Niye lo elektrikmi alamadınPolat'la bir iletişim kopukluğu oldu aramızda, sevemedim bir türlü.
Niye lo elektrikmi alamadınPolat'la bir iletişim kopukluğu oldu aramızda, sevemedim bir türlü.
Çakırı ben de severdim aga o olünce Vadi kariyerim de bitti.ben çakırı aşırı derece seviyosum ölünce hıçkıra hıçkıra ağlamıştım o zaman küçüktük bi de
okulda yakalamaç oynarken hep çakır ben oluyodum kankam polat diğerleri de memati abdülhey seyfo dayı erhansüperdi be 3.sınıfta falandık
hey gidi günler hey 3.sınıftık şimdi üniversite bitecek 2 seneye vay arkadaş ya
aga o dönemi hatırlıyorum da tüm ülke istisnasız çakırı konuşuyodu ya ne zamanlardı arkadaş sokakta rüzgar seslerinden başka ses yok herkes evinde trafik yok sokaklar bomboş of of duygalanmamak elde değilÇakı'ın ölme sahnesinde bende duylanmıştım o sahnede ağlamıyan yada duygulanmıyan yoktur herhalde
Alamadım valla.Niye lo elektrikmi alamadın
çakır ölmese belki de vadi bu kadar tutulmayacaktı aga her işte bi hayır vardır benim tek şikayetim çok erken öldü bu akdar sevilen bir karakterin bu kadar erken ölmesi tabi arkasında başka işler vardı karagümrük çetesi falanÇakırı ben de severdim aga o olünce Vadi kariyerim de bitti.Ayrıca ben sıkı bir Oktay Kaynarca hayranıyımdır. Adanalı, Ustura Kemal falan hiçbirinde kaçırmadım. Bir tek Nuri'ye bakmadım. Şimdi İnadına Yaşamak gelecek ona bakacaz inşallah.Kim bilir Çakır ölmese her şey farklı olabilirdi.
Aynen ne günlerdi be Çakırda bi başkaydı dalaksız ciğersiz lafları öldürüyodu beniaga o dönemi hatırlıyorum da tüm ülke istisnasız çakırı konuşuyodu ya ne zamanlardı arkadaş sokakta rüzgar seslerinden başka ses yok herkes evinde trafik yok sokaklar bomboş of of duygalanmamak elde değilherkesin hayran olduğu istanbul sefiri süleyman çakır öldü polat bir gecede 6 babayı temizledi çakırı öldüren adam dayak mı yedi dersin cuma günü kılınan cenaze namazları mı dersin yapılan mevlütler mi dersin dağıtılan helvalar mı dersin gazelere verilen taziyeler mi dersin osman sınavın günlerce sokağa çıkamaması mı dersin hey yavrum hey adam ülkeyi salladı resmen
hee iyi hatırlattın aga bende ezberlemiştim o küfürüAynen ne günlerdi be Çakırda bi başkaydı dalaksız ciğersiz lafları öldürüyodu beni
Çok içten ve güzel söylüyodu vallahee iyi hatırlattın aga bende ezberlemiştim o küfürüdalaksız ciğersiz şerefsiz onunki bunun ki diye gidiyodu kötü bişey ama çok yakışıyodu ona
süper aga izle güldüm gine @Bully izlehee iyi hatırlattın aga bende ezberlemiştim o küfürü dalaksız ciğersiz şerefsiz onunki bunun ki diye gidiyodu kötü bişey ama çok yakışıyodu ona
Aga Kanal 7'yi açah eski vadi yayınlansa şöyle keşke 8 de sansürsüz showda 1 den 97 e kadar
banlanırsam 15 gün ban süresi var yani 15 gün ban yersem bi daha girmem aga banlanmayı bekliyorum şuan da@takas aga niye gidiyon forumdan ?
Aga birak ya 15 gün cabuk gecer arada yine girersin temelli birakmak olmaz ...banlanırsam 15 gün ban süresi var yani 15 gün ban yersem bi daha girmem aga banlanmayı bekliyorum şuan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?