Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kendi elimde olan imkanlarla fragman müziğini biraz değişik yaptım birazdan paylaşacağım şu an yükleniyor İnşallah beğenirsiniz :)

takas demedi mi 1-2 gün oynayabilir diye al işte :A

Kendi yapımım videoyu açtım müziği biraz açtım farklı olsun diye alttanda cendere v3 ü açtım İnşallah beğenirsiniz ilk deneyimim birazdan daha farklı çalışmalar ile de geleceğim İnşallah

Çok kötü olmuş bidaha sakın deneme:A:A:A
Cok guzel bir moral verdin aga simdikini seyret :D

Cok guzel bir moral verdin aga simdikini seyret :D
Agan sana kurban olsun:))))))))

la olm andy garcia gelmiş saruhan okan falan filan hava kalır bombanın kralıdır bu :D

la olm andy garcia gelmiş saruhan okan falan filan hava kalır bombanın kralıdır bu :D
Tamam da bunlarda gelseydi fena olmazdı.Düşünsene Okan Saruhan Andy Garcia Vadi büyük ses getirirdi ama şimdide ses getirdi birkaç saate dieğr sitelerde haberini yapar :A

Saruhan Hünel Vadiye her an gelebilir

Son düzenleme:
evet arkadaşlar 24 ağustos tarihinde en bomba tüyo diyerek doğruluğunu bilmem ama andy garcia vadide rol alıcak diye yazmıştım , @china_shangai abi sessiz kalarak politik davransada @Maskeli Fedai inanmamıştı ben de haber doğru çıkarsa hatırlatırım dedim şimdi işte hatırlatıyorum ve yine @takas agam ihtimal vermemişti herkese selam olsun :A bu tüyonun doğru çıkmasına çok sevindim nostalji yapamak isteyenler 253. sayfa ile257. sayfaları okuyabilirler :A (biraz latife yapayım dedim kimse yanlış anlamasın)

evet arkadaşlar 24 ağustos tarihinde en bomba tüyo diyerek doğruluğunu bilmem ama andy garcia vadide rol alıcak diye yazmıştım , @china_shangai abi sessiz kalarak politik davransada @Maskeli Fedai inanmamıştı ben de haber doğru çıkarsa hatırlatırım dedim şimdi işte hatırlatıyorum ve yine @takas agam ihtimal vermemişti herkese selam olsun :A bu tüyonun doğru çıkmasına çok sevindim nostalji yapamak isteyenler 253. sayfa ile257. sayfaları okuyabilirler :A (biraz latife yapayım dedim kimse yanlış anlamasın)
Aga senin gizli kaynakların mı var diye düşünmüyor değilim hani :A