Bence boşa umutlanmayın vadi artık bitti bu kadar çapsız şirketten fazlasını beklememek lazım 2 yıldır adam gibi tek açıklamaları yok
Mehmet canpolat yüzünden diziyi yapamamışlar eylül ayında kv kaos diye başlıcak işte
Bence boşa umutlanmayın vadi artık bitti bu kadar çapsız şirketten fazlasını beklememek lazım 2 yıldır adam gibi tek açıklamaları yok
Bence bu saaten sonra dizi falan başlamaz, Necati Şaşmaz zaten siyasete karışarak hatasını yaptı. Büyük oyuncular Pana'dan gelcek teklifleri bu sefer 100 kere düşünmek zorunda kalacaklar, gerçi Pana'da büyük oyunculara verecek para kalmışmıdır orasıda ayrı bir mesele.
Siyasete katılmaya karar vermiş heralde ustaDeğil diziyle ilgili akıbeti adam dizinin adını telafuz etmiyor. Belediyeleri dolaşıyor
@takas @vadikızı @Emin Özaltun
Arkadaşlar merhaba, bir süredir forumda yoktum sizler için haber edindim beni bilen bilir kaynaklarım sağlamdır her dediğim genelde çıkar Kanal d haberi falan öncelikle size bir haberim var Ağustos dan önce Temmuz sonuna kadar Vadi ile ilgili herşey netleşek gelişmeler var rahat olun 😉
Valla abla Necati Şaşmaz ın bu konu hakkında cevap verdiği yazıda mahkemeye sundukları delil yetersiz çıktı yazmışlardı ve Pana Film şimdi kapanmadıysa sorun çözülmüştürHoşgeldin ablam
Kanal D haberini bende duymuştum özellikle yönetim değişince çıktı bu haber
Mehmet canpolatla mahkemelik olmuştu o bitecekmi acaba bu tarihe kadar
Valla abla Necati Şaşmaz ın bu konu hakkında cevap verdiği yazıda mahkemeye sundukları delil yetersiz çıktı yazmışlardı ve Pana Film şimdi kapanmadıysa sorun çözülmüştür
İnşallah abla merak etme Mehmet Canpolat bişey edemez çünkü Necati Şaşmaz şirkete KENDİ CEBİNDEN yatırdığı paranın dekontunu sunduMehmet Canpolatın sunduğu delillermi yetersiz çıkmış inşAllah çözülmüştür ablam ya
İnşallah abla merak etme Mehmet Canpolat bişey edemez çünkü Necati Şaşmaz şirkete KENDİ CEBİNDEN yatırdığı paranın dekontunu sundu
necati şaşmaz'a donuk suratlı demiş
çukur'a yakıştırılıyor ama kurtlar vadisine'de yakışırdı ufuk bayraktar
nihat doğandan yeni necati şaşmaz açıklaması
Abla ne yazmış göremiyomNihat doğanın hesabımı gerçekten ya
Abla ne yazmış göremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?