Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

mematinin oyuncuğunu konuşturduğu eroin sahnesi

bugün Necati Şaşmaz'ın evlilik yıldönümü agalar bir ömür boyu mutluluklar dileriz ustamıza

al bi sahnede benden
arslan akbey iki kişinin bildiği sır değil diyerek duran emminin kafasına sıkıyor.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/153290/iki-kisinin-bildigi-sir-degildir-kurtlar-vadisi
o bölümlere türkiyede ki hiçbir dizi ulaşamaz o bölümler efsaneoğlu efsane bizi vadiye aşık tutkunu müptelası eden bölümler

bugün Necati Şaşmaz'ın evlilik yıldönümü agalar bir ömür boyu mutluluklar dileriz ustamıza
amin yani geçen sezon gözükmediği bölümler maskeli bölümler harika bölümler

aga o bölümlere hiçbir dizi asla ve asla yanına bile yaklaşamaz replikleri müzikleri oyuncuları yav herşeyiyle inanılmaz bişeydi izlemiyorduk resmen yaşıyorduk eski vadiyi yaşıyorduk karakterlerin her biri ailemizden biri gibiydi hey gidi günler hey sokakta adam kalmazdı adam

aynen ne zaman eski bölümlerin tekrarlarını seyretsem yine aynı hazzı alıyorum

aga biz askerde hergün kurtlar vadisinden bahsederdik,çarşı izninde bile o zamanlar kurtlar vadisini konuşup tartışırdık.

çakır öldü ben askere gittim subay astsubay lojmanlarında aile kantininden sorumluydum ağrıda başçavuşlarla vadiyi beraber seyrederdik

aga biz askerde hergün kurtlar vadisinden bahsederdik,çarşı izninde bile o zamanlar kurtlar vadisini konuşup tartışırdık.
yav aga biz okulda polat çakır olup ebelemece oynardık ne zamanlardı hiç unutamıyorum hastasıyım ya şimdi niye o videoyu attım be aga
canım acayip derece vadi çekti ben eski vadiyi izleyince duygulanıyorum yapma bunu bana

çakır öldü ben askere gittim subay astsubay lojmanlarında aile kantininden sorumluydum ağrıda başçavuşlarla vadiyi beraber seyrederdik
eski vadiyi izlemeyen yoktu ki abi 7 sinden 77 sine herkes istisnasız

aga ben askerde komando çavuşuydum,benim yanımda uzman çavuşların bile sözü geçmezdi
direk Yarbay'dan emir alırdım,askerde de onun için kurtlar vadisinin hiçbir bölümünü kaçırmadım.

+ sen niye okadar geç gittin askere?