Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas aga sen bi Batman 3 lemesini izle sonra konuşalım Bale reyizi

Çok çok büyük reyizleri saymazsan Al Pacino, Robert De Niro gibi, Bale reyizde kendi yaşıtları arasında üst sıralardadır
sen öyle diyosan öyledir tabi aga benimde kastım o ustalardı zaten maskeli agam ilk 5 falan deyince abartılı geldi kendi yaşıtları arasında üstlerde olabilir

sen öyle diyosan öyledir tabi aga benimde kastım o ustalardı zaten maskeli agam ilk 5 falan deyince abartılı geldi kendi yaşıtları arasında üstlerde olabilir
O da ustaları ayrı tutmuş zaten

Sana tavsiyemdir Batman serisini izle, sonra en sevdiğin aktörlerden biri olur

Kurtlar Vadisi keyfi yapmak isteyenler 6 da Beyaz tv de vadi var
bende 232.ye göz atıyorum bu kaçıncı oldu sayamadım

Yer; Makedonya

var mı ötesi var mııııııı

Bende 232. Bolumun tekrarini bu aksam izleyecem insaallaah

abi dün akşam yaşanan olayları tam olarak anlatsana ışidle pkk arasında bi çatışma mı bu
Aga şimdi pkk kobaneyi bahane ederek eylem yapıyor eylemleride şöyle gezide olduğu gibi her yeri yakıp yıkıyorlar diyarbakırda sokağa çıkma yasağı var yarına kadar birde okullar falan hepsi pazartesi gününe kadar tatil benim yarın ygs için matematik kursum vardı o da tatil

bırakın yabancıları şener şen gelsin hepsine bin çeker büyük usta

Yav aga Allah aşkına şöyle saçma mesajlar yazma ya tip yokmuş karizma desen var oyunculuk desen var herşey var bu adamda git adamın filmlerini izle hele gel konuş

eyvallah aga ama o tarz dizi filmleri sevmiyorum ya
Aga sakın Batman önerilerine bakıp izleme tamamiyle mantık hatasıdır o film yarasa ısırığıyla batman batman oluyor saçmalığa bak. Ama Iron Man serisi bir başkadır mantık hatası ara bulamazsın. Adam tamamen kendi zekasıyla kendini Iron Man yapıyor
Hem eğlenceli hem aksiyonlu ne ararsan var ama sana göre değil

Yav aga Allah aşkına şöyle saçma mesajlar yazma ya tip yokmuş karizma desen var oyunculuk desen var herşey var bu adamda git adamın filmlerini izle hele gel konuş
Ben çok izledim aga bir kere adamda silah tutma becerisi yok. Bak Robert Downey Jr. üstad şurada saçlarını kesseydi acayip karizma olurdu o da Vadide olacak İnşallah.

Andy Garcianın yanına Robert Downey Jr. lazım. Bak o zaman reytinglere

Filmi izlemişsin ama birşey anlamamışsın

aga sisze saygım sonsuz beni karıştırmayın aman
bana vadi yeter diğerleri fasa fiso olarak kalır

batmanmış ironman mış onlar onların olsun

takasa yolladığım videoyu sanada yollayayım aga bak bakalım silah tutuyor mu tutamıyor mu

@Polat Şaşmaz aga ironman i izleyeceğine önce eşkiyayı izleseydin Şener Şen i izlemiş olurdun
yada av mevsimini izle müthiştir av mevsimi

Amon

Ra

Aten

Böyle olsa hem manevi değeri olur hemde dizi bildiğin uçar

@Polat Şaşmaz aga ironman i izleyeceğine önce eşkiyayı izleseydin Şener Şen i izlemiş olurdun
yada av mevsimini izle müthiştir av mevsimi
Tamam Şener Şeni beğeniyorum ama benim gönlümde Ömer Babanın yerini dolduracak kimse yoktur