Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi ekibinin dizisi oldugu nasil belli.. cok iyi bir tanitim olmus, sinema film tarzinda resmen.. yönetmen'nin Onur Tan oldugu inanilir gibi degil.. dizi iyi gidecektir ama bence beklentinin altinda olacaktir.

yalnız manyak birşey olmuş ama tabi ben bu dizi hakkında pek brşey konuşmak istemiyorum

Kurtlar Vadisi ekibinin dizisi oldugu nasil belli.. cok iyi bir tanitim olmus, sinema film tarzinda resmen.. yönetmen'nin Onur Tan oldugu inanilir gibi degil.. dizi iyi gidecektir ama bence beklentinin altinda olacaktir.
inşallah aga, bunlar ilk bölmler zaten özenle çekiliyor zaman getikçe aynı başarıyı korumak mesele zzaten

Bence yeni baslayan diziler arasinda cok ses getiren bir yapim olacak cok iddialilar ve beklentilerin ustunde olacaktir

ya aga ne kadar kızgında olsak dizinin senaristler bahadır cüneyt bi raci eksik o da olsa düşünemiyorum
yani bizim şuan daha iyisini bulma şansımız yok kimse kusura bakmasın bahadırdan iyisi yok cüneytten iyisi yok
ama alabileceğimizin en iyisini alıp ismimizle işi götürecez

bu arada onur tan ı ne kadar savunduğumu hatırlarsınız bu adam laubali çalışır daima başında olursanız çok iyi yönetmendir
vadiyi baştan sağma çekmeye başlamıştı ama çok süper çektiği bölümler fazlasıyla var
yani benim için şaşırtıcı bişey yok
ah bahadır abi ah sen nasıl vadiyi bırakıyosun ya inanılır gibi değil
star ana haberde bdp li milletvekiliyle tartışmasını izlesenize vadiyi o kadar müthiş savunuyor ki hayran kalmamak elde değil

Bence yeni baslayan diziler arasinda cok ses getiren bir yapim olacak cok iddialilar ve beklentilerin ustunde olacaktir
frağmana bakarsak zaten çok üst düzey ben başarılı olmamasını bekliyorum en azından beklentilerin altında kalır

ya aga ne kadar kızgında olsak dizinin senaristler bahadır cüneyt bi raci eksik o da olsa düşünemiyorum
yani bizim şuan daha iyisini bulma şansımız yok kimse kusura bakmasın bahadırdan iyisi yok cüneytten iyisi yok

bu arada onur tan ı ne kadar savunduğumu hatırlarsınız bu adam laubali çalışır daima başında olursanız çok iyi yönetmendir
vadiyi baştan sağma çekmeye başlamıştı ama çok süper çektiği bölümler fazlasıyla var
star ana haberde bdp li milletvekiliyle tartışmasını izlesenize vadiyi o kadar müthiş savunuyor ki hayran kalmamak elde değil
yazdıklarının altına imzamı atarım hepsine katılıyorum

Raci Sasmaz, Bahadir Özdener, Cüneyt Aysan'dan iyisi tabiki yok.. bizim onlara karsi bir kizginligimiz yok.. bizim ki sadice bir üzüntü.. üzüntümüz de tüm ekibe.. yani aslinda bu bes kardese.. Raci, Bahadir, Cüneyt, Necati, Zübeyr.. Ve bana göre de, Pana Film kendi senaristleri disinda, hic kimseyi de senarist olarak ekibe eklemesin.. disardan gelecek olan yabanci bir senarist, bu diziyi yazamaz.. söyle yazamaz.. bu dizi "Kurtlar Vadisi" olmaz artik.. O yüzden, ya eski ekib geri dönecek ve onlar devam ettirecek yada bu isi Pana Yazim Grubu ile bitirecegiz..

Bu arada dediklerine de tamamen katiliyorum..

Raci Sasmaz, Bahadir Özdener, Cüneyt Aysan'dan iyisi tabiki yok.. benim onlara karsi bir kizginligim da yok.. bizim ki sadice bir üzüntü.. üzüntümüz de tüm ekibe.. yani aslinda bu bes kardese.. Raci, Bahadir, Cüneyt, Necati, Zübeyr.. Ve bana göre de, Pana Film kendi senaristleri disinda, hic kimseyi de senarist olarak ekibe eklemesin.. disardan gelecek olan yabanci bir senarist, bu diziyi yazamaz.. söyle yazamaz.. bu dizi "Kurtlar Vadisi" olmaz artik.. O yüzden, ya eski ekib geri dönecek ve onlar devam ettirecek yada bu isi Pana Yazim Grubu ile bitirecegiz..
aynen öyle aga aynen öyle

bunu daha öncede söylemiştik vadiyi dışardan biri yazamaz sürekli takviye takviye diyoruzda kimi alıcaz neyin takviyesi
takviye pana yazım grubuna olacak bunlara her türlü destek verilecek kendilerini geliştirecekler yönetmen bişeyler katacak vs. vs. böyle toparlanacak senaryo
bu arada zübeyr de mi küs acaba onu da döndürse usta iyi olur

Raci Sasmaz, Bahadir Özdener, Cüneyt Aysan'dan iyisi tabiki yok.. bizim onlara karsi bir kizginligimiz da yok.. bizim ki sadice bir üzüntü.. üzüntümüz de tüm ekibe.. yani aslinda bu bes kardese.. Raci, Bahadir, Cüneyt, Necati, Zübeyr.. Ve bana göre de, Pana Film kendi senaristleri disinda, hic kimseyi de senarist olarak ekibe eklemesin.. disardan gelecek olan yabanci bir senarist, bu diziyi yazamaz.. söyle yazamaz.. bu dizi "Kurtlar Vadisi" olmaz artik.. O yüzden, ya eski ekib geri dönecek ve onlar devam ettirecek yada bu isi Pana Yazim Grubu ile bitirecegiz..

Bu arada dediklerine de tamamen katiliyorum..
aynen aga senin dediklerininde tümüne katılıyorum

bunu daha öncede söylemiştik vadiyi dışardan biri yazamaz sürekli takviye takviye diyoruzda kimi alıcaz neyin takviyesi
takviye pana yazım grubuna olacak bunlara her türlü destek verilecek kendilerini geliştirecekler yönetmen bişeyler katacak vs. vs. böyle toparlanacak senaryo
bak onu bende merak ediyom aga o hiç gündeme gelmedi bizim de bilgimiz yok bende zübeyr şaşmaz ın necati şaşmaz la çalışmasını isterim

aynen aga senin dediklerininde tümüne katılıyorum

bak onu bende merak ediyom aga o hiç gündeme gelmedi bizim de bilgimiz yok bende zübeyr şaşmaz ın necati şaşmaz la çalışmasını isterim
bahadır özdener onun da ayrı bi şirket kurduğunu söylemişti ama durum ne bilmiyorum

@takas aslinda hersey Raci'de bitiyor.. Necati Sasmaz Raci ile olayini bitirirse bence gerisi kendiliginden gelecektir.. dizi icin olmasa bile, bu kirginligi bitirsinler.. bu ayrilik onlara yakismadi.. birbirlerine bu kadar seven ve bagli olan bir ekib ben görmedim.. nazar degdi gercekten. Insallah en kisa zamanda barisirlar.

@takas aslinda hersey Raci'de bitiyor.. Necati Sasmaz Raci ile olayini bitirirse bence gerisi kendiliginden gelecektir.. dizi icin olmasa bile, bu kirginligi bitirsinler.. bu ayrilik onlara yakismadi.. birbirlerine bu kadar seven ve bagli olan bir ekib ben görmedim.. nazar degdi gercekten. Insallah en kisa zamanda barisirlar.
aga bende fazlasıyla isterim ama o iş harbiden bitti Raci defteri kapanmıştır artık :(

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 6, Ziyaretçi: 1)

1. takas
  2. china_shangai
  3. Master.1000
  4. -KADİR-

amin aga dediklerinin olmasını bende bekliyorum ve istiyorum

vay be 2000 leride gördük forumda böyle aktif olacağım hiç aklıma gelmezdi