Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yarın fragman geliyor , artık bu hafta birinciliği alma zamanımız geldi

pana filmden rasime zamanında verilmiş kapak niteliğinde cevap

@takas aga bu açıklama acayip birşeydi ya acayip ayar vermişlerdi bu açıklamyı hiç unutmam 🙂

Hocaların hocası Nihat Hatipoğlu'ndan Kurtlar Vadisi yorumu ya işte bu hoca sevilir Cübbe kimmiş
Ya farkını adım adım konuşturuyor ya hocam benim

Leyloşuma bakın

ali buhara ya sevgiler sonda gerçekten türküyü çok güzel yorumladı 🙂

''Bu cuma milli maç var ... bence beyaz karanfil bu cuma başlamasa daha doğru bir karar olurdu ama .. tabii ki karar bize düşmez.''

hakan boyav biraz korkmuş galiba

Son düzenleme:
Gerede’de bulunan ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar rolünü
oynayan Necati Şaşmaz’ın ortağı olduğu Nova Orman Ürünleri AŞ’de dün gece yangın çıktı. Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını büyümeden söndürdü.

Yangın dün gece saat 20.35 sıralarında, Gerede Organize sanayi Bölgesinde bulunan, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar rolünü oynayan Necati Şaşmaz’ın ortağı olduğu Nova Orman Ürünleri AŞ’de çıktı. Fabrika içindeki ahşapların alev aldığını gören işçiler, itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, alevlere müdahale etti. Yangını büyümeden kontrol altına alan itfaiyeciler bir süre soğutma çalışması yaptı.Fabrikada küçük çapta hasar meydana gelirken, jandarma soruşturma başlattı.

Necati Şaşmaz a geçmiş olsun

@34rcp44 aga benim adaşa yardımını kesme ya sayfa ancak ayakta kalıyor 😀