Sakin aga sen bize lazımsınFragman stresinden
Sakin aga sen bize lazımsınFragman stresinden
izledim bunu müthiş yine muro döktürmüşhttp://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-2-sezon-33-bolum-6167/3.sayfa.html
7,09 dan itibaren izleyin muro efsanesini
BU ARALAR ESKİLERİ SEYRETTİĞİM İÇİN BUNLARI PAYLAŞIYORUMizledim bunu müthiş yine muro döktürmüş
paylaş tabi abi bizde hatırlamış oluruz efsane sahneleriBU ARALAR ESKİLERİ SEYRETTİĞİM İÇİN BUNLARI PAYLAŞIYORUM
http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-2-sezon-33-bolum-6167/3.sayfa.html
7,09 dan itibaren izleyin muro efsanesini
valla bi daha onu gibisi gelmediAh Muro ah, ne zamanlardi var ya adam iki saniye cikiyor rahatliyorduk
al bi sahnede bendenBU ARALAR ESKİLERİ SEYRETTİĞİM İÇİN BUNLARI PAYLAŞIYORUM
o bölümlere türkiyede ki hiçbir dizi ulaşamaz o bölümler efsaneoğlu efsane bizi vadiye aşık tutkunu müptelası eden bölümleral bi sahnede benden
arslan akbey iki kişinin bildiği sır değil diyerek duran emminin kafasına sıkıyor.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/153290/iki-kisinin-bildigi-sir-degildir-kurtlar-vadisi
amin yani geçen sezon gözükmediği bölümler maskeli bölümler harika bölümlerbugün Necati Şaşmaz'ın evlilik yıldönümü agalar bir ömür boyu mutluluklar dileriz ustamıza
vay be zaman ne çok çabuk geçmiş daha dün gibiydi
aga o bölümlere hiçbir dizi asla ve asla yanına bile yaklaşamaz replikleri müzikleri oyuncuları yav herşeyiyle inanılmaz bişeydi izlemiyorduk resmen yaşıyorduk eski vadiyi yaşıyorduk karakterlerin her biri ailemizden biri gibiydi hey gidi günler hey sokakta adam kalmazdı adamo bölümlere türkiyede ki hiçbir dizi ulaşamaz o bölümler efsaneoğlu efsane bizi vadiye aşık tutkunu müptelası eden bölümler
amin yani geçen sezon gözükmediği bölümler maskeli bölümler harika bölümler
aynen ne zaman eski bölümlerin tekrarlarını seyretsem yine aynı hazzı alıyorumaga o bölümlere hiçbir dizi asla ve asla yanına bile yaklaşamaz replikleri müzikleri oyuncuları yav herşeyiyle inanılmaz bişeydi izlemiyorduk resmen yaşıyorduk eski vadiyi yaşıyorduk karakterlerin her biri ailemizden biri gibiydi hey gidi günler hey sokakta adam kalmazdı adam
aga biz askerde hergün kurtlar vadisinden bahsederdik,çarşı izninde bile o zamanlar kurtlar vadisini konuşup tartışırdık.aga o bölümlere hiçbir dizi asla ve asla yanına bile yaklaşamaz replikleri müzikleri oyuncuları yav herşeyiyle inanılmaz bişeydi izlemiyorduk resmen yaşıyorduk eski vadiyi yaşıyorduk karakterlerin her biri ailemizden biri gibiydi hey gidi günler hey sokakta adam kalmazdı adam
yav aga biz okulda polat çakır olup ebelemece oynardık ne zamanlardı hiç unutamıyorum hastasıyım ya şimdi niye o videoyu attım be aga canım acayip derece vadi çekti ben eski vadiyi izleyince duygulanıyorum yapma bunu banaaga biz askerde hergün kurtlar vadisinden bahsederdik,çarşı izninde bile o zamanlar kurtlar vadisini konuşup tartışırdık.
eski vadiyi izlemeyen yoktu ki abi 7 sinden 77 sine herkes istisnasızçakır öldü ben askere gittim subay astsubay lojmanlarında aile kantininden sorumluydum ağrıda başçavuşlarla vadiyi beraber seyrederdik
aga ben askerde komando çavuşuydum,benim yanımda uzman çavuşların bile sözü geçmezdiçakır öldü ben askere gittim subay astsubay lojmanlarında aile kantininden sorumluydum ağrıda başçavuşlarla vadiyi beraber seyrederdik