştü.. bu kadar zaman sonra adamın efsane dönüşü herkesin gözüne geldi tabi.. gelen giden adama çatiyor.. yaziklar olsun gerçekten..

Tapatalk 2

Herşey Allah'tandır.
elden bişey gelmiyor ama insan üzülüyor ya geçen sezon usta ne zorluklarla vadiyi devam ettirdi senaryoya yardım etti montaja yardım etti herşeye koşturdu dimdik tuttu vadiyi
bu sezon resmen şov yaptı herkesi getirdi senaristinden oyuncusundan yönetmeninden çaycısına kadar en krallarını vadiye getirdi. hollywood yıldızlarından kim gelecek diye istişareler yapıyoruz resmen yükseklerde geziyoruz
süper bölümler izliyoruz senaryo çok güzel ve heycanlı bi noktaya doğru gidiyor reytinglerimiz yükselmiş herşey süper her anlamda coşacağız haftalara girmişken olan olaya bak

yani diyecek bişey yok herşeyin başı sağlıktır Allah korusun ya daha kötüsü olsaydı bu adam daha önce kaç kez tehlike atlattı vadide
boğulma tehlikeleri geçirdi gözüne cam geldi kalbi tekledi vs. vs. şimdi de kaza yaptı
Allah korudu ki daha kötüsü olmadı buna şükretmemiz lazım

Keşke olmasaydı ne güzel herşey süper gidiyordu ama olmadı işte olmadı yapacak bişey yok malesef
gerçekten çok üzüldüm bu duruma çok
adamı kardeşleri satmış gitmiş ama o yıkılmadı ve bu müthiş eşsiz başarısı göze gelmiştir çok açık ve net

Bu duruma sevinen çakalları da Allah ıslah etsin İnşallah
bu duruma en ufak sevinenler varsa Allah kat kat fazlasını daha kötü biçimde çıkarsın!

kimseye beddua etmem kendim içim kimseye beddua etmedim etmem ama bu adamın bu durumuna sevinen varsa Allah misliyle çıkarsın İnşallah!

@takas aga çok güzel yazmışsın harfi harfine katılıyorum; artık bence bu kazayla beraber necati abiyi geri planda görecez eşinin baskısı muhakkak oalcaktır kendiside psikoljik olarak etkilenmiştir, artık necati abiyi zor görürüz ben öyle düşünüyorum