Yazete'de niye öyle yazıyor yorumda fragman çıkmadı diye yıkmış orayı.
Onları takma sen ya
Onlar her hafta diziyi izlemeyi bırakan tayfa
Yazete'de niye öyle yazıyor yorumda fragman çıkmadı diye yıkmış orayı.
mrt-06 post: 1399693' Alıntı:Bildirimlere bakmıyorum biriktiriyorum diyordun.
30'lu sayfalı yorumlar var işsizlikten okudum yarısını ama bölümü anlamak için.
Onları takma sen ya
Onlar her hafta diziyi izlemeyi bırakan tayfa
30'lu sayfalı yorumlar var işsizlikten okudum yarısını ama bölümü anlamak için.
:anonymous:
İşsizlik başa belaHep Hayat Bilgisi'nin suçu
Ne alaka.
Eylül gelince tekrar başlıyacağım Hayat Bilgisi'ne. Ama 100 ya da 90. bölümlerden başlarım.
Ayrıca orada ki birbirinden alakasız yorumları okumak ayrı bir maharettir.
Hayat Bilgisi'ni 17 kez izlemeye üşenmediğin için oradan bağlantı kurmak istedim
Yazete'de ne diyorlar okuyamadım daha.
@takas
Ne var okusan da bana özetlesen.XanTier post: 1400573' Alıntı:Koş koş bekleriz biz seni
Hııı olur tabiimrt-06 post: 1400574' Alıntı:Ne var okusan da bana özetlesen.
Kırk yılın başı bi şey istedik.
Bende gördüm aga zaten Polat olmadan Vadinin tadı olmazçocuklarduymasın post: 1415975' Alıntı:Daha yeni farkettim agalar
Yeni sezon tanıtımları falan yapılırken Vadinin başrolünde Necati Şaşmaz ve Kenan.Çoban yazıyor.Yani Polat ölmüyo rahat olun.Geçen sene tanıtımlarda Memati yoktu vurulmuştu ilk bölüm filmden çıkmıştı ama yine de ismi geçmiyordu öldüğü için yoktu.Bu sene Polatın adı geçiyor yani ölmemiş
@takas @kvp @XanTier @34rcp44
çocuklarduymasın post: 1415975' Alıntı:Daha yeni farkettim agalar
Yeni sezon tanıtımları falan yapılırken Vadinin başrolünde Necati Şaşmaz ve Kenan.Çoban yazıyor.Yani Polat ölmüyo rahat olun.Geçen sene tanıtımlarda Memati yoktu vurulmuştu ilk bölüm filmden çıkmıştı ama yine de ismi geçmiyordu öldüğü için yoktu.Bu sene Polatın adı geçiyor yani ölmemiş
@takas @kvp @XanTier @34rcp44
Aga sence Polat nasıl kurtulacak34rcp44 post: 1416078' Alıntı:polat=vadi olmassa olmaz ama sakkalları kessin artık
kvp post: 1416080' Alıntı:Aga sence Polat nasıl kurtulacak
1.seçenek çok daha mantıklı aga34rcp44 post: 1416084' Alıntı:aynen şöyle olucak aga polat yere düştü ya akif ben bunu yapamam dicek ve ipi bırakacak benim tahminim bu yönde 2.ci bi seçenekse o kapıdan biri giricek ve akifi durdurucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?