Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aleykümselam agam [emoji2] susmak olmaz. Sen konuş ki millet adam görsün. Zaten ortada adam eksikliği var olanlarda kaybolmasın.
Eyvallah kardeşim var ol
Konuşsan ne olur konuşmasan ne olur zihinlerdeki putları-tabuları yıkamazsın. İroni yaptık diye üçbeş çapulcu linç etmiş arkamızdan çok üzüldüm
Biz susalım onlar konuşsun ama elbet putları yılacak bir Hz.İbrahim çıkar 😉

Vadi 360 ile anlaştı beyaz tv yayınlayamadı ve bir daha da yayınlayamayacak olması dan dolayı şuursuzca saldırıyor primci kıskanç nihat da firsatcılık yapıp prim yapma peşinde şu ana kadar necati bey buna cevip verip prim yaptırmadıkça daha da kuduruyor

Bak burada vadi için ne diyorlar aynı zamanda bu karekter yoksunlarına ince dokundurup olayı bence özetlemişler ; https://twitter.com/x/status/785733780644343808 @takas @Doğu @Polat Şaşmaz @papuleoo @mrt-06

Son düzenleme:
bu adam on numara bir adama benziyor vadici olduğu belli lafı gediğine oturtmuş
bundan sonra beyaz tv izlemem söz konusu bile olamaz necati şaşmaz ın bunlara cevap vermemesi de ayrı bi müthişlik deliriyolardır iyice

Aynen adam vadici 360 tv ye baya ısındım adamlar gece gündüz vadi mesajı veriyorlar ; yalnız beyaz tv nin yaptığı rezalet gezici ne olduğu belirsiz sahibi belli olmayan nihat doğan denilen şarlatana vadiyi necati şaşmazı taşlatmaya kalkıyorlar bu yapılan kara propagandaya yazıklar olsun necati abi anlaşılan ciddiye dahi almıyor ; güzel bir söz var deveye diken insana .... diye bu vasıfsız halk tv de melih gökçek e faşist diye hakaret ediyordu şimdi osman gökçek in kanalında şarlatanlık yapıp para kazanıyor

yazıklar olsun buna izin verenlere de belli ki kasıtlı yapılıyor videoyu izliyorum şuanda ordaki karılar inanmıyorum şok mok diye bağırıyolar şimdi ana avrat sövecem burda olmayacak resmen vadiyi nihat doğan denen ..... karalatmaya çalışıyolar. necati şaşmaz ın melih gökçekle her türlü irtibatını kesmesi lazım böyle vefasızlık olamaz. yıllarca tekrarını niye yayınladınız o zaman diye sorarlar adama yazık ya yazık
edho isimli dandik dizide p.i.ç sahnesini övüyo bunlar ulan o diziyi yazan adamlar bu sahneyi yazdı zaten neyin kafasını yaşıyosunuz
necati abinin bunları kaale almamasına çok seviniyorum adam gibi adam

Aga bunlar vadiyi yayınlayamayınca it gibi saldırıyor 360 tv ye selam olsun ; ne vadiymiş arkadaş yıllardir denilmeyen birakilmadı dizi ortada yok hala vadi konuşuluyor kim gündem olmak istiyorsa vadiye sallıyor butün siteler gazeteler hit uğruna yalan yanlis demeden haber yapıyor meyve veren ağaç taşlanırda yıllardır bu ağaç ın kurumamasıda enteresan zor iş valla

işte bu yüzden gelmiş geçmiş gelecek en büyük dizidir her zaman böyle kalacaktır. tekrarı bile kavga yaratmaya yetiyor 360 tv ye helal olsun

Aga 360 tv ye ne diyorsun resmi hesapta 3-4 defa reetwet yaptı birde süpriz falan dediler 230. Bölümden de başlatınca acaba bir tarihe mi denk getirmek için son 2 sezonu yayınladılar diye düşunmedim değil sen ne diyorsun

çok zor aga o kanalda yeni bölümlerin yayınlanması ama herşey olabilir. verdikleri değeri görünce neden olmasın diyorum vadiyi hakeden bir kanal

çok zor aga o kanalda yeni bölümlerin yayınlanması ama herşey olabilir. verdikleri değeri görünce neden olmasın diyorum vadiyi hakeden bir kanal
Dediğin gibi belli olmaz vadi bu sezon ara verildi diye resmi açıklama yapmadı yapmayınca da insan ister istemez acaba mı diyor belki de demek istiyor filmden de ses yok

Dediğin gibi belli olmaz vadi bu sezon ara verildi diye resmi açıklama yapmadı yapmayınca da insan ister istemez acaba mı diyor belki de demek istiyor filmden de ses yok
aga bu kanalda reyting beklentisi olmaz bilemiyorum çok büyük risk
bu beyaz tv ve çapsız programı çok olmaya başladı aga ulan 4 sene önceki sahne yeni mi aklınıza geliyor bi de necati şaşmaz dan açıklama bekliyolar komedi resmen
o sahneyi yazanda çekende raci ve yancılarıdır

Aynen nereden bakarsan rezalet 4 yıldır vadiyi yayınladın ne tesadüf vadiyi elinden kaçırdın başka kanalda yayına başladı sen de vadiyi yeni keşfedip başladın saldırmaya

ama boşa uğralıyolar halk kurtlar vadisinin sonuna kadar arkasındadır tüm yorumlar bunu gösteriyor boşa uğraştılar kaybeden kendileri oldu bende bundan sonra beyaz tv yi asla izlemem izletmem yanlış yaptılar siliyorum tv den.

genel kanı bu; Bu millet Erdoğan'a sahip çıktığı kadar Polat Alemdar'a da sahip çıkar. Internet haberi bu asılsız mesnetsiz iddialari ve haberleri yüzünden takibi bırakıyorum.