Emin Özaltun
Üye
Yeni Pana'da ustalarla çalışacak kabiliyet ve beceri yok, hoş ben dizinin olacağına da ihtimal vermiyorum ama olursa senaryoyu Cahit yazar hazırlıklı ol yüreğine inmesin
Senaryoyu Cahit yazarsa izleyenlere Allah sabır versin
Yeni Pana'da ustalarla çalışacak kabiliyet ve beceri yok, hoş ben dizinin olacağına da ihtimal vermiyorum ama olursa senaryoyu Cahit yazar hazırlıklı ol yüreğine inmesin
bilgi mi tahmin mi bilgisiyse kaynak ??
Ya dün Wiki'de gördüm. Oraya da fazla güvenmem ama yine de yazayım dedim@mesmeso61 kesin bir bilgimi kaynak nedir
Ya dün Wiki'de gördüm. Oraya da fazla güvenmem ama yine de yazayım dedim
Şşşş çaktırma abla.Wiki ne yaw wikipedi mi oraya giriliyormu ki nasıl girdinde baktın
Şşşş çaktırma abla.
Usta acayip zayıflamış [emoji44]Bir tarafta 15 Temmuz gecesi canını hiç düşünmeden tankların altına yatan Metin Doğan, diğer tarafta çekmiş olduğu dizisiyle ve devletimizin arkasında dimdik duruşuyla tanıdığımız Necati Şaşmaz
sanmam; aga süreçte sıkıntı vadiyle ilgli çıt yok sıkıntı varRahatsızlığı falan mı var acaba?
Gece gece gaza geldim be
Usta değilde erhan midesine tüp takdırdıUsta duyarsa mutlaka görüşür. Rabbim yardımcıları olsun inşallah.
Erhan Ufak'da baya zayıflamış acaba ikiside ilaç vs. kullanıyor olabilirmi
BOMBA HABER !!!! KURTLAR VADİSİ TRT1'DE DEĞİL VE PANA FİLM ÇOK ÇOK YAKINDA KANALI TANITIMLA AÇIKLAYACAK !!!
BOMBA HABER !!!! KURTLAR VADİSİ TRT1'DE DEĞİL VE PANA FİLM ÇOK ÇOK YAKINDA KANALI TANITIMLA AÇIKLAYACAK !!!
Aynen faceden kvp forum söyledi ztn benim kaynak oralarKesinmi haber ablam ay heyecanlandım şimdihadi inşAllah
Aynen faceden kvp forum söyledi ztn benim kaynak oralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?