Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga aynı yorumları bende okudum bak söyleyecektim sende bakmışsın 3-5 çakal hariç dikkate alan yok gerçi nihat doğan ı ciddiye alan adamda ciddiye alaınacak birisi değildir

Beyaz tv yanlış yaptı yapıyor

aynen bunların vadiyi karalamaya çalışması işimize bile gelir vadicileri canlı tutmak açısından
kaale alan yok zaten bunlar kim ki

aynen bunların vadiyi karalamaya çalışması işimize bile gelir vadicileri canlı tutmak açısından
kaale alan yok zaten bunlar kim ki
Bu da başka bir açı yalnız seyirci pana ya dizi yok diye yine bozuk atıyor

o konuda haklıyız aga büyük bir özlem var
Seyirciye bak değişik hem yerden yere vuruyor olmayınca yine yerden yere vuruyor isyan ediyor işte vadicilerin olayıda başka büyük bir sevgi tokadı vurup bagrına basıyor

Seyirciye bak değişik hem yerden yere vuruyor olmayınca yine yerden yere vuruyor isyan ediyor işte vadicilerin olayıda başka büyük bir sevgi tokadı vurup bagrına basıyor
aga vadiye sadece biz sallayabiliriz kimseye de asla yedirmeyiz

evet aga bende çok özledim ama vadi olmayınca olmuyor işte tekrarı bile bize yazdırıyor. zaten abiden sonra hiç giresim falan yoktu
Abi olsaydı şimdi o kendine has uslubuyla şahane mesajlar yazardı ; vadide olmayınca bu sene tv ye bakmıyorum onceden dizileri izlemesemde belli başlı şeylere bakardım şimdi oda yok

Abi olsaydı şimdi o kendine has uslubuyla şahane mesajlar yazardı ; vadide olmayınca bu sene tv ye bakmıyorum onceden dizileri izlemesemde belli başlı şeylere bakardım şimdi oda yok
aynen bende böyleyim aga doğru düzgün izlediğim bişey yok heycanla beklediğim hiçbişey yok. vadinin yokluğunda en azından eski vadi veya pusunun başından başlasalardı her gün izlerdim yine izliyorum ama heycan yok fazla. ah abi ah çok özledik be gidişi o kadar ani oldu ki 2 ay geçmesine rağmen unutamıyoruz çok müthiş bir adamdı. mekanı cennet olsun efendimiz s.a.v e komşu olsun inşallah

231. Bölümde bitti

Amin aga mekanı cennet olsun ; abi gibisi gelmez

231. Bölümde bitti

Amin aga mekanı cennet olsun ; abi gibisi gelmez
aga dün 2 bölüm vermişlerdi bugün 1 bölüm verdiler valla 2 gündür full 360 izliyorum favori kanalım oldu
beyaz tv nin yerine geçti artık vadiye ve necati şaşmaz a laf söyleyen kim olursa olsun onunla ilişkim biter ünlüler bazında

@-KADİR- aga şöyle bi hesap yaptım 360 tv toplam 70 bölüm vadi yayınlayacak. her hafta 5 bölüm desek 14 haftaya denk geliyor bu da ocak ayına isabet ediyor. dün 2 bölüm verdiler arada bir 2 bölüm verirlerse 300.bölüme ocak ayının tam 1 i gibi gelmiş olurlar acaba diyorum

Bitecek tabi aga beyaz tv de dediğin gibi kara listeye girdi diğerlerini zaten saymıyorum ciddiye alınacak kişiler bile değiller

Vay be bu kanala acayip kanım ısındı. Zaten Vadi'yi almadan önce de yeni bir yayın ilkesi belirlenmişti güzel programlar vardı kanalın çehresi değişmişti adeta. Yakında ilk 100'e de girerler. Ethem Sancak kanalı uçuracak belli

Beyaz Tv'nin aniden saldırmasının nedeni Vadiyi kaybetmesidir çok net. Melih ve oğlunun müdahale etmemesine şaşırmadım zira o aileden hiç haz etmediğimi daha önceden de belirtmiştim. Çıkarcı ve kaypak tavırlarıyla Ak Partiye hiç yakışmayan isimler.

Vadiye sallayan ilk kişiler değil son da olmayacak ancak ben hâlâ Pana Filmden açıklama bekliyorum hem domain-patent krizi için hem de dizinin akıbeti için.

Bu Necati Şaşmaz bu sanatçıların çok çok üstünde kimseyle en ufak bir mukayeseye bile girmez eş deger olabilme ihtimali olan tek bir kisi bile yok o yuzden çekememezlik ve kıskançlık yıllardır had safada kendisine karşı

aynen hiç kimse çekemiyor bu adamı çünkü hepsi çok iyi biliyor ne yaparlarsa yapsınlar bu adam gibi olamayacaklar. sonuna kadar ustanın arkasındayız.
aga üstte yazdığım mesaja ne diyorsun
@-KADİR- aga şöyle bi hesap yaptım 360 tv toplam 70 bölüm vadi yayınlayacak. her hafta 5 bölüm desek 14 haftaya denk geliyor bu da ocak ayına isabet ediyor. dün 2 bölüm verdiler arada bir 2 bölüm verirlerse 300.bölüme ocak ayının tam 1 i gibi gelmiş olurlar acaba diyorum

Efe can kardéş hoşgeldin 😀 ; açıklama yapılırmı zor hadi onu geçtim bu sezon ara verildi neden kamuoyu ile paylaşılmaz

İşte aga ben de sana onu sordum bende dün aynı hesabı yaptım aynen acaba mı dedim ? Bak kesin olarak dizide yok demediler bence bu ihtimale yok diyemeyiz

Hoşbulduk aga
Özlemişim bu konunun böyle canlanmasını
Öyle bir özlem var ki şu suni kaos bile bizi coşturmaya yetti. Bir an önce diziyle ilgili veya filmle ilgili bilgiler paylaşılmalı. En azından içimiz rahatlasın.

@MEnes hoşbuldum kanka eyvallah.

aga resmi hesaptan paylaşım yapılması 360 tv nin büyük reklam kampanyası ve sahiplenmesi necati şaşmaz ın kanalı ziyaret etmesi ve de açıklama gelmemesi galiba ocakta bişeyler olacak dedirtiyor

O konuda çoktan bilinmeyenli denklem haline geldi ; kast belli değil senaryo yazıldı mı yazılıyor mi belli değil senarist kim hangi dönemde cekimler başlayacak vizyon tarihi ne zaman yönetmek kim vs. hepsi muamma 😀

aga resmi hesaptan paylaşım yapılması 360 tv nin büyük reklam kampanyası ve sahiplenmesi necati şaşmaz ın kanalı ziyaret etmesi ve de açıklama gelmemesi galiba ocakta bişeyler olacak dedirtiyor
İşte bu unsurlar epeyce dikkat cekiyor kanal şimdiden eski bölümlerini alarak ne kadar reklam yaptı her internet sitesi ulusal gazeteler 360 tv den bahsetti kurulduğundan bu yana en çok gündeme geldiği dönem ethem sancak da para var reklam gelirleriyle maddi sorun aşılabilir zaten reyting kaygısı bu kanalda olmaz olabilir yani