Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abidin hapisteydi aga , yalnız hüsnü yle abidin çekişmesi ve tuncay ı kızdırmalrını bir düşünüyom da manyak birşey olurdu ya düşünmesi bile adamı güldürüyor

İnşallah gelir ama şahin ağa nın diziye döneceğini pek sanmam

abidin hapisteydi aga , yalnız hüsnü yle abidin çekişmesi ve tuncay ı kızdırmalrını bir düşünüyom da manyak birşey olurdu ya düşünmesi bile adamı güldürüyor
aynen bende onu düşünüyodum aga hep aynı şeyleri düşünüyoruz adamsın

abidin deli hüsnü derken bile gülüyorum valla süper olurdu ah be ustam onları da al diziye coşalım iyice

çiğdem ben seni tanıdım artık en son sharestone konusunda ben zor falan demiştim , senin söylediğin şekilde kısa bir süre sharestone haberi çıktı o zaman şimdiden şahin ağa yı beklemeye hazırlanalım biz 🙂

ayy ben sana tilki andrei kesin gelicek bu sezon diyordum sen hemen kestirip attın yok öyle birşey her yıl aynısı deniliyor diyeee bak geldi işteee öyle bir tartışmamız olmustu senle tilki andrei konusuyla ilgili

şahin ağa o kadar popüler değil ama tilki efsane

şu mr.key e hastayım ya adam çok süper rol yapıyo

ses dersek de tilki nin sesi gerçekten çok iyiydi inşsllah aynı sesle devam eder gerçi zaten kendi sesini kullanıyordu 🙂
ışid liderinin sesi de muazzam acayip karizma aga

ömer babayla nazife anneyi çok seviyorum ya 4-5 ay önce malatyaya gelmişlerdi ikisini de çok yakından görüp foto çektirdim imzalarını aldım

ışid liderinin sesi de muazzam acayip karizma aga

ömer babayla nazife anneyi çok seviyorum ya 4-5 ay önce malatyaya gelmişlerdi ikisini de çok yakından görüp foto çektirdim imzalarını aldım
ömer baba ölecek mi aga sence ben ömer baba yı çok severim ya keşke ayrılmasa vadiden devam etsin bence

bence ölmeyecek aga yani temennim bu yönde ölmez İnşallah eskiden bi onlar kaldı be aga
doğru kimse kalmdı eskilerden ömer baba bizim manevi yönmüz vadinin diğerlerinden farklı olan bir yönüde bu bunun yok olmasını hiç istemem

arkadaş bu andy garcia nasıl bi karizma ya oyunculuk fışkırıyor adamdan sesi mimikleri bakışları gerçekten çok başka olduğunu belli ediyor 10 saniyelik sahnesini 10 kez izledim diğer bölüm ustayla görüşmesini sabırsızlıkla bekliyorum

adam ın duruşu yetiyor konuşmasına gerek bile kalmıyor 😀
@china_shangai abi gelsene bura

abi nerdesin

bu arada @XanTier le konuşuyorum şuan geri döndürmek için çabalıyorum sizinde mesajlarınız varsa söyleyin

Benim en buyuk beklentim dogu bey sahin aga gelemez gullerin savasinda oynuyor@Çigdem-

Ya bana vadiyi seyredebilecegim link verebilir misiniz