Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Tamam aga

Abartmıyorum Vadi bir gün beni öldürecek ya süper dizi arkadaş müzikleri de efsane şu anda Saatli Bomba'ya fena sardım 20. kez dinleyişim akşama kadar dinlerim. Dinlerken tüylerim diken diken oluyor ya ne biçim müzik lan bu

Abartmıyorum Vadi bir gün beni öldürecek ya süper dizi arkadaş müzikleri de efsane şu anda Saatli Bomba'ya fena sardım 20. kez dinleyişim akşama kadar dinlerim. Dinlerken tüylerim diken diken oluyor ya ne biçim müzik lan bu

hakikaten efsane dizi biraz evvel sana seyfo dayının klibini yolladım yiğidi gam öldürür müziği eşlinde seyrettin mi çok kötü oldum allah rahmet eylesin seyfo dayı müzikte efsane deli yürekten

hakikaten efsane dizi biraz evvel sana seyfo dayının klibini yolladım yiğidi gam öldürür müziği eşlinde seyrettin mi çok kötü oldum allah rahmet eylesin seyfo dayı müzikte efsane deli yürekten
Daha seyremedim yarısına bile gelmedi benim internet çok yavaş şu an 1 dk'lık şu müziği bile 10 dakikaya indirdi

ok sen bilirsin mutlaka seyret muhteşem bir klip olmuş merhum seyfo dayımız anısına
İlk 1 dakikalık kısmı seyrettim az önce ama tam dolmadığı için yarıda kaldı

Yarısına daha yeni geldi şu an

Hızlı dolmaya başladı abi

İzliyorum

Ezanlar okunuyor şansıma bak ya

İzledim abi çok güzel yapmışlar
Çok teşekkürler abi

Son düzenleme:
Harpleri ben başlatırım ben bitiririm,kuşun yönünü ben söyletirim,çamuru ben hazırlatırım,üstüme kan bulaşıcaksa kan gölü yaratırım onun içinde yıkanırım.
MEHMET KARAHANLI.

Harpleri ben başlatırım ben bitiririm,kuşun yönünü ben söyletirim,çamuru ben hazırlatırım,üstüme kan bulaşıcaksa kan gölü yaratırım onun içinde yıkanırım.
MEHMET KARAHANLI.
Efs
MEHMET KARAHANLI.
Efsane sözlere yazsaydın aga

ciddimisin arkadaşım herkes dizi bitti diyo sen süper dizi diyorsun şaka bir yana
müzikleride çok güzel gerçekten

Rüyama girdi defter

Takma onları ya
Dizi bu hafta yeni sezonunu açıyor bu hafta acayip bir bölüm geliyor hazır olun

takmıyorum asıl ben böyle yorumları okuyunca bitmediğini sevilmeye devam ettiğini görüyorum buda beni mutlu ediyor zaten inşallah merakla heyecanla bekliyorum bu haftadan sonra bayramda olmaz bir hafta bekleriz vadiyi

takmıyorum asıl ben böyle yorumları okuyunca bitmediğini sevilmeye devam ettiğini görüyorum buda beni mutlu ediyor zaten inşallah merakla heyecanla bekliyorum bu haftadan sonra bayramda olmaz bir hafta bekleriz vadiyi
Doğru ya haftaya değil öbür ki hafta bayram var Kolaj izleriz artık

Vadi forumunda ve Yazete'deki bazı yorumlar dışında o tür yorumları görmezsin zaten
Hala süper. Kaç yıl geçti, dizi tabi değişecek.

Vadi forumunda ve Yazete'deki bazı yorumlar dışında o tür yorumları görmezsin zaten
Hala süper. Kaç yıl geçti, dizi tabi değişecek.

işte bunu anlamıyorlar arkadaşım 11 sezon olmuş hiçmi değişmeyecek bu dizi hep aynı yerdemi olacak anlamıyorlar süper diyincede neyse...

işte bunu anlamıyorlar arkadaşım 11 sezon olmuş hiçmi değişmeyecek bu dizi hep aynı yerdemi olacak anlamıyorlar süper diyincede neyse...
Hep aynı kalırsa dizi biter işte. Dizi bitmesin diye değiştiriyolar zaten. Yeni yeni şeylerle dizi tazeleniyor sürekli.