- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Yok abi ya vadiyi izliyomda icimi dokmek icin buraya yazdimAha Leylos cikti LeylosLa olm biz ne diyorsun sen nerdeysin al leyloşun senin olsun))
Oha nerede gormedimO veda mesajı yazmış ve o günden beri foruma giriş yapmamış
Oha nerede gormedim
XanTierYapma ya acaba ne oldu da veda etti
En guzelini yapmis bence bende bir ara ara vermiştim sıkılmıstım o gun bugundur mesaj sayim 200 lerde yuksegi yok o da İnsallah boyle birseydirXanTier
Veda vakti.. Zaten aktif olmayan ben, gidince hiç hissedilmeyecektir zaten.
Pardon giriş yapmamış dedim ama bugün 00:32'de giriş yapmışta mesajı yazdığı tarihten itibaren bir konuya mesaj yazmamış
pek sessiz olduğumuz söylenemez 3 aydır konuşuyokfırtına öncesi sessizlik
Bizdeki de sessiz çığlık))
keşke öyle bir imkan olsaNecati bey burayı takip etseydi sorun falan kalmazdı
abi güldürme adamlar kaç aydır resmi sitelerini açamadılar dahakeşke öyle bir imkan olsa
Ya arkadaş bunların halkla ilişkiler bölümü yok mu bu forumları okuyup özetini Necati beye aktaran
adamlar burayı okuyacak he abi iyi güldüm heabi güldürme adamlar kaç aydır resmi sitelerini açamadılar daha
aga bnde bu sezon diğer sezonlardan farklı olarak bir hırs var açıkçası reaksiyon yapımın abdülün memati nin kurtlar vadisi nin başarılarını gördükçe yutkunmalrını istiyorum bu sebepten biraz sabırsız olabilirim kendi adımaadamlar burayı okuyacak he abi iyi güldüm he
yav siz neden bu akdar sabırsızsınız anlamıyorum
tanımasam vadiye yeni başlamışlar sanacam daha 1 ay var çekimler başlayınca yavaş yavaş detaylar çıkar fragman ağustos sonu çıkar
haberlerde yeni bölümden 1 hafta önce bombalar şeklinde açıklanır
benim bildiğim budur zaten çok önemli olayları öğreniyoruz abdülün ve karanın ölümü gibi
serdar akar gelmiş selahattin sancaklı gelmiş doğan ümit karaca gelmiş
yani şuan itibariyle seti en güçlü açık ara hemde kurtlar vadisi
bikaça sağlam oyuncu transferi zaten olacak bunun üstüne ustanın müthiş senaryolarla diziyi uçurması yetecektir bu kadar açık ve net
sanki her yaz tonla haber alıyoruzda bu yaz alamamışız gibialacağımızı aldık gerisi çekimler başlayınca
büyük ihtimal olacak olan odur zatenaga bnde bu sezon diğer sezonlardan farklı olarak bir hırs var açıkçası reaksiyon yapımın abdülün memati nin kurtlar vadisi nin başarılarını gördükçe yutkunmalrını istiyorum bu sebepten biraz sabırsız olabilirim kendi adıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?