Abla Alperen Zafer demişti 2 ay önce ama kabul edilmediAa yolladmı necati bey ne zaman yolladı peki
@batuhankaralar Peki Necati 2-3 ay önce taleb yolladığında Bahadır Özdener'e Raci baban'ı kabul etmediklerini biliyon mu ?
Abla Alperen Zafer demişti 2 ay önce ama kabul edilmediAa yolladmı necati bey ne zaman yolladı peki
Abla Alperen Zafer demişti 2 ay önce ama kabul edilmedi
@batuhankaralar Peki Necati 2-3 ay önce taleb yolladığında Bahadır Özdener'e Raci baban'ı kabul etmediklerini biliyon mu ?
Ya tmm EDHO 'yu izliyom ama bu Raci ye karşı sıcaklığımdan değil ablahımm tmm cnm
E ne olacaktı dizi Necati Şaşmaz ölene kadar devam mı edecekti? Ya da efsane diziyi muhteşem bir finalle taçlandırmak varken şimdi kanalsız kalınca iyi mi oldu?Ya abla Raci Şaşmaz'ın bi yeri kalktı kendisi Kurtlar Vadisi ni bitirmek istemiş Necati karşı gelmis ve usta dediki : Diziyle ilgilenmiyon diye sonra kavga çıkmış önce bahadır lar sonra raci çıktı ! @vadikızı Necati şaşmaz bahadır özdener e görüşme talebi yolladı raci için ama kabul gelmedi devran döner necati şimdi kabul etmedi @batuhankaralar
Valla abla ben de olsam aynı şeyi yaparım. Benim dizim 10-11 reyting alacak tüm Türkiye'de konuşulacak gidip ihtiraslar yüzünden mahvolan diziyi toparlayacağım öyle miBen zor olduğunu düşünmüyorum barışmalarını bende isterdim ama barışsalar bile ben
rica beyin vadiye devam etmek isteyeceğini hiç düşünmüyorum eylül ayında başlarsa dizi
bence yine zirvede olur
Ya tmm EDHO 'yu izliyom ama bu Raci ye karşı sıcaklığımdan değil abla
Valla kimse babamın oğlu değil ben olanı söylüyorum. İkisi de koskoca adam koskoca yapımcı yollarını ayırabilirler ama kardeşlik bağlarını koparamazlar. Necati para için Raci'yi silmiştir nokta.Abla Alperen Zafer demişti 2 ay önce ama kabul edilmedi
Haklısın kardeşim ama hep derdi raci yancısı bahadır : necati baba ne zaman isterse ozaman öldürürüz diye adam devam etmek isteyince anlaşmazlık çıktı şimdi yalan mı kardeş @batuhankaralarE ne olacaktı dizi Necati Şaşmaz ölene kadar devam mı edecekti? Ya da efsane diziyi muhteşem bir finalle taçlandırmak varken şimdi kanalsız kalınca iyi mi oldu?
Valla abla ben de olsam aynı şeyi yaparım. Benim dizim 10-11 reyting alacak tüm Türkiye'de konuşulacak gidip ihtiraslar yüzünden mahvolan diziyi toparlayacağım öyle mi
E ne olacaktı dizi Necati Şaşmaz ölene kadar devam mı edecekti? Ya da efsane diziyi muhteşem bir finalle taçlandırmak varken şimdi kanalsız kalınca iyi mi oldu?
Valla abla ben de olsam aynı şeyi yaparım. Benim dizim 10-11 reyting alacak tüm Türkiye'de konuşulacak gidip ihtiraslar yüzünden mahvolan diziyi toparlayacağım öyle mi
Bence para için silmedi adam londradan ödül aldı vadi ödülü değildi
@batuhankaralar @vadikızı olan oldu işte gönül isterdiki iki baba barışsın , aile büyükleri araya girmiş yinede erimemiş tamam suç necatide diyelim usta kaza yapınca Raci aramış sormamış bile bu kadar hayvanlık yapılır ! Düşmanımı bile ararım bunda karara varalım suç necatide ama raci tarafından beklenmeyen şeyler geldi
Ya abla 15-16 reytingleri gören dizi 3 reytinge nasıl düştü? Bana burada kimse Necati suçsuz demesin bu dizi TNT gibi okeye oynayan bir kanalda bile 8 reyting aldı eskisi gibi olsa Kanal D'de 20 reytingi görürdü. Yanlış adamları diziye doldurdu sonuç olarak 3 reytingi gördük yerin dibini boyladık.Ucunda abim varsa ben yapardım iki dizide devam edrdi sonuçta ben mahvolduğunu düşünmüyorum ama yanlışlardan dolayı düştü biraz tabii benim umudum var eylülde yine yükseliriz ya
Peki Raci vefasız, küçük kardeşleri Zübeyir niye arayıp sormuyor? Hadi onu da geçtim Bahadır var, Cüneyt var, Gürkan Uygun var Kenan Çoban var niye onlardan bir mesaj gelmedi? Bir kişiye 10 kişiye birden küsmüşse sorumlusu küsendir Necati'yi suçsuz düşünmeyin.Bence para için silmedi adam londradan ödül aldı vadi ödülü değildi
@batuhankaralar @vadikızı olan oldu işte gönül isterdiki iki baba barışsın , aile büyükleri araya girmiş yinede erimemiş tamam suç necatide diyelim usta kaza yapınca Raci aramış sormamış bile bu kadar hayvanlık yapılır ! Düşmanımı bile ararım bunda karara varalım suç necatide ama raci tarafından beklenmeyen şeyler geldi
Ya abla 15-16 reytingleri gören dizi 3 reytinge nasıl düştü? Bana burada kimse Necati suçsuz demesin bu dizi TNT gibi okeye oynayan bir kanalda bile 8 reyting aldı eskisi gibi olsa Kanal D'de 20 reytingi görürdü. Yanlış adamları diziye doldurdu sonuç olarak 3 reytingi gördük yerin dibini boyladık.
Peki Raci vefasız, küçük kardeşleri Zübeyir niye arayıp sormuyor? Hadi onu da geçtim Bahadır var, Cüneyt var, Gürkan Uygun var Kenan Çoban var niye onlardan bir mesaj gelmedi? Bir kişiye 10 kişiye birden küsmüşse sorumlusu küsendir Necati'yi suçsuz düşünmeyin.
@batuhankaralar ya onlar oyuncular biz kardeşinden diyoz kenan lada küs ! Mematiyle küs değil
Bu arada abdğlhey cahit yüzünden ayrıldı diziden @vadikızı
Bilmiyom ama bunları biliyomusunuz diye bi etkinlikte çıkmıştı haberCahit yüzündenmi niye
Bende Cahit yüzünden çıktı diyenlerdenim. Son sezon Abdülhey gibi bir karakteri Cahit karşısında çocuk yaptılar resmen önce otoparkta Cahit Bey’den dayak yedi sonra Polat'ı vurdu diye yine Abdülhey'i döverek hesap sordu üstelik bütün sezon boyunca Abdülhey'i bitirmek için elinden geleni yaptı şahsen ben Abdülhey'in yerinde olsam diziden çoktan çıkardım. Adam yılların oyuncusu Erhan'a bile senaryo gereği çocuk gibi davranıyor halbuki bizim Erhan ne kadar zeki bir adamdı... Daha birçok oyuncu bu yüzden ayrıldı. Dizimizi bu hale getiren adama diyecek çok şey var ama neyse çokta uzatmamak lazım.Cahit yüzündenmi niye
Hislerime tercüman oldun aga ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama ciddiye alan yok. Dizide Polat ve Erhan dışındaki bütün karakterler gereksiz, ben Necati beyin yerinde olsam paraya kıyıp milyonluk kadro kurardım senaryoyu da siyasete girmeden hakkını verecek birisine teslim ederdim. Eğer 1 sezonda toparlanmazsa zaten güzel bir final yapıp bitirirsin ama böyle cast ajanslarından bile toplanmayacak kalitedeki oyuncularla bir halt yapılmaz.Açık ve net mesela ben bir kanal sahibi olsam ;
Geçen seneki Vadi reytinglerine bakarım ne kadar berbat! ( Geçen sene tarihinin en düşük reytinglerini aldı )
Sonra bu sezonki kanalıma sunulan teklifteki kadroya bakarım, ( Avanak Çapsız Azra,Kenan, Asya ve Yusuf ( Yusuf Gerçi saydıklarımdan iyi ) , var ise kadroda ve senaryoyu Kertenkele Cahit yazıyor ise tekrardan açıkcası kanal sahibi olsam teklifi direk geri çeviririm.
Kurtlar Vadisi 'nin bir ismi var, Gerçekten Türkiye'nin efsanesi , Fakat geçen sezona bakarsak o efsane'ye darbe vuran Cahit Kayaoğlu ve Tayfası var.
Objektif bakarsak konuya Raci Şaşmaz'dan sonra Kurtlar Vadisi gerçekten bir çöküntü yaşadı, Bir süre KGT ve Pusat Çakır karakterinin durması ile idare etti fakat kertenkele Cahit kendini paşa yapıp 1 bölümde KGT 'yi ve Zülfikar,Timur'u vs yok edince , ilerleyen bölümlerdede Pusat Çakır'ı çıkartınca olanlar oldu açıkcası.
Şu ortadaki ; Kurtlar Vadisi 'ne şuan sahip çıkacak tek kanal Devlet kanalımız olan TRT 1 olur... Başlasa bile senaryoyu Cahit alırsa ve kadroya efsane isimler alınmadıkça , Avanak tayfa diziden çıkartılmadıkça yine malesefki reytingler aşırı bir çöküntü yaşar ve 100 bölüm'ü göremez..
Umuyorumki Raci Şaşmaz ile Necati Şaşmaz tekrardan yollarına birlikte devam eder ve Kurtlar Vadisi efsanesi geri döner...
@Emin Özaltun @batuhankaralar katılıyorum ama emincim kanal konusunda sana katılmıyorum ben rating konusunda değil para konusunda anlaşamadıklarını düşünüyorum vadi masrafı çok Trt 1 de yayınlaması elbette çok iyi olur yine ratinglerini alır ama önce oyuncu kadrosu çok iyi olmalı bence kadroda defne samyeli yusuf falan olmamalı gerçek oyuncular olmalı senarist grubu iyi olmalı en önemlisi senaristin iyi olmasıdır bence Batuhan bence Edho oyuncular iyi ama düzen yok katılmıyorum😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?