Maskeli Fedai
Favori Üye
Tamam aga
Tamam aga
hakikaten efsane dizi biraz evvel sana seyfo dayının klibini yolladım yiğidi gam öldürür müziği eşlinde seyrettin mi çok kötü oldum allah rahmet eylesin seyfo dayı müzikte efsane deli yürektenAbartmıyorum Vadi bir gün beni öldürecek ya süper dizi arkadaş müzikleri de efsane şu anda Saatli Bomba'ya fena sardım 20. kez dinleyişim akşama kadar dinlerim. Dinlerken tüylerim diken diken oluyor ya ne biçim müzik lan bu
Abartmıyorum Vadi bir gün beni öldürecek ya süper dizi arkadaş müzikleri de efsane şu anda Saatli Bomba'ya fena sardım 20. kez dinleyişim akşama kadar dinlerim. Dinlerken tüylerim diken diken oluyor ya ne biçim müzik lan bu
Daha seyremedim yarısına bile gelmedi benim internet çok yavaş şu an 1 dk'lık şu müziği bile 10 dakikaya indirdihakikaten efsane dizi biraz evvel sana seyfo dayının klibini yolladım yiğidi gam öldürür müziği eşlinde seyrettin mi çok kötü oldum allah rahmet eylesin seyfo dayı müzikte efsane deli yürekten
ok sen bilirsin mutlaka seyret muhteşem bir klip olmuş merhum seyfo dayımız anısınaDaha seyremedim yarısına bile gelmedi benim internet çok yavaş şu an 1 dk'lık şu müziği bile 10 dakikaya indirdi
İlk 1 dakikalık kısmı seyrettim az önce ama tam dolmadığı için yarıda kaldıok sen bilirsin mutlaka seyret muhteşem bir klip olmuş merhum seyfo dayımız anısına
EfsHarpleri ben başlatırım ben bitiririm,kuşun yönünü ben söyletirim,çamuru ben hazırlatırım,üstüme kan bulaşıcaksa kan gölü yaratırım onun içinde yıkanırım.
MEHMET KARAHANLI.
Efsane sözlere yazsaydın agaHarpleri ben başlatırım ben bitiririm,kuşun yönünü ben söyletirim,çamuru ben hazırlatırım,üstüme kan bulaşıcaksa kan gölü yaratırım onun içinde yıkanırım.
MEHMET KARAHANLI.
Abartmıyorum Vadi bir gün beni öldürecek ya süper dizi arkadaş müzikleri de efsane şu anda Saatli Bomba'ya fena sardım 20. kez dinleyişim akşama kadar dinlerim. Dinlerken tüylerim diken diken oluyor ya ne biçim müzik lan bu
Rüyama girdi defterÇarşıda gezerken şans eseri gördüm.
Yeni defterim nasıl gençler ? 😎
Takma onları yaciddimisin arkadaşım herkes dizi bitti diyo sen süper dizi diyorsun şaka bir yana
müzikleride çok güzel gerçekten
Rüyama girdi defter
Takma onları yaDizi bu hafta yeni sezonunu açıyor bu hafta acayip bir bölüm geliyor hazır olun
Doğru ya haftaya değil öbür ki hafta bayram var Kolaj izleriz artıktakmıyorum asıl ben böyle yorumları okuyunca bitmediğini sevilmeye devam ettiğini görüyorum buda beni mutlu ediyor zaten inşallah merakla heyecanla bekliyorum bu haftadan sonra bayramda olmaz bir hafta bekleriz vadiyi
evet aynen öyle beklicezDoğru ya haftaya değil öbür ki hafta bayram var Kolaj izleriz artık
Vadi forumunda ve Yazete'deki bazı yorumlar dışında o tür yorumları görmezsin zatentakmıyorum asıl ben böyle yorumları okuyunca bitmediğini sevilmeye devam ettiğini görüyorum buda beni mutlu ediyor zaten inşallah merakla heyecanla bekliyorum bu haftadan sonra bayramda olmaz bir hafta bekleriz vadiyi
Vadi forumunda ve Yazete'deki bazı yorumlar dışında o tür yorumları görmezsin zatenHala süper. Kaç yıl geçti, dizi tabi değişecek.
Hep aynı kalırsa dizi biter işte. Dizi bitmesin diye değiştiriyolar zaten. Yeni yeni şeylerle dizi tazeleniyor sürekli.işte bunu anlamıyorlar arkadaşım 11 sezon olmuş hiçmi değişmeyecek bu dizi hep aynı yerdemi olacak anlamıyorlar süper diyincede neyse...
Hep aynı kalırsa dizi biter işte. Dizi bitmesin diye değiştiriyolar zaten. Yeni yeni şeylerle dizi tazeleniyor sürekli.
Kardeş sen Vadi forumunda ki VadiKızı'sın di mi?aynen öyle işte bunu anlatamıyorum söyleyincede savunma derler adama
Kardeş sen Vadi forumunda ki VadiKızı'sın di mi?Oradakilerin sürekli seni kızdırdığını gördüm
Evet bende orada üyeyimevet oyum sendemi oraya üyesin evet kızdırıyorlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?