Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Necati Şaşmaz Kanal D Haber

ben vadinin ara vericeğini açıklama gelmeden ihtimal vermiyorum necati bey evlendiği için senaryo değişmiş ve 3 hafta olmamıstı vadide keyiften olan birşey için 3 hafta yoktu ozamanda senaryo değişmişti tabi şimdi necati bey 4 hafta kadar bu sefer mecburiyetten olamıcak ama ben vadinin yine ara vermiceğini bir şekidle devam ediceğini düşünüyorum en azından açıklama gelmediği sürece böyle düşünücem 🙂🙂🙂
yine söylediğine katılıyorum bekleyip görelim

Son düzenleme:
çakalların nazarı değdi ustama çok çok üzüldüm Allah tan büyük bieşy olmadı 1 ay yokmuş

işte tam vadi yükselmeye başladı gördünüz işte nazar böyle bişey

dizileri sürünen vadiden ayrılmış ve düşmanlık besleyen onlarca insanın nazarıdır bu!!!!!!!

polat alemdarı bilmeyen kaldımı cnm bu birde haber spikeri polat ali nedir yaa :F:F
nasıl dinledin videoyu ben öyle bişey duyamadım polat alemdar derken dili sürçtü ne alisi velisi sallayınca yavaş atın :D

çakalların nazarı değdi ustama çok çok üzüldüm Allah tan büyük bieşy olmadı 1 ay yokmuş

işte tam vadi yükselmeye başladı gördünüz işte nazar böyle bişey

dizileri sürünen vadiden ayrılmış ve düşmanlık besleyen onlarca insanın nazarıdır bu!!!!!!!

nasıl dinledin videoyu ben öyle bişey duyamadım polat alemdar derken dili sürçtü ne alisi velisi sallayınca yavaş atın :D
0:11 polat ali diyor der demezde polat alemdar olarak değiştiriyor 🙂🙂🙂

Bence bu hafta yayinlanmaz birdaha ki hafta yayinlanmaya baslar kaza susu verirler

Çiğdem Batur u çok seviyorum helal olsun çok güzel kız çok güzel insan her zaman ustanın yanında

bu arada hakan boyav ın mesajları hiç samimi gelmedi bana

ya arkadaş ne güzel gidiyorduk ulan çakallar ulan çakallar usta yılmaz yılmayacak milyonların sevgisi ona yeter yeter yetecek

her zaman Necati Şaşmaz'ın yanındayız

agalar bu kazada da vardır bir hikmet; şu an dizi için bu durum olumsuz gibi dursada bakarsınız hiç beklemediğimizden yerden daha da avantajlı hale geliriz, yalnız tüm bunlardan önce usta sağlığına kavuşsun gerisi zaten gelir

Kanaltürkteki magazinciler şöyle dedi dedi ki ellerinde 1 yedek bölüm var diyorlar ki 2 formül düşünülüyor ya maske yada Necati Şaşmazın sahneleri karanlık bir ortamda çekilecek