Polat Şaşmaz
Favori Üye
Arkadaş pana film setinde çalışıyor her türlü soruyu kendilerine sorabilirsinKaynak varmı ..?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş pana film setinde çalışıyor her türlü soruyu kendilerine sorabilirsinKaynak varmı ..?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ve Aleykümselam aga İnşallah kalıcısındır. Vadiyle ilgili bi gelişme yok aynı tas aynı hamamselamun aleyküm vadiciler son durum ne vadiyle ilgili
selamun aleyküm vadiciler son durum ne vadiyle ilgili
A.s aga hoşgeldin; ocak ta yeni bölümler başlayacakmış muhtemelen 360 tv de tabi tanıtım çıkmadan garanti birşey yokselamun aleyküm vadiciler son durum ne vadiyle ilgili
merakla bekliyoruz aga çok özledik çokA.s aga hoşgeldin; ocak ta yeni bölümler başlayacakmış muhtemelen 360 tv de tabi tanıtım çıkmadan garanti birşey yok
| HABER
Serdar Akar'dan sonra görüntü yönetmeni Selahattin Sancaklı ve Pusu'nun 1.reji ekibi de Pana Film ile yollarını ayırarak Payitaht: Abdülhamid dizisine transfer oldu. Böylece Kurtlar Vadisi Pusu'nun kamera arkası ekibi yönetmen Doğan Ümit Karaca dışında tamamen dağıldı.
Darbe filminin sonunda "Yönetmen: Necati Şaşmaz" yazısı bekliyorum kimse kalmadı ablaAaa vallamı umarım iyi bir ekip gelir o zaman
Darbe filminin sonunda "Yönetmen: Necati Şaşmaz" yazısı bekliyorum kimse kalmadı abla
Çöp kalmış çöpü de atsın gitsin| HABER
Serdar Akar'dan sonra görüntü yönetmeni Selahattin Sancaklı ve Pusu'nun 1.reji ekibi de Pana Film ile yollarını ayırarak Payitaht: Abdülhamid dizisine transfer oldu. Böylece Kurtlar Vadisi Pusu'nun kamera arkası ekibi yönetmen Doğan Ümit Karaca dışında tamamen dağıldı.
kasım da bitti artık bu saatten sonra vadiyle ilgili bir gelişme olması süpriz olur ; birşey olacaksa 2017 eylül ü için beklemek lazım
Ne demek bölümler olmayacak. Öyle bi durum olmaz İnşallahEğer dizi olarak devam edemeyecekse her sene bir sinema filmi olarak Kurtlar Vadisi'nin devam etmesi lazım. Rambo, James Bond gibi... bence de bu olmalı
Hayırdır aga bu saatte ne işiAga bugün izlemeyemedim işteydim yeni geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?