Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yok sanmam olmasınıda istemem ilk tercihim hep tv ekranı olur

aynen abla düz mantık öyle anlam çıkıyoda inş öyle olur bende yine de bir kuşku var

Bende nette olacağını sanmıyorum valla Kadir bendede korku var nasıl olacak hangi kanalda rating falan benim korkularım var açıkcası ama güveniyorum Necati Şaşmaza

Show Tv en iyi tercih olur zaten bir tek o kalıyor ;

TRT başka dizi başlıyor, ATV 'de Eşkıya var
Kanal D ihtimali yok. StarTV Siyah inci diye bir dizi var kolay kolay degiştirmezler gününü.

Ama düzgün bir sponsor olursa PuhuTV fena olmaz aslında , Fİ oradan yayınlanıyor ve gayette iyi izleniyor. YouTube'den o işler yürümez amatör dizi değil sonuçta koca Kurtlar Vadisi kanal bulamıyorsa yayınlamalarına gerek yok bence dükkanı kapatıp gitsinler

Necati Şaşmaz bu iş olmasa eğer şubatta dizi olacak falan demezdi bence fragmanla beraber kanalı söylemek istiyor sanırım ondan hala kanal haberi yok bence @Emin Özaltun

Bence 360’ta falan olur. Show bu bütçeyi veremeyebilir Vadiye. TRT’de zaten başka dizi varmış. Başka alternatif kalmıyor zaten.

Eyvallah kardeşim sağolasın. İyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın videolara devam mı?
Tanıtımdan sonra senden efsane videolar bekliyorum ona göre

İyiyim çok şükür usta
Özlemiştik gelmen iyi oldu, işlerden dolayı vs yapamıyorum bu aralar ama tanıtım çıksın hele bi inşallah elimden geldigince yapmaya çalışıcam
Kendine iyi bak

BOMBA HABER
Şimdiye kadar söylediklerim çıktı mı çıktı ? Bir kaynak aldım faceden !
KV Kaos için bir kanalla anlaşıldı !! Fragman ile öğrenicez Çok Yakında !

Maskeli fedai vadide Kaos sayfasından

Bildigimiz şeyler bunlar
Elbet bir kanalla anlaşıcak
Hadi bakalım hayırlısı bekliyoruz inşallah

2018 de inş vadinin dönüşüne ve yeniden şahlanmasına şahit olalım