Oldu bile [emoji2] yeni sezonda ATV'deyizolursa bu şartlarda mantıklı olur
Oldu bile [emoji2] yeni sezonda ATV'deyizolursa bu şartlarda mantıklı olur
aga şimdi bir resmi açıklama gelsin sonra artık sabaha kadar olacakları olması gerekenleri konuşmaya başlarız psikolojimiz bozuldu ondan temkinliyimOldu bile [emoji2] yeni sezonda ATV'deyiz
Ben kanaldan ziyade başka bir olaydan dolayı ATV'de olacağına hüküm verdim. Büyük ihtimallede öyle olacak.aga şimdi bir resmi açıklama gelsin sonra artık sabaha kadar olacakları olması gerekenleri konuşmaya başlarız psikolojimiz bozuldu ondan temkinliyim
aga nereden bu sonuca ulaştın paylaşda bizde nasiplenelim@-KADİR- unutmadan söyleyeyim eğer dediğim olmuşsa senaryo sıkıntısıda hal olur.
Gol gelsin de felç değil kötürüm bile olurum yeter ki bu sezon Vadi olsun@Doğu pana dan ilk gol geldi gibi sen felç olacaksın hazırlan !
ben mi yayınlatmıyorum nasıl bir bağ kurdunGol gelsin de felç değil kötürüm bile olurum yeter ki bu sezon Vadi olsunYoksa bir sezon senle uğraşırım
Paso son sezona söveceğim için ister istemez saflara ayrılırızben mi yayınlatmıyorum nasıl bir bağ kurdunherşey bir yana vadi eylül ayında ekranlarda olmalı olmazsa her tülü zarardayız
iyiymiş her türlü yayınlanması lazım başka yolu yokPaso son sezona söveceğim için ister istemez saflara ayrılırızSon sezonun yıkılmaz son kalesi olarak sen de bana karşı olacağından iç savaş çıkacakEn hayırlısı bu sezon yayınlanması.
Zamanı gelince paylaşırız şimdi sırası değil.aga nereden bu sonuca ulaştın paylaşda bizde nasiplenelim
bu isimleri kim uyduruyor aga hepsi yalan hiçbiri alınmayacak ayrıca ben kanalın belli olduğunu da düşünmüyorum herkes bişey söylüyor ama kimse bişey bilmiyorFikret Kuşkan, Kanbolat Görkem Arslan, Uğur Pektaş, Vatan Şaşmaz, Hakan Ural ve Tolga Güleç.
içlerinden bir tanesinin doğru olduğunu düşünmüyorum
kanal işi bir şekilde aslında belli olmuştur olmayacaksa da belli olmuştur takvime bakarsak geç kalınıldı zaten atv ve show dışında diğerleri uzak kalıyor 3-4 gün içinde blli olurbu isimleri kim uyduruyor aga hepsi yalan hiçbiri alınmayacak ayrıca ben kanalın belli olduğunu da düşünmüyorum herkes bişey söylüyor ama kimse bişey bilmiyor
aga showda asla vazgeçmem başlayacak demişsin kesin mi o olaykanal işi bir şekilde aslında belli olmuştur olmayacaksa da belli olmuştur takvime bakarsak geç kalınıldı zaten atv ve show dışında diğerleri uzak kalıyor 3-4 gün içinde blli olur
valla bu dizi tarihlerini paylaşan sayfalardan gördüm zaten o kesinse show direk düşüyoraga showda asla vazgeçmem başlayacak demişsin kesin mi o olay
aga artık hiçbir habere inanmıyorum herkes bişey uyduruyor yalan haber okumaktan bıktım pana resmi açıklamayı yapsın da rahatlayalım ne olacaksa da olsun belirsizlik kötüvalla bu dizi tarihlerini paylaşan sayfalardan gördüm zaten o kesinse show direk düşüyor
şu zamanda şu belirsizliği hiç yaşamamız lazımdı tam ivme yakalacağımız dönemdiraga artık hiçbir habere inanmıyorum herkes bişey uyduruyor yalan haber okumaktan bıktım pana resmi açıklamayı yapsın da rahatlayalım ne olacaksa da olsun belirsizlik kötü
kesinlikle aga herkes vadiyi bekliyor şov yapacağımız ve yeniden coşacağımız zaman inşallah doğru kararlar verilir en kısa sürede zamanda kalmadışu zamanda şu belirsizliği hiç yaşamamız lazımdı tam ivme yakalacağımız dönemdir
birde şöyle bir endişem var enerjilerini mesailerini kanalı bulmaya falan verip asıl çalışma yapılması gereken kısmı es geçilmiş ise yine sıkıntılar yaşarızkesinlikle aga herkes vadiyi bekliyor şov yapacağımız ve yeniden coşacağımız zaman inşallah doğru kararlar verilir en kısa sürede zamanda kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?