Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga şu adamalrı bu konuda paylaşma ya Vadi sayesinde meşhur oluyorlar sonra ayrılıyorlar hadi ayrıldın bir sezon bekle yani hemen başka bir diziye geçiyorlarbeyaz karanfil tanıtım resmi
Aga şu adamalrı bu konuda paylaşma ya Vadi sayesinde meşhur oluyorlar sonra ayrılıyorlar hadi ayrıldın bir sezon bekle yani hemen başka bir diziye geçiyorlarbeyaz karanfil tanıtım resmi
aga bu adam tepki verilecekler arasında en sonlardadır yıllardır vadi sayesinde var olan insanlar neler yaptı vadiyi bitirmek için asıl tepkiyi hak eden onlarAga şu adamalrı bu konuda paylaşma ya Vadi sayesinde meşhur oluyorlar sonra ayrılıyorlar hadi ayrıldın bir sezon bekle yani hemen başka bir diziye geçiyorlar
Ne oldu da birden araları açıldı hala anlamıyorumaga bu adam tepki verilecekler arasında en sonlardadır yıllardır vadi sayesinde var olan insanlar neler yaptı vadiyi bitirmek için asıl tepkiyi hak eden onlar
Necati abi Başbakan ile görüştü ya benim görüşüm o nedenden dolayı olduNe oldu da birden araları açıldı hala anlamıyorum
işte ben de ona oldukça şaştrtyorum para için desem bu adamlar yeni şöhret olmuş insanlar değiller kiNe oldu da birden araları açıldı hala anlamıyorum
Yok ben öyle düşünmüyorum senaristlerde Ak Partili hatta Bahadır Özdener Ahmet Davutoğlunun öğrencisi yani ben bu olay yüzünden kavga ettiklerini düşünmüyorum.Necati abi Başbakan ile görüştü ya benim görüşüm o nedenden dolayı oldu
aga tamam da kim ne istedi yıllardır bunlar zaten hükümete hak veren senaryolar yazmadılar mıNecati abi Başbakan ile görüştü ya benim görüşüm o nedenden dolayı oldu
Kesinlikle para yüzünden değil başka birşey varişte ben de ona oldukça şaştrtyorum para için desem bu adamlar yeni şöhret olmuş insanlar değiller ki
Yok yav ben o olayla ilgili olduğunu sanmıyorumaga tamam da kim ne istedi yıllardır bunlar zaten hükümete hak veren senaryolar yazmadılar mı
ya bilmiyomda ben cidden böyle birbirine bağlı insanların ayrı düşmesine üzüldümO halde aile sorunu olabilir miras falan
şöyle sorayım reaksiyon mu beyaz karanfil mi? @takas @china_shangai @Maskeli Fedaisabrın sonu selamettir bikaç gün içinde resimler gelmeye başlar çekimler yavaş yavaş başlıyor
bu arada her ne kadar vadiyi satsalarda abdül ve karanın yeni dizisi ilgimi çekmiyor değil
ekranda şuan diziler 2 ye bölündü vadi ve çakma vadiler
Beyaz Karanfil perşembe olacak yüzde yüz onun için şansı düşüksabrın sonu selamettir bikaç gün içinde resimler gelmeye başlar çekimler yavaş yavaş başlıyor
bu arada her ne kadar vadiyi satsalarda abdül ve karanın yeni dizisi ilgimi çekmiyor değil
ekranda şuan diziler 2 ye bölündü vadi ve çakma vadiler
perşembe olursa baya iyi malzeme çıkarBeyaz Karanfil perşembe olacak yüzde yüz onun için şansı düşük
Reaksiyon iyi dizi gibi görünüyorperşembe olursa baya iyi malzeme çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?